login |

Délelőtti videó 3.: Centaurworld

2021. 06. 30. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Nem tudom, mennyire lesz gyerekcentrikus a Kentaurföld a Netflix-en, ami egy animációs musical a kentaurok színes és képzeletekkel teli fantasztikus univerzumáról, de van rá remény, hogy magasabb kor fölött is élvezhető lesz.

A középpontban egy harci ló áll, aki háborúkkal teli világából átkerül a butuska, folyton éneklő kentaurok közé. Miközben próbál hazajutni, szerez pár barátot a mágikus lények közül, akik elkísérik útján, ami közben komolyabb módon tétetik próbára, mint odahaza, a harcok közepette. A sorozat különféle animációs stílusokat fog váltogatni, és minden epizódban lesznek eredeti dalok, ugyancsak mindenféle stílusban.

Előzetes a tovább mögött. Szinkronhangok: Kimiko Glenn, Jessie Mueller, Megan Hilty, Parvesh Cheena, Josh Radnor, Megan Nicole Dong, Chris Diamantopoulos.

2 hozzászólás Ne habozz!

Alterego9 - 2021. 06. 30. 14:17

Így ránézésre van egy olyan félelmem hogy pont eléggé lesz felnőttbarát ahoz hogy kialakuljon egy nézői bázisa, akik viszont aztán folyton hisztiznek ahányszor túl sok a kentaurvilágban játszódó színes-éneklős jelenet.

Alterego9 - 2021. 06. 30. 14:19

* Persze “felnőtt” alatt nagyrészt idősebb tinédzsereket értek, akik jellemzően ki szokták tenni a gyerefilmek túlkoros közönségének a döntő hányadát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz