login |

Too Hot To Handle: Extra Hot

2021. 06. 30. 18:50 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: reality, video,

Ehh, ezt még a mai nap előtt kellett volna kiraknom, de nem hiszem, hogy bárki látta volna az Ellenállhatatlan kísértés (itt a 2. évados kibeszélő) fináléját, vagy legalábbis a ma kiadott 6 részét, szóval lehet, hogy érdemes egy pillantást vetni a tovább mögötti videókra.

A Netflix adott ki afféle kísérőanyagot a realityhez, amiben Chloe beszélget a játékosokkal 2*20 percben. Az első részben Nicole és David társaságában SZEMÉLYESEN beszélik ki a 2. évados résztvevőket (online bejelentkező többiekkel – vajon ki vágta le a haját???), a másodikban pedig online az S2 játékosai jelentkeznek be és kommentálják az első 4 részt.

7 hozzászólás Ne habozz!

Ghost - 2021. 06. 30. 19:06

Egyébként az évad elején felvezetett fake műsor technikai oldaláról lehet esetleg tudni valamit? Úgy értem az jutott eszembe – és ez biztos amúgy senki mást nem érdekel :D – hogy nyilván a castingolt szereplők kaptak egy általános ismertetőt a kitalált showról, aláírattak velük egy szerződést, hogy mire vállalkoznak. Majd az első estén bejelentik, hogy teljesen másról van szó – ilyenkor vajon már ott helyben aláíratnak velük egy új szerződést az “igazi” műsorral kapcsolatban vagy anélkül mehet tovább? Előfordulhat, hogy valaki azonnal kiszáll, mondván ő nem erre szerződtetett és akár még kártérítést is igényelhet “csalásért”? (bár utóbbit persze kizártnak tartom, valószínűleg ilyennek nem adnak teret)

MaZsoLa - 2021. 07. 01. 10:00

@Ghost
Nekem is egyből ez jutott eszembe :)
Gondolom beletették a szerződéseikbe a csodamondatot, hogy “a változtatás jogát fenntartjuk” vagy valami hasonlót és így azt csinálnak amit akarnak. Ez kb olyan, mint hogy a legtöbb munkaköri leírásban benne van, hogy “és amit a felettes kér”. Erre kb azt lehet ráhúzni amit akarsz (nyilván normális keretek között).
Biztos, hogy a Netflix profi jogászokkal dolgoztat, erre tuti hogy gondoltak ők is.

winnie - 2021. 07. 01. 10:29

igen, gondolom, nem nagyon mondtak címet, meg ha mondtak is, akkor is elég produkciós címre hivatkozva, azt később meg lehet változtatni. szerintem ezt a beetetést nagyon könnyen meg lehet csinálni.

Ghost - 2021. 07. 02. 19:39

A cím az egy dolog, de egy teljesen más formátum? Azért az nem mindegy, hogy valaki jelentkezik mondjuk a ValóVilág új évadába, vállalja hogy hónapokig lebzsel a kanapén egy villában, majd az első napon kiderül, hogy mennek repülővel egy dzsungelbe a következő Survivor túlélőshow-t leforgatni. :) Nyilván itt nem ilyen extrém változásról van szó, de a koncepció ugyanaz: egy más műsorba szerepelnek, mint amire szerződtettek. Kíváncsi lennék, hogy azért ez jogilag hogyan biztosított.

winnie - 2021. 07. 02. 20:35

játékszabályokat nem kell feltétlenül ismerterni, trópusos randi reality meg van egy csomó, és gondolom egy újabb klónt adtak el nekik.

winnie - 2021. 07. 03. 08:52

itt egy készítői interjú-részlet a kérdéskörben: How did you explain the original premise of “Parties in Paradise” [the fake show the contestants thought they were singing up for]?

Coward: It was unbelievably broad. It’s amazing, really, to think that people signed up for a show that didn’t really have a format. But essentially they thought they were partying on islands, they were going to be on a boat and go from island to island, having parties and having the wildest summer of their life.

Did anyone complain to the producers about the bait and switch from “Parties in Paradise” to “Too Hot to Handle”?

Coward: It’s a funny moment, because now we’re on series two, and obviously the penny drops that they’re on a massive show. But if we’ve done our jobs well, which we did, they are so horny, at that point, that they are still devastated. They spent a whole day deciding who they’re going to try and get off with that night. I think probably in series one, it was different. But for series two, it was pleasure and pain. But no complaints.

Ghost - 2021. 07. 03. 12:17

Köszi!
Azt mondjuk sejtettem, hogy ez a gárda nem olyan, amelyik szívére venné a dolgot és egy ilyen csavar után ne folytatná a játékot, csak mint lehetőség érdekelt, hogy vajon joggal tiltakozhatnának-e, és egy már megkötött szerződés után milyen jogosultság, védelem áll mögöttük, amivel egy fordulat után akár még bajba is kerülhetnének a show készítői.

Bár belegondolva kicsit hasonló lehet, ami a Marvel filmeknél történt, hogy valamelyik film kapcsán különböző színészek különböző forgatókönyvet kaptak a nagy titoktartás végett, és gyakorlatilag nem tudták előre, hogy a végleges változat miről is fog szólni. Ilyen szempontból érdekesnek tartom, hogy a színész akár nem is tudja mibe csöppen bele és kevés rálátása van a végeredményt illetően.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz