login |

Délelőtti videó 3.: Schmigadoon!

2021. 07. 01. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Cecily Strong és Keegan Michael-Key a főszereplője a nyár általam legjobban várt új sorozatának (a Gone For Good és a The North Water mellett), ami az Apple Tv+-ra érkezik és zenés komédia lesz.

A sorozat egy párról szól, akik hátizsákos utazáson vesznek részt, amivel a kapcsolatukat akarják újra megtölteni élettel, amikor ráakadnak egy mágikus városra, ahol mindenki úgy viselkedik, mintha egy 1940-es évekbeli musicalben szerepelne. Rájönnek, hogy addig nem hagyhatják el a helyet, amíg meg nem találják az igaz szerelmet.

Előzetes a tovább mögött. A dalok a sorozathoz írt, eredetiek lesznek benne. További szereplők: Alan Cumming, Jane Krakowski, Kristin Chenoweth, Aaron Tveit, Dove Cameron, Ariana DeBose, Fred Armisen, Jaime Camil, Ann Harada.

UPDATE: Megérkezett a magyar feliratos trailer is.

4 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2021. 07. 01. 11:51

Ez nagyon nagyon nagyon várós…lenne Keegan Michael-Key nélkül, sajnos tőle kiráz a hideg. És az előzetes se győzött meg, hogy nem fog zavarni.

Pedig egyébként minden adott, hogy az új kedvencem legyen. Hát milyen zseniális Broadway-os színészgárda ez már? És én még a régi idők musicaljeit is szeretem, és az előzetes hangulata is elkapott összességében.

sevil - 2021. 07. 01. 14:33

Galavant óta minden musicales sorozat érdekel.

polovcev - 2021. 07. 01. 15:15

Ebbe belenézek. Végre egy olyan koncepció amit nem lőttek el ezerszer.

És igen, én is Galavant fan voltam. Évente egyszer mindig előveszem.

winnie - 2021. 07. 01. 15:28

a gone for good és a the north water mellett egyértelműen ez a legjobban várt újoncom nyáron, nagyon bízok benne. mondjuk a régi idők musical stílusa nem a kedvencem, de meglátjuk, az előzetest nem merem megnézni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz