login |

Európa is létezik: Young Royals

2021. 07. 01. 14:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

Mai Netflix-premier a svéd Szerelem vagy kötelesség, ami érdekes és beszédes fordítás, mert a főszereplő fiú pont e kettő között őrlődik.

A hivatalos leírás:

Wilhelm herceg beilleszkedik a rangos, bentlakásos Hillerska iskola életébe, de az, hogy szíve parancsát kövesse, a vártnál nagyobb kihívásnak bizonyul.

A tovább mögött, a plakát alatt magyar feliratos előzetes, azon kívül egy teaser. Szereplők: Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gardinger.

6 hozzászólás Ne habozz!

Hádész - 2021. 07. 02. 00:13

Hamar lecsúszott, és érdekes volt a téma, amit feszegetett. A helyenkénti sablonok ellenére tetszett. A múltkori Katla és ez után kezdek rájönni, hogy több észak-európai sorozatot kellene néznem.

wintender - 2021. 07. 02. 15:12

Az utolsó fél órától eltekintve (megbeszélésem kezdődött :D ), egyben ledaráltam az egészet. Nagyon érdekes témát közelítettek meg, szerethetőek a karakterek, tetszenek a színészek. (Nem néztem utána, hány évesek a szereplők, de ennyi pattanással le sem tagadhatják a középiskolát :D )
Az első rész végéig nem is gyanakodtam a fő szálra (ilyen tekintetben a magyar cím kicsit spoileres), azt hittem valami könnyű gimis limonádé lesz, de végülis az egész szitu elgondolkodtató.
Szívesen néznék belőle folytatást.

wintender - 2021. 07. 02. 15:20

Viszont egy dolog zavart, maga a bentlakásos suli elég lepukkantnak tűnt. A kollégium rész, a tesi terem… Nem tudom, hogy ez direkt koncepció volt, vagy amolyan csak erre futotta…

Hádész - 2021. 07. 02. 15:35

wintender: A lepukkantság tényleg furcsa volt, de közben voltak jelenetek, ahol megvolt a luxus (palota, autók), de lehet pont ez vitte el a költségvetést. Én kerek egésznek éreztem, amit el akartak mondani, de azért simán nézném tovább.

wintender - 2021. 07. 02. 16:35

Igen, szerintem is kerek egész volt a sztori, teljesen jól volt vége, ahol vége volt. Mondjuk fel kellett raknom a hallássérült feliratot, hogy megállapítsam, ki mondta a végén azt a bizonyos mondatot. :D
De azért csak nézném még, hogy mi történik a karácsonyi szünet után vagy akár pár év múlva.

Peppper - 2021. 07. 03. 14:53

Nagy rajongója vagyok a svéd sorozatoknak, úgyhogy erre azonnal rávetődtem, pláne hogy tinisorozat és bentlakásos iskola a helyszín. Nekem egy igazi felüdülés volt az amerikaiak után, sokkal élethűbbek voltak a karakterek, a jelenetek. Nagyon tetszett hogy tényleg tizenévesek a színészek, láthatóan még fejlődésben levő pattanásos ‘gyerekek’ és nem kigyúrt, tökéletes bőrű huszonévesek. A herceget jatszó srác szerintem zseniálisan alakitotta a bizonytalan 15 évest, aki ugyanakkor gond nélkül mondott öltönyben beszédet ha ez volt a feladata.
Én is örülnék egy folytatásnak, nekem ez 9/10 lett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz