login |

Emlékeztető: Superstore – Az agyament műszak 1. évad

2021. 07. 05. 19:19 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 19:20/21:55. TV2Comedy. Superstore – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + szinkronos promó + eredeti hosszú előzetes + szinkronhangok) – napiban!

Ha valaki most lemaradna, az este 10-kor, sőt, másnap délután 4 körül is pótolhat.

Nem is tudom, hányszor hiányoltam a magyar tévécsatornákról az NBC szupermarketes munkahelyi komédiáját, mert annyira közönségbarátnak éreztem, és olyannak, amire itthon jól rátalálhat a közönség. Erre most itt van – pont pár héttel azután, hogy a 6. évaddal befejeződött Amerikában, és szinte pontosan egy hónappal azt követően, hogy VÉGRE magyar feliratot kaptak az Amazon Prime Video-n fent lévő részek is. És nemsokára még a Netflix-re is érkezik a sorozat, szóval mostantól a csapból is folyni fog.

De ez legyen a legnagyobb baj. A lényeg, hogy van. Íme a hivatalos leírás – sajnos nem a sorozatot írja le a TV2, hanem csak a részt:

Jonah és Mateo az első munkanapját tölti a szupermarketben. Mateo lelkesen veszi ki a részét a feladatokból, Jonah azonban egy hiba miatt komoly felfordulást okoz. Eközben Amy, a csoport felügyelőjeként elvárja, hogy a munka rendezetten folyjon.

1 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2021. 07. 10. 23:17

Magyarhangok:
Jonah – Szatory Dávid
Amy – Sallai Nóra (nem vagyok biztos)
Garrett – Horváth Illés
Dina – Nemes-Takách Kata
Glenn – Csankó Zoltán
Mateo – Hamvas Dániel

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz