login |

A Star Wars: Visions első képkockái

2021. 07. 06. 17:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: anime, antológia, video,

A Disney tavaly decemberben jelentette be, hogy milyen címeket várhatunk a Star Wars-univerzumban a streaming szolgáltatására), a Disney+-ra, volt vagy féltucat. Akkor annyit tudtunk meg a Star Wars: Visions-ről, hogy egy rövidfilmeket tömörítő antológia sorozat, amit a legjobb anime készítőkre bíztak, így 10 víziót láthatunk majd japán stúdióktól (Kamikaze Douga, Geno Studio, Studio Colorido, Trigger, Kinema Citrus, Science Saru, Production IG.). Mindenféle zsánert kapunk majd a Csillagok háborúja világába téve.

Most jött hozzá a tovább mögötti promóvideó, amiben az executive producerek mondják el, hogy mi is ez, miközben rengeteg concept artot is mutatnak. Természetesen több epizódért felelős csapat is megszólal. Szeptemberben kerül majd adásba.

7 hozzászólás Ne habozz!

schray - 2021. 07. 06. 19:36

Van jó pár gyönyörű képkocka benne :) Várós.

Eskuszom - 2021. 07. 06. 20:48

Nem fanyalogni akarok, csak a személyes véleményem: nekem ezek nem is tűnnek Star Wars-nak. Egyszerűen a képek alapján nehéz elhinni, hogy ezt a “nyuszilányt” el tudják adni SW logóval. Ettől még lehet, hogy jó lesz, de hangulatban, képi világban, igazából a jedi ruhákat és fénykardokat leszámítva semminek nincs SW hangulata. Nagyon nem tetszik első benyomásra, pedig mindig várom, hátha a Disney összekapja magát.

Hououin Kyouma - 2021. 07. 06. 22:04

Nem fanyalogni akarok, csak a személyes véleményem: nekem ezek nem is tűnnek Star Wars-nak:

https://starwars.fandom.com/wiki/Jaxxon_T._Tumperakki

“Nagyon nem tetszik első benyomásra, pedig mindig várom, hátha a Disney összekapja magát.”

Nem zavar, hogy nem a Disney készíti? (teszem hozzá, ezt SEM a Disney készíti, ahogy semmit sem a Disney készített Star Wars címen az elmúlt 7 évben). Hanem 7 japán anime stúdió, akik szabad kezet kaptak.

Csiki - 2021. 07. 06. 23:55

Hououin Kyouma: Azert en azt a kis adalek infot hozzatennem Jaxxonhoz, hogy az o karakteret maga Lucas se szerette… ami valahol ertheto sztem.

Nekem viszont 2 oldalrol is fura ez a Visions…
a, ha ez kanon lesz, akkor tulsagosan japan ahhoz, hogy ezt a nagytobbseg gyomra bevegye…
b, ha pedig nem kanon, akkor mi ertelme van? Egy hangyanyit lehetett volna kotni a studiok kezen, hogy belepasszoljon a kepbe…

De sebaj, a vege ugyis az lesz, hogy ha jo, akkor orulunk, ha meg rossz, akkor majd gyorsan tullepunk rajta :D

human - 2021. 07. 07. 03:49

ez a Star Wars animatrix-ja ennyi alapján, azok sem mind stimmeltek a “filmekhez”, mégis elfértek. Disney folyamat kapja az ívet, hogy már csak a nosztalgiához nyúl, hoznak pár új sztorit, erre ezért is jár az ív :)

Csiki - 2021. 07. 07. 04:24

human:
Nekem igy ennyibol amit most tudunk, nem az uj storykkal van bajom, inkabba a stilus fura, de ha jo torteneteket hoznak, akkor en hajlando vagyok elfogadni ;D

Egyebkent a vegevel egyetertek. kb semmi se jo a legtobb SW “rajongonak” :D

Hououin Kyouma - 2021. 07. 08. 06:35

Csiki: Nem lesz kánon, ez benne is van a sw.com-os cikkben.

Az is lehet amúgy, a Lucasfilm ezzel akarja megnézni, hogy melyik stúdióhoz passzol a legjobban a feladat, azért is kaptak szabad kezet. Aztán amelyik a legjobban sikerül, nekik lehet adnak majd később egy jelentősebb projektet is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz