login |

Délelőtti videó 3.: SurrealEstate

2021. 07. 06. 11:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

A Resident Alien hatalmas jósága és sikere után itt a Syfy következő sorozata, amiből kiderül, hogy mit csinál Tim Rozon a Wynonna Earp és a Vagrant Queen után.

Egy horrorról van szó, ami olyan elit specialistákról szól, akik azokat a házakat teszik rendbe, amik elijesztik a vevőket: a démonok vagy szellemek által megszálltakat. A kérdés az, hogy tudnak-e megnyugvást hozni az éjszakai lényeinek, miközben saját démonjaikkal is hadakoznak?

Előzetes a tovább mögött. További szereplők: Sarah Levy, Savannah Basley, Adam Korson, Maurice Dean Wint, Tennille Read.

Tartalék:

3 hozzászólás Ne habozz!

blade78 - 2021. 07. 06. 15:17

Érdekes,

Bree25 - 2021. 07. 11. 09:25

Tim Rozon miatt tuti belenézek.

Florabell - 2021. 07. 17. 17:50

Azt hiszem erre mondják, hogy két szék közül a pad alá esett. A pilot akkora káosz volt, hogy a végén sehova nem jutottak. Meg se tisztították a házat, csak rájöttek mi a baj, és aztán legyintettek, hogy akkor is eladjuk.Azért adok neki még egy esélyt, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogyan akarják ezt hosszú távon működtetni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz