login |

Új magyar sorozatok 2021/22-ben (3.): Hotel Margaret

2021. 07. 08. 17:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: magyar hírek,

A Balaton brigád és A besúgó után kiderült nemrég, hogy újabb magyar sorozat érkezik a következő évadban a hazai képernyőkre.

Mivel a Hotel Maragaret című napi szériáról nem lehet sokat tudni még, ezért utólag fogom bővíteni a posztot, de már az is fontos infó lehet, hogy saját ötleten alapuló napi a sorozat, illetve, hogy krimi. Abból pedig, hogy egy hónapon át forgat a stáb Tihanyban, arra is lehet következtetni, hogy nem lesz olyan hosszú az első szezon, mint a többi sorozatnál. Vagy csak a maradékot stúdióban veszik fel, ami azt jelenti, hogy előre megírtak nagyon sok szkriptet.

A sorozatot a Scripted Productions gyártja, Hámori Barbara produkciós cége, az otthona pedig az RTL Klub lesz, ahol a másik Hámori által készített és showrunnerként irányított széria, a Keresztanyu is megy. Ő azt nyilatkozta, hogy a sorozat “könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, amely megidézi a Bujtor-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket.”

A stábról végképp nincs szinte semmi infó egyelőre, csak Csarnóy Zsuzsa és Nyári Dia nevét említették színész fronton, illetve epizodistaként Miller Dávidét.

1 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 07. 09. 08:12

Ez tök jó, bár nem értem, hogy miért nem adaptálnak már végre egy latin-amerikai telenovellát (ok, a Mintaapák meg a viasatos is onnan való). A Mostoha például alapvetően krimi/thriller és a magja működőképes szinte az összes kultúrában. Persze jól át kell kalapálni. A Paula és Paulina modernizálva simán elfutna saját gyártásban. Mañana és para siempre. Betty. Juana la virgen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz