login |

Big Brother US: kezdett a 23. évad

2021. 07. 09. 15:50 - Írta: Deny

37 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Miután a koronavírus tavaly kvázi őszi műsort csinált a nyár egyik legmeghatározóbb amerikai tévés produkciójából, és arra kényszerítette, hogy új játékosok helyett all-star évaddal jelentkezzen, idén már a megszokott időben térhetett vissza az amerikai Big Brother, amiről egyébként meglepően keveset lehetett tudni a premier előtt.

Általában mindig idő előtt nyilvánosságra hozzák a legfőbb tudnivalókat az újabb szezonról, idén viszont kb. minden a premier előtti utolsó héten derült ki, és akkor sem túl részletesen. Annyit kötöttek a rajongók orrára, hogy a BB-ház idén beach klub témájú lesz, a szezon tematikája pedig a nagy kockázatok és a kaszinó/szerencsejáték világa köré épül.

Az első részből ítélve ez leginkább abban fog megmutatkozni (a megnövelt főnyereményen kívül), hogy a játékosokat minden héten komoly dilemma elé állítják, és különféle kecsegtető, ám nagy kockázatú ajánlatokat tesznek majd nekik, amihez teljesíteniük kell majd valamilyen feladatot. Ha ez sikerül, nagyot kaszálhatnak (a premierben pl. az első HoH kéthetes immunitást nyerhetett), ha viszont elbukják, akkor komoly árat fizethetnek érte (itt az HoH elveszítette volna házvezetői rangját és védettségét).

A BB23 újabb csavarja, hogy a játékot egy darabig négyfős csapatokban játsszák majd a házlakók, ezeknek pedig meglesznek a különféle előnyei és hátrányai (pl. az HoH teljes csapata védettséget élvez a kiszavazástól). Nem igazán értem ezt az ötletet, ugyanis pár éve már próbálkoztak hasonlóval, és nem végződött túl jól, és tudomásom szerint az idei kanadai évadban sem vált be a dolog. Az biztos, hogy így jóval nehezebb taktikázni és szövetségeket kötni, hiszen egy darabig nemcsak önmagukra kell figyelniük a játékosoknak, hanem az egész csapat érdekeit kell majd szem előtt tartaniuk.

Mondhatjuk tehát, hogy ez a szezon mintha keresztezné a 18. évad csapatos felállását a 19. évad kísértéses tematikájával. Egyébként szerintem tök szép lett a dizájn, és tetszik a stúdió új megvilágítása is, elég hangulatos lett.

A játékosok palettája meglehetősen sokszínű lett (és itt most nem csak szó szerinti értelemben értem). Nagyon sok érdekes (hátterű, foglalkozású, személyiségű) karaktert válogattak be idén, akiket máris könnyebb volt megjegyeznem (még ha egyelőre nem is név szerint), mint az utóbbi évadok embereit. Az utóbbi hónapokban két ausztrál The Amazing Race-évadot toltam le, és ez a csapat eléggé emlékeztetett az ottani igencsak változatos játékosgárdákra, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből a felhozatalból, mert a két TAR-szezonban kifejezetten tetszett ez a sokoldalúság. Sokkal jobb volt a casting, mint az amerikai változatban.

Maga a rész egyébként az előző évadnyitó sémáját követte, vagyis a 16 játékos 4×4-es csoportokban költözött be, és mindegyik csoport azonnal kapott egy kihívást, amelynek győztesei végül csapatkapitányok lettek. Ez a része nagyon vontatott volt már tavaly is, idén is átpörgettem, mert irtó unalmas végignézni négyszer ugyanazt a feladatot, csak más emberekkel.

Ezt követte a csapatépítés, ahol a kapitányok rövid bemutatkozások alapján választhattak csapattagokat maguknak, mindig két ember közül. Végül pedig jött az HoH-választás egy újabb feladattal, amelynek a végéhez még hozzácsapták a már említett „dupla vagy semmi” plusz kihívást. A győztes házmester, Frenchie egyébként nem élt a lehetőséggel, bár a jelek szerint megnyerhette volna magának és csapatának a kéthetes védettséget.

Elindult tehát a nyár nagy stratégiai reality-je, amibe minden évben érdemes belenézni, hiszen nagyon szórakoztató tud lenni az amerikai Big Brother, és semmi köze nincs az itthon megszokott bentlakásos realityk-hez. (Örömmel láttam viszont, hogy kezdik felfedezni itthon is ezt a fajta kihívásokkal/feladatokkal teli reality formátumot, csak pont nem a BB helyi képviselője nem él vele.) Itt egy kis kedvcsináló, hogy miért is lehet érdemes bepróbálni olyanoknak is, akik nem rajonganak a brandért.

37 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2021. 07. 09. 15:57

a gárda első blikkre biztató (ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, hogy ki lesz utált játékos, és ki lesz olyan, aki rém semmilyen, akit félrecastingoltak), bár majdnem úgy tűnt, hogy mindenki túl okos típusú, vagyis vagy titkolja a valódi kilétét, vagy a “több vagyok, mint amilyennek tűnök” stílusban adta elő. (a showmance-re való kitérések, pff, ennyire nagy jelentőséget tulajdonítanak. oké, hogy megkérdezik, de legalább a felénél be is vágták.) érdekes volt látni, hogy a tartalék játékosnak is forgattak filmet, ami általában elég bummer lehet, mármint a semmibe forgatni, nem túl gyakori, hogy valóban lesz játékoscsere.

a játékot a másodiktól én is tekertem, mert nem is volt érdekes, és nem is volt tétje így. a tematika biztos jó tévé lesz helyenként, de a randomitása sok mindent beboríthat. és ugye lehet, hogy mindenki kockázatkerülő lesz, akkor pedig a falra lehet kenni. de hátha lesznek később nagyon jó tétek.

julie chen egyre cringe-ebb számomra:( nem érzem át, hogy ennyire kötelező kellék lenne, de persze én, nemnézőként ezt nem is tudom megítélni. meg értelme sem lenne leváltani, gondolom.

Deny - 2021. 07. 09. 16:36

Julie nincs sokat, csak a kiszavazó (csütörtöki) adásokat szokta vezetni továbbra is, oda viszont szerintem még kell a jelenléte. Lehetne persze más országokhoz hasonlóan a Nagy Testvér a kommentátor is, de szerintem jobb így, hogy van egy műsorvezető. Ugyanakkor valóban nagyon kínos, amikor poénkodni próbál. Na meg tavaly elkezdte ezt a “random bölcsességet mondok minden rész végén” elköszönést, aminek semmi értelme.

Thomas - 2021. 07. 10. 01:50

Megmondom őszintén, én már nem is terveztem idén nézni, de azért persze elkezdtem, és nyilván jó volt a premier:) Mivel ez egy remek játék, nagyon ki van találva és tényleg szuper fun tud lenni. Szóval hajrá Alyssa és Hannah, amíg ők bent vannak, maradok:)

Az első comp valóban repetitív volt, és eleve nem túl látványos, mert nem igazán látszik, hogy haladnak a feladattal, de én nem tekertem bele. Maximum az volt érdekes, hogy egy srácnak volt csak annyi esze, hogy a földön rakja ki, meg is nyerte azt a kört. A csapatépítés más sokkal szórakoztatóbb volt, az HoH comp meg látványosabb.

Amúgy nekem is pont az jutott eszembe, hogy mi lesz, ha senki sem akar majd kockáztatni, és a hajukra kenhetik az egész koncepciót. Szerintem még egy visszautasítás, és olyanokat kell ajánlaniuk, amikkel sokkal többet lehet nyerni, mint veszteni. Papíron jól hangzik az egész, de persze kiszámíthatatlan, hogy mi lesz, de most bebiztosították magukat azzal, hogy így is kellett kockáznia, vagyis a műsoridő ki lett legalább töltve valamivel. De az nagyon vicces volt, amikor sikerült neki és mindenki örült:) Minek is?:)

Én nagyon bírom Julie stílusát, ő hozzátartozik a BB-hangulathoz, nélküle nem lenne ugyanilyen. Tőlem minden adáshoz mondhatna fel akár átvezetőket, bár lehet, hogy úgy már vontatott lenne, de az élő részekbe kötelező.

Fragohol1C - 2021. 07. 12. 11:09

Én már nagyon unom, hogy a kanadai BB-től lopnak ötleteket. Ezt a csoportos dolgotők találták ki, de kb 1-2 hétig tartott, sok értelme nem volt.

Kicsit kopott az érdeklődés az amerikai BB felé nálam is, meglátjuk mi lesz még itt :-)

Fragohol1C - 2021. 07. 13. 08:40

Erről a Frenchie gyerekről már most azt mondják, hogy a valaha volt legrosszabb hoh. Jól indul az évad :D

Deny - 2021. 07. 13. 10:42

Jaja, én is olvasom épp, hogy ezek után jó, ha a következő hetet túléli :D És az a poén, hogy erőteljesen hangoztatja, hogy mennyire nem bírja a meatheadeket.

Thomas - 2021. 07. 13. 16:10

Váá, hát ezt el sem hiszem, hogy mi történt itt! Teljesen ellentétesen cselekedett, mint amiről végig dumált, mert azt hitte, hogy Alyssa hazudik neki, WTF? Hát ha ő kiesik az első héten, akkor azért átgondolom még, hogy van-e értelme ebbe 3 hónapot beleölni…

Fragohol1C - 2021. 07. 13. 17:34

Megnéztem a 2. részt, ez a Frenchie tényleg egy barom :D

Még szerencse, hogy nem két hétig lett hoh. Jópofa volt ez a wildcard comp is, ötletes volt.

Csodálkoztam, hogy a szövetségekről nem mutattak semmit, mert már abból is van pár :D

Fragohol1C - 2021. 07. 15. 18:14

Na asszem én itt most abba is hagytam ezt az évadot.

A finálét megnézem majd talán.

Reméltem, hogy miután kilépett a casting director nem béna játékosokat fognak behivni, hát nem igy lett. Minek megy el a hoh-hez a pov győztes, hogy kikérje a véleményét? Pláne úgy, hogy az ki akarta ejteni. A másik meg miért kezdenek el sirni a nominee-k? Majd jönnek az egyöntetű szavazások és társai. Azt már én nem várom meg :D

Deny - 2021. 07. 16. 11:12

Hát én ezen a harmadik részen olyan jót szakadtam :D Frenchie beégése, te jó ég :D

Thomas - 2021. 07. 17. 16:31

Ahh, legalább Alyssa maradt, ha kiesett volna, én is abbahagyom. Tudtam, hogy ez lesz, már ott is a fekete szövetség, amibe még Hannah-t sem veszik be, mert félig indiai, akkor már nem elég jó nekik, vagy mi? Hannah úgy látszik ügyesen elkerül minden szövetséget, Alyssa legalább a Slaughterhouse-ban benne van, ezzel talán jobb pozícióba került.

Azon én is meglepődtem, hogy Derek X használta a Vetót, én ott már ordítottam, hogy vadbarom Franchie, most aztán tutira nem fogja használni és kiesik Alyssa, de valamiért mégis odament hozzá megbeszélni, hát jó:)

Thomas - 2021. 07. 19. 16:51

Szörnyű, hogy milyen embereket válogattak be:) Frenchie teljesen őrült, de ez stílus néhányuknál (Tiffany, Azah, Britni…), hú, már most elegem volt belőlük:) Még Kyland a legnormálisabb, örülök, hogy nem hallgat a barmokra.

Potenciális showmance csak Christian és Alyssa? Bár köztük sem tudom, hogy van-e esély ilyesmire, de a többi csaj nagyon nem ilyen típusnak tűnik. Szomorú ez az évad eddig, az előző két, gyengébb évad után meg már nagyon szomorú:(

Ja, és ügyesen elpoilerezték a compot is, mikor Frenchie a rózsaszín foltos baseball sapkában nyilatkozott, már nyilvánvaló volt, hogy nem kerül rá több szín:) Nem igaz, hogy ilyenre nem lehet figyelni…

Deny - 2021. 07. 21. 16:34

Nem tudom, én messze nem látom ennyire negatívan a helyzetet. Jó pár éve nem szórakoztam ennyire jól egy BB-évadon. Nekem a tavalyi és az az előttihez képest ég és föld és felüdülés.

Fragohol1C - 2021. 07. 23. 10:02

Az a baj, hogy én már eleve negativan látom az egészet :D
Mivel sokan csak azért akarnak szerepelni, hogy aztán majd hiresek legyenek. Évadonként csak pár olyan játékos van, aki tényleg azért van ott, hogy játszon. Az ilyenek miatt van a “szavazz úgy ahogy a ház akarja” szituációk meg az egyöntetű szavazatok. Ezek a béna twistek is gázak, miért kell ezt a csapatos hülyeséget is erőltetni? Még nem néztem meg a tegnapi részt, ha kiesik Frenchie (amire elég nagy esély van) akkor lehet elkezdem megint nézni.

Pár éve, sőt konkrétan majdnem az összes évad, kivétel talán a 3, már sokkal jobban bejön a kanadai BB, mert oda inkább játszani akaró embereket visznek be. Ott is vannak béna twistek, de nem erőltetik. Ez a csapatos dolog ott kb egy hétig tartott.

Sajnos a Sequester földbe állt, az volt még nagyon király ilyen téren. Volt mini és live szezon is. A mini az egy éjszakán át tartott és online volt, a live meg 10 rész volt és beköltözős.

Thomas - 2021. 07. 24. 13:55

Hát most elvagyok vele, de nem érzem igazán azt az izgalmat, mint régebben. Rossz a casting, mert nem igazán tudok kinek szurkolni, az meg nem jó, ha csak ásítozok rajta. Jó, hogy Frenchie kiesett, de aztán ennyi. Nem is nagyon tudok mit írni, ez a hét sima volt a hülyeségei miatt, talán a következő érdekesebb lesz.

Amúgy mi az a Sequester?

Fragohol1C - 2021. 07. 24. 16:38

BB17-ből Audrey Middletonra? Elég durván és gyorsan akart játszani, csak elkapták a hazugságaival és viszonylag hamar ki is szavazták. Miután kiesett megcsinálta a Sequestert. Volt négy live szezon, mindjárt linkelem a jobbakat, meg volt brutálisan sok mini, ami kb 5-6 órán át tartott egy éjszakán át. SAjnos szerintem a miniket már nem lehet visszanézni, pedig volt olyan rész, hogy us big brother szereplők a kanadai BB szereplők ellen, vagy volt Survivor szereplős is, ami nagyon jó volt. Pár éve volt valami nagy vita aztán abbahagyták.

Maga a formátum arról szólt, hogy minden körben más twist van és ezek a twistek nagyon jók voltak.

Itt egy videó, hogy a mini nagyjából hogy nézett ki:
https://www.youtube.com/watch?v=7s6xk6ZGNSY

Itt meg egy másik videó a 2. live szezonról, ez volt a legjobb szerintem:
https://www.youtube.com/watch?v=-brIyjdolEg&list=PL-AMj1c_s9yYTSQMYLYTaq89xjmN6n81b

De a csatornán a listáknál ott van a többi évad. Sorrendben a legjobb a 2. majd a 4. aztán a 3. Az elsőt nem ajánlom, ott még csak próbálgatták a formátumot.

Remélem a linkek miatt nem eszi meg a spamszűrő :D

Thomas - 2021. 07. 26. 15:40

Ó, köszi, majd belenézek ebbe. A minik amúgy sem tűnnek valami érdekesnek, ha azok videóchaten mentek csak.

Amúgy alakul ez a BB is, Alyssa benne van ebben a Royal Flushben legalább, de most már nagyon kéne neki vagy legalább Christiannak egy HoH, hogy ki tudjon bontakozni egy kicsit, szeretnék már többet látni! Hannah viszont nem tudom, hogy mit csinál, bár most végre kaptunk belőle is egy kicsit többet, hogy rá van kattanva Derek X-re, és akkor valószínűleg miatta nem merült fel most sem a neve, pedig nem sorolták bele egyik szövetségbe sem.

Mindenesetre ez a hét megint elég sima lehet, ha Brett nem nyeri meg a Vetót, de majd meglátjuk.

Deny - 2021. 07. 27. 13:24

Én most nagyon szurkolok, hogy Brett ne nyerjen. Állítólag teljes mértékben meg van róla győződve, hogy Britini a target, és eléggé hangoztatja is, hogy nem fél :D Megnézném az arcát, ha pofára esne csütörtökön.

Fragohol1C - 2021. 07. 28. 21:11

@Deny de mi jó van abban ha nem nyer Brent? Megint lesz egy egyöntetű szavazás.

Thomas - 2021. 08. 05. 14:50

Ja, és most elvileg megint egyöntetű lesz Whitney:) Elnézem egyelőre az évadot, de különösebben nem tud lázba hozni.

Fragohol1C - 2021. 08. 07. 20:07

Megnéztem az utolsó két hetet egyben hátha változik valami.

Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy biztonságban van addig a pillanatig amikor már nem.

Megcsinálták a 8 fős szövetséget (royal flush), majd megcsinálták a cookout-ot ami egy kamu/alszövetség. Ezáltal nem gondolják a játékosok, hogy bajban lehetnek, csak már akkor amikor megvan a baj(block). Nincs ezzel gond alapvetően, csak nagyon unalmassá teszi a játékot. Ezzel van nekem gondom. Nincs egy blindside vagy backdoor vagy valami ami kicsit is élvezetessé tenné az egészet. Következő héten majd jön ismét Hannah, vagy a Jokerből valamelyik, szépen egyesével mindegyik körben egyöntetű szavazatokkal.
Az meg, hogy nem lesznek többé csapatok alapjában nem változtatja meg a felállást szerintem.

Thomas - 2021. 08. 09. 16:51

Nekem az elejétől fogva úgy tűnik, hogy a Cookout a valós szövetség és a RF a fake (legalábbis a feketék szemében, Christianéknak valós persze). Nem véletlen, hogy már az ötödik fehér fog zsinórban kiesni, mert Christian vagy Sarah Beth (vagy Britni) megy, ha nem történik valami rendkívüli. Véletlen lenne? Nem hiszem, pont erre a rasszok harcára számítottam onnantól kezdve, hogy bejelentették ezt a nevetséges százalékos felosztást. Csak persze a feketék összetartanak, a többi meg egymást nyírja. Én meg majd bealszom egy-egy rész végére.

Tiffany idegesít a legjobban, az a csaj ahogy szervezkedik, mint valami keresztanya. Közben meg az állítólagos final 2-jának elfelejtette megemlíteni a RF-t:) Innentől már csak abban reménykedek, hogy Hannah borítja majd az egész Cookoutot, de á… nem fogja. Ilyen dögunalmas mederben megy végig az egész, már most megmondom, kik lesznek a final 5-ban (Cookout mínusz Hannah, aki nem is igazi tag).

Thomas - 2021. 08. 12. 14:59

Na jó, ez övön aluli volt, hogy elvágták a veto meeting előtt:) Főleg, hogy a legnagyobb butaság lenne most már visszahoznia, soha nem bíznának meg benne. Mondjuk más kérdés, hogy ha végigviszi, akkor kiket haragít magára, de akkor legalább eléri a célját, és megszabadul a comp beasttől.

Fragohol1C - 2021. 08. 13. 20:56

Na nem is kellett sokat várni az első backdoorra. Csak amilyen bénán csinálta DX az valami kabaré. Megkérdi Christian barátnőjét majd a legjobb haverját :D

Örültem, hogy kiesett Christian meg nem is. A BD jó volt, de ha kirakják a jó játékosokat korán akkor csak a rossz játékosok maradnak a végén. Ez volt a BB15-ben is meg az egyik legrosszabb BB évad.

Tiffany engem is idegesit mostanában, ezzel a keveréssel meg pláne.

Thomas - 2021. 08. 19. 15:11

Ahh, most ebből rendszert akarnak csinálni, hogy a veto meeting előtt ér véget a rész? Nagyon nem cool…
Ugyanazt eljátszotta Kyland is, csak itt konkrétan annak szólt előtte, akit backdoorozni akar:) Na akkor megy a hatodik fehér is?:) Nem hiszem el, hogy ez bent még nem volt téma, és nem kapcsolt senki, hogy a feketék szövetkeztek, csak hát ezt biztos kivágták:)
Sajnos rossz ez az évad, a legtöbb részt unom, nincs kinek szurkolni, ez az Otev is milyen volt már? Nem volt nagy verseny.

Fragohol1C - 2021. 08. 20. 19:10

Na pont ez a bajom nekem is, nincs egy olyan játékos akinek valóban lehetne szurkolni, nem csinál magából komplett idiótát ilyen béna dolgokkal.

Ha jól emlékszem a jövő héten lehet megnyerni azt, hogy lecserélheti a kijelölteket. Coup d’Etat vagy mi a neve, a BB7-ben volt ilyen, de ott nem játszották ki. A BB12-ben volt hasonló, de ott valami diaomond vetonak nevezték. Konkrétan a veto után két új játékost jelölhet ki. Talán ez kicsit érdekessé tenné a játékot. Annyira érdektelen ez a szezon számomra, hogy konkrétan bárki megnyerhetné, talán Derek F-en kivül.

Nézitek a The Challenge-t Pumped Gabóval? Nem is játszik rosszul, bár az első játékban utolsó előttiek voltak :D
Jó társat választott magának aki eléggé tapasztalt a játékban. Szurkolok neki, bár a régiek szövetsége miatt nehéz lesz neki.

Thomas - 2021. 08. 21. 15:47

Igen, a BB12-re emlékszem, az jó kis csavar volt:) Persze, hogy most jön, amikor SB nyeri az HoH-t és végre esély lenne rá, hogy kiessen egy fekete:) De majd biztos behúzza valaki a Cookoutból és ez is megy a levesre, majd teledumálják a fehér, hogy Derek X legyen a célpont:)

The Challenge-et nem nézem, bár már gondoltam rá, de egyszerűen nincs rá idő. Talán a BB helyett kéne, ezt meg elengedni 3 ilyen vacak évad után.

winnie - 2021. 09. 02. 17:52

csak nem szállt ki mindenki??!!

thomas: kíváncsi lennék, mit mondanál a challenge-re, ha majd valamikor valamelyiket bepróbálod, szólj.

Thomas - 2021. 09. 04. 16:07

Olyan gyenge ez az évad… ha Challenge-et néztem volna helyette, szerintem rosszul nem járhattam volna. Majd írok, ha bepróbálnám.

És most 2 dupla kiesés lesz, utána 4 játékossal még elnyújtják 2 hétig, mint tavaly! Ennek sem értem, hogy mi értelme. Ha nincs visszatérő, akkor csak egy dupla kiesésnek kéne lennie, mint régen, és akkor nincs ez a rétestészta utolsó 2 hét.

Deny - 2021. 09. 05. 12:49

Thomas: Eredetileg egy triplát terveztek volna, de aztán valamiért váltottak.

Én nem szálltam ki amúgy, továbbra is jól szórakozom, csak nem mindig sikerül azonnal megnéznem a részeket.

Fragohol1C - 2021. 09. 09. 07:32

A tavaszi kanadai BB után nekem sajnos túl nagyok az elvárásaim a US BB-vel szemben. A kanadai BB kb az 5. évadtól hihetetlenül jó. A Challenge pedig egyértelműen átvette nálam azt a szerepet amit eddig a BB töltött be.
Ezt a szezont már csak bb daily tweetek alapján követem, a részeket nem nézem, csak majd a finálét.

Thomas - 2021. 09. 11. 15:57

Triplát? De hát miért akarják kidobálni őket, hogy utána meg 4 játékossal legyen egy hét, amikor már nincs elég anyag, mert nem történik semmi? Ráadásul a jövő heti dupla kiszavazás meg 2 órás lesz, mivel akarják azt kitölteni? Jó, biztos lesz hosszabb zsűris rész is, de ez akkor is sok. Én itt most befejezem szerintem, majd esetleg a végén átpörgetem, hogy mi történt, de már egyáltalán nem érdekel. És sajnos a Survivor sem az ugyanígy rasszok szerint szétválasztott csapatával. Lehet, hogy ezen a ponton kéne inkább dobnom az összes CBS-es realityt, mert kétlem, hogy ebből bármi jó kisülne, azzal meg hülyét csinálnának magukból, ha belátnák, hogy ez így nem működik (mondjuk a nézettség az ellenkezőjét mondja, és nekik az számít), és visszacsinálnának mindent jövőre, szóval nem fogják. Sőt, egész biztos vagyok benne, hogy hatalmas sikerként, meg valami történelmi tettként lesz kommunikálva ez az évad, az meg kit érdekel, hogy ezt az egykor hihetetlenül izgalmas, kiszámíthatatlan játékot sikerült lebutítaniuk erre a mesterséges vonalak alapján felosztott valamire. Mondom mindezt úgy, hogy egy percig sem tudtam egyik fehérnek sem szurkolni, eleve rossz volt a casting, egyedül Alyssát tudtam megkedvelni, de ő meg szegény olyan butuska volt, még az utolsó percben sem esett le neki, hogy mi folyik itt…

Ráadásul jön a CBB S3 is, azt is körömrágva várom, amilyen jól sült ez az első kettő is:)

Thomas - 2021. 09. 18. 16:00

Áttekertem, hogy mi történt a héten, de hát semmi érdekes. És akkor most jön, hogy 4 játékossal ki kell tölteni még 6 részt, anyám:) Ez a legnagyobb hülyeség volt, hogy megváltoztatták a formátumot, a régiben csak a finálé előtti összefoglaló rész volt felesleges, hát most így kapunk 4 felesleges részt:)

Deny - 2021. 09. 19. 10:17

Na, most már én is kiszálltam. Ilyen eddig csak a celeb évadnál fordult elő. A két csaj kiesésével nem maradt bent senki, akinek szurkolhatnék. Xavier a kezdetek óta irritál, a két floater no comment, főleg Azah, akinél szerintem még a bejárati ajtónak is több screentime-ja volt. Kylandet csíp(t)em, de az utóbbi időben ő sem a jó döntéseiről volt híres.

A finálét majd megnézem, de addig is feleslegesnek érzem követni az eseményeket.

winnie - 2021. 09. 19. 10:26

“akinél szerintem még a bejárati ajtónak is több screentime-ja volt. ”

:DDD

Thomas - 2021. 09. 22. 15:21

Nekem sem volt még ilyen, hogy a BB-t tekergettem volna, azért ezt még megtiszteltem eddig azzal, hogy normálisan nézem, mert a 20. évadig nagyon élveztem és nem akartam semmiről sem lemaradni. Az előző kettőnél már nagyon rezgett a léc, de most már elfogyott a türelmem. Túl sok rész és idő ez, hogy akkor is megnézzem, amikor nem is érdekel. Így legalább képben vagyok, hátha a következő évad megint jó lesz.

Deny - 2021. 09. 25. 15:09

Na, a mostani kiszavazásba belenéztem, mert olvastam, hogy dráma volt. Basszus. Kyland volt az egyik kedvencem az évad elején, de az utóbbi két hétben olyan szinten ásta el magát nálam, hogy az fáj.

Láttam róla twitteren egy videót, amiben egy tortilla lapba törölte az arcát, aztán visszatette a pultra 🤢 Most meg személyeskedni kezdett Xavierrel, miközben búcsúzkodott, Tiffanyról pedig azt mondta, hogy “gusztustalan” lett volna győztesnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz