login |

Emlékeztető: Fehér hó 4. évad

2021. 07. 09. 19:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 20:00. HBO. Snowfall – 4×01 (eredeti hosszú előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is látható, magyar szinkronnal.

A hivatalos leírás:

A Fehér hó negyedik évadjában tovább követhetjük az 1980-as évek legendás crack- és kokainláz történetét, amely járványként söpört végig Los Angelesen. A sorozatban újra felbukkan Franklin Saint, a fiatal, illegális üzletekben utazó utcai léhűtő, Gustavo „El Oso” Zapata mexikói birkózó és Teddy McDonald, a CIA munkatársa. A negyedik évadban annak a fázisnak az eseményeit láthatjuk, amikor a Los Angelesi Rendőrség komoly pénzeket és erőforrásokat fordít arra, hogy leszámoljon a drogok utcai terjesztésével. Franklin kénytelen lesz tetszhalott állapotából kirángatni magát, és erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy visszaszerezze az üzleti irányítást, sőt, véget vessen az utcákon, a bandák között egyre inkább elharapózó erőszaknak, mielőtt az egész súlyos drogháborúvá eszkalálódna.

1 hozzászólás Ne habozz!

daver88 - 2021. 07. 10. 06:12

Csak szerintem lett “összecsapva” ez az évad? A korábbiak sokkal összeszedettebbek voltak, itt valahogy nem működött semmi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz