login |

Délelőtti videó 4.: Szerencsekerék 10. évad

2021. 07. 14. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

A Szerencsekerék felélesztésében a TV2-n a műsorvezető Kasza Tibor lesz, a betűforgató pedig Sydney van den Bosch lesz. A játékban pedig celebek is előfordulhatnak a civilek mellett. Az új változat promói a tovább mögött. (A TV2 továbbra is úgy érzi, hogy nem szeretné műsorait népszerűsíteni azoknak, akik a reklámvideó előtt nem nézik meg a reklámvideót.)

2 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2021. 07. 14. 19:36

Hú, de nem tudom elviselni a TV2 ma menőnek számító ripacs műsorvezetőit. A szerencsekerék játék még érdekelne is, de 1) ezzel a műsorvezetővel kevésbé 2) a baromfi a promóban nem vett rá, hogy nézzem 3) Nagyon unszimpatikus a TV2-től ez a humorizáló promózás úgy, hogy amúgy nemcsak nem vicces, de még idegesítő is, hogy nem látni semmit a műsorból 4) minden hétköznap, huh, esélytelen, hogy kövessem.

Viszont a weboldal szerint 30 perces lesz, ami pozitívum, mert attól kivagyok, ahogy a csatorna el szokta nyújtani a műsorait.

+ közben találtam egy másik videót, amiben tényleg látni valamit. Igaz, inkább üvöltő Lékai-Kiss Ramónát meg éneklő Kiszel Tündét, de legalább a valódi műsorból kivágott jeleneteket láthatunk.

Deny - 2021. 07. 14. 19:46

Remélem, egyszer eljutunk arra a pontra, amikor már nem a celebek hülyéskedései fogják kitenni az ehhez hasonló műsorok nagy részét. De már annak is örülni fogok, ha ez mondjuk a régi Activity stílusát fogja hozni, és nem megy át full trash-be, mint mondjuk a Gyertek át az RTL-en.

Egyébként örülök a műsor visszatérésének. Emlékszem, ez volt az első műsor, amit a tévében láttam még nagyon kis koromban. A társasjáték is megvan. :) Néha szoktam nézni az amcsi változatot is, illetve láttam az ABC-s celebes változatot is év elején.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz