login |

Hírpéntek – iCarly 2. évad! Ziwe 2. évad!

2021. 07. 16. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Schmigadoon! 1. évad, Vágjunk bele 2. évad + Netflix: Van Helsing 5. évad, Johnny Test 1. évad, Naomi Osaka 1. évad, Van rá magyarázat 7. évad (“3. évad”) + Holnapi magyar premier: George Gently 7. évad, Csoportos Csevegés Annie-vel és Jaydennel 1. évad, Békaland 2. évad (folytatás)
 • Premier: Schmigadoon! S1, The Outpost S3 (folytatás – vendégblogger?), The North Water S1, Dark Side of The 90s S1, Families of The Mafia S2, Making The Cut S2, Craig and Bruno’s Great British Road Trips S1, Kirstie and Phil’s Love It or List It S8 + Finálé: Lisey’s Story S1 (vendégblogger?), 9 Months with Courteney Coy S3, Josh Gates Tonight S3,
 • Teljes évados premier: Johnny Test S1 (Netflix), Explained S3 (Netflix), Naomi Osaka S1 (Netflix), McCartney 3, 2, 1 S1 (Hulu),
 • Új a magyar Netflix-en: Van Helsing S5,
 • Magyar premier – Amazon Prime Video: 08.13 Modern szerelem (Modern Love) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 08.05 Város a hegyen (City on a Hill) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 07.19 Vadócok (Craig Of The Creek) 3. évad
 • A Minimax 08.07-től elkezdi adni az élőszereplős Bibi és Tina-filmeket.
 • Emmy: a kaszkadőr-koordináció kategória jelöltjei: Doom Patrol, The Falcon and The Winter Soldier, SWAT, Warrior
 • 07.15-től az AMC The Walking Dead: Origins-epizódokat fog adni, amik pár kiemelt karakterre fognak koncentrálni (Daryl, Maggie, Negan, Carol), és nem csak az útjukat mutatják be, hanem új interjúk és narrációk is fogják kísérni mindezt a színészekkel, és végül velük kapcsolatos rajongókedvenc epizódokat fognak ismételni.
 • Szerintem az efféle nagyon kínos: az NBC kukázta a korábban azonnali sorozatberendelést kapó, az őszi programban is magának helyet követelő Law & Order: For The Defense-t. Helyette majd a The Blacklist kap őszi premiert. (Tavaly az ABC is kukázott egy pofára berendelt sorozatot, az Alec Baldwin és Kelsey Grammer főszereplésével tervezett szitkomot, de a L&O esetében ez már a második ilyen, hiszen az ugyancsak berendelte Law & Order: Hate Crimes-ból sem lett (eddig) semmi.) Az okokról nincs semmi, csak annyit írnak, hogy már jó ideje folyt a casting, rávetetették magukat pár nagy névre, stb.
 • Ugyanitt: elkezdődött egy újabb Law & Order-spinoff fejlesztése, bár ez nem jogi tematikájú lesz.
 • A Federation Entertainment Lucky Luke-sorozatot tervez készíteni az ismert képregény alapján Michael Young készítésében és rendezésében. A kalandos komikus széria története nyilván egy vadnyugati fegyveres hősről szól. Nem látom a hírben, hogy élőszereplős vagy animált lenne, de lehet, hogy valamelyik utalás csak elmegy mellettem.
 • Will Patton (Garrett) állandó szereplőnek lett kiemelve a Yellowstone 4. évadjára.
 • A The Witcher: Nightmare Of The Wolf című anime gyártója a koreai Mir animációs stúdió.
 • A SWAT az 5. évadját egy dupla epizóddal fogja kezdeni, amit Mexikóban forgatnak. Hondo-központú rész lesz (persze a többiek is kapnak B-sztorit), amit a Clint Eastwood-féle Man With No Name karakter ihletett.
 • 2022-től az Emmy-n az Oscar-ra nevezett dokumentumfilmek nem indulhatnak.
 • A kanadai hírplatform és podcastgyártó, a Canadaland alkotásai nemsokára filmes és tévésorozatos adaptációkat kaphatnak, miután a cég leszerződött a Storied Media Group-pal.
 • Készítői szerződés: Bridget Kyle és Vicky Luu – Universal Television (2 év), Duane Martin – Red Table Talk Productions (vicces olvasni az ilyen híreket, mert Martin-ra jól emlékszem, amikor még a Scream 2-ben színészként Gale operatőrjét alakított)
 • Kreatív nézetkülönbségek miatt kiszállt a sorozatból a Power Book IV: Force showrunnerje, Robert Munic. Harag nincs.
 • Az Apple Tv+ földönkívülis sorozata, az Invasion 10.22-i premier lesz.
 • A Paramount+ berendelte az iCarly 8. évadját (az új “2. évadot”).
 • A Showtime berendelte a Ziwe 2. évadját. Ami 6 rész után most 12 részes lesz.
 • Daniel és Zelda Barnz, a Generation készítői beszélnek az évadzáróról.
 • Sorozatkészítők (Bridgerton, The Flight Attendant, Made For Love, The Mosquito Coast, Shrill) beszélnek arról, hogy sikerült könyvadaptációikat tető alá hozni.
 • Pilotszerep: Madison Taylor Baez, Kevin Carroll, Jacob Buster, Ian Foreman – Let the Right One In (Showtime), Justina Machado, Alejandro Hernandez, Kita Updike, K. Todd Freeman – The Horror of Dolores Roach (Amazon)
 • Állandó szerep: César Domboy – SAS: Rogue Heroes (BBC), Gary Cole, David Harbour, Patti Harrison, Laurie Metcalf, Matt Rogers, Wanda Sykes, Gabe Liedman – Q-Force (Netflix), Olivia DeJonge – The Staircase (HBO Max),
 • Interjú: Gugu Mbatha-Raw (Renslayer – Loki), Teyonah Paris (Monica – WandaVision), Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez (a WandaVision dalszöveg-írói), Linda Lamontagne (az Invincible casting directora),
 • A Szerencsekerék TV2-es felélesztésében celebjátékosok lesznek többek között Kiss Ramóna, Király Viktor, Gianni, Pápai Joci, Schobert Norbi.
 • Új sorozat: Marlow – Britbox, angol, 8 rész, készítő: Tony Grisoni és Simon Maxwell, főszereplő: Claire Foy, két család egymás elleni harcáról, és egy nőről, aki 15 évvel azt követően, hogy apját egy tűzvészben elvesztette, válaszokat és bosszút keresve tér vissza.
 • Új sorozat: Royal Crackers – Adult Swim, animációs, készítő: Jason Ruiz, két testvérről (az egyik családos, a másik egyedülálló), és mindketten arra várnak, hogy a kómában levő apjuk végre meghaljon, rájuk hagyva a kekszgyártó birodalmát, miközben az öreg házában élnek.
 • A Mark Gordon Pictures megvásárolta Norman Mailer könyvének, a Harlot’s Ghost-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. Legendás CIA-ügynökök gyerekéről és keresztfiáról, aki a múltjáról akar minél többet megtudni, s ennek során végigmegy korábbi eseményeken, a Disznó-öbölbeli történéseken, a kubai rakétaválságon, a Kennedy-merényleten, miközben kísértik azok a nők, akiket keresztapja és Kennedy elnök szeretett.
 • A Peacock Montana címmel dokusorozatot készít Joe Montana, amerikai focis irányítóról, aki erősen közre is működik a szériában, ami a korai éveitől kezdve fedi le a pályáját.
 • Nem csak az ESPN készít sorozatot Tom Brady NFL-irányítóról, hanem a FOX is belengetett egy nemszkriptelt projektet róla – vagy vele.
 • A CBS The Activist címmel rendelt be új versenyreality-t, amiben hat aktivista áll össze 3 közszereplővel, hogy valódi változásokat vigyenek végbe olyan területeken, mint egészségügy, oktatás és környezetvédelem. A kihívások sikerességét a 3 csapatnál a közösségi visszajelzésekkel is mérni fogják, és a végső cél a római G20-as csúcstalálkozóra való eljutás, ahol a világ vezetői előtt prezentálhatnak majd.

14 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2021. 07. 16. 11:04

Szerintem az, hogy vegyes korú, nagyobb közönséget akarnak megcélozni Lucky Luke-kal, inkább élőszereplősre utalhat, mint rajzfilmre. Legalábbis utóbbinak nehezebben menne.

Mondjuk, nekem mindegy, bármelyik formában megnézem majd. :)

Mom - 2021. 07. 16. 11:34
winnie - 2021. 07. 16. 11:37

de… ott van. láttam, hogy írtad, és visszatettem. vagy van egy másik is?

Mom - 2021. 07. 16. 12:05

winnie: nem, az az, akkor csak bénáztam, köszi!

kiskiraly - 2021. 07. 16. 13:34

Hunyadi sorozat, Rise of the Raven munkacímmel
10 részes
Showrunner: George Mihalka
További írók: Lengyel Balázs, Lovas Balázs, Ruttkay Zsófia és Veres Attila.
Rendezők: Robert Dornhelm (első két rész), George Mihalka (utolsó 3 rész) Nagypál Orsi
Producercégek: Nemzeti Filmintézet, Serendipity Point Films, Twin Media, HG Media, MR Film és Beta Film.
https://variety.com/2021/film/global/robert-lantos-serendipity-beta-film-rise-of-the-raven-1235021083/

winnie - 2021. 07. 16. 13:48

nocsak!

Tibi - 2021. 07. 16. 14:01

Éljen! Felkerült a Netflixre a RuPaul’s Drag Race 13. évada. Az Untucked is :)

Attól tartok ez újranézős lesz, Kandy Muse-tól alig értettem valamit a felirat mentes heti nézésben :D

winnie - 2021. 07. 16. 14:22

MIÉRT. NEM. JELZIK. AZ. ILYET. ELŐRE. ?.

Tibi - 2021. 07. 16. 14:26

@winnie: ezt most jelezték, igaz, a netflix oldalán nem volt ott a várható résznél.

Facebookon volt csak a premier bejelentő posztjukban:
https://www.facebook.com/netflixmagyarorszag/posts/644495933613065

De azt én se értem, hogy a Netflix oldalán az “érdemes rá várni” résznél miért nem volt róla szó…

winnie - 2021. 07. 16. 14:27

persze,a netflixre feluletew gondolok. ezert is erdemes bookmarkolni ezt-azt. (ahogy látom, azért ez az fb poszt sem tökéletes, némely filmből sorozat lett, plusz vannak kimaradók. egyszer eljutunk oda, hogy előttünk lesz a normális havi menetrend:)

kiskiraly - 2021. 07. 16. 20:41

Na összeírtam párat:
Itthon forgatott fantasy vagy történelmi drámák

The Witcher
S1: $70-$80m 8 rész

Marco Polo
S1: $90m 10 rész

Hunyadi-sorozat
S1 $35m+ 10 rész

Shadow and Bone
S1: $26-28m 8 rész

Last Kingdom
S1: £10m total BBC 8 rész
S3: $10m total Netflix 10 rész

Bár a Shadow and Bone-t reddit forrásból néztem, de ha így lesz epizódra vetítve a Hunyadi drágább lesz (mert ugye a fenti összeg még csak a magyar fél általi rész)

kiskiraly - 2021. 07. 17. 12:10

Sixx a Friderikusz Podcastban :)
https://youtu.be/QXto6RiOhKA?t=3960

kiskiraly - 2021. 07. 17. 21:24
kiskiraly - 2021. 07. 18. 01:41

:)
https://hvg.hu/elet/20210717_Enyedi_Ildiko_Cannes_Filmfesztival_A_felesegem_tortenete_interju

Van olyan videójáték, aminek a filmes adaptációjára nem tudna nemet mondani?

E.I.: Most csinálják a tévésorozatot a The Last of Us-ból, abban nagyon szívesen rendeznék. Nemrég együtt voltam a berlini zsűriben Jasmila Zbaniccsal, aki rendez egy részt az első évadból. Soha az életében nem játszott a játékkal, engem kérdezgetett róla. Azt mondta, szól majd az érdekemben, hátha a második évadba beszállhatok én is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz