login |

Sosem kapjuk meg a Star Wars Detours-t?

2021. 07. 20. 17:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Az megvan, hogy a Robot Chicken-ért felelős Seth Green és Matthew Senreich páros összehozott egy több tucat részes Star Wars-sorozatot, ami Green kijelentése alapján sosem fog megjelenni? Írtunk már róla természetesen, de most egy új apropó akadt, mert egy ideje bele is tudunk nézni.

Még a Lucasfilm felvásárlása előtt maga George Lucas konzultált az említett készítőkkel, és hagyta jóvá a sorozatot, amiben szerepel Darth Vader, Han Solo, Obi-Wan Kenobi és még más legendás karakterek, és természetesen paródiáról van szó, hiszen mégiscsak Robot Chicken-stílust hoz.

Green azt mondja, hogy mostanra már azért sem kerülhet adásba, mert egyszerűen a Csillagok háborúja-franchise teljesen máshol jár, mint amik ők 10 éve forgattak. Még ha lenne is érdeklődés egy Disney+-os bemutatóra, akkor is újra kéne sok mindent írni és forgatni a Star Wars: Detours-ban.

A tovább mögött az egyetlen rész, ami kiszivárgott. Mivel a Disney egyelőre nem töröltette, pedig több hónapos a feltöltés, így érdekes a sorsa.

1 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2021. 07. 20. 22:05

Ha már esélytelen az adás, azért kirakhatnák valahova így, ahogy van. Simán megvenném, hukerz az új trilógia? Ez vicces, nem úgy, mint a Holiday Special, kár lenne, ha elveszne.

Amúgy a Robot Chicken Star Warsos specialjei is jók voltak anno, meg úgy az egész sori, sajnálom, hogy Oz abbahagyta.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz