login |

Melyik MCU-sorozat volt a legjobb?

2021. 07. 21. 18:50 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: szavazás, , ,

A Loki fináléja után szusszanhatunk kicsit, mielőtt folytatódnak a Marvel sorozatok a Disney+-on. Ugye az egyiket már felvezette a Black Widow végefőcímben levő extra jelenete. Eddig láthattuk a csínytevés istenét, a Winter Soldiert amint a Falconnal egy pajzsról döntött, és persze Wanda gyászát. Most pedig itt a szavazás is arról, hogy ti melyiket gondoltátok a legjobbnak.

Érdekes lehet összehasonlítani a tavalyi melyiket várjátok-szavazással.

Melyik eddigi MCU sorozat tetszett a legjobban?

  • Loki (61%, 487 Votes)
  • WandaVision (29%, 229 Votes)
  • The Falcon and The Winter Soldier (10%, 76 Votes)

Total Voters: 792

Loading ... Loading ...

12 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2021. 07. 21. 19:11

WandaVision magasan. Igaz, a végére csak visszaesett a tipik szuperhőssztorik közelébe, de messze a legkülönlegesebb sorozatos élményt adta, ennek valóban volt története, a drámai szál ütött, tényleg lehetett izgulni – hiszen az egész egy hatalmas rejtély volt – és fantasztikus alakítást nyújtott Olsen.

A TFATWS egy rettentően sablonos, biztonsági játékot játszó sztori.

A Loki körül pedig nem értem, mi ez a nagy felhajtás. Számomra hatalmas csalódás volt, egyáltalán nem tudtam Lokin kívül senkit megkedvelni, az évad nagy része valahogy eltelt, de igazából semmi emlékezeteset nem tudott felmutatni. Talán az S2 izgalmasabb lesz, ha tényleg időutazásba kezdünk, nem a varázs szemétlerakóban járkálunk egy gyerekkel meg egy aligátorral.

Pracsa - 2021. 07. 21. 20:13

Messze a Vandavision volt a legmerészebb és legkülönlegesebb. Igazi LOST fíling hétről hétre

ibenny - 2021. 07. 21. 20:20

Az ér, hogy szerintem egyik rosszabb volt, mint a másik..?

heidfeld - 2021. 07. 21. 20:28

Elvesztegetett időnek tűnik Loki mellett a másik kettő…Oké. Tudós-csaj, meg az FBI ügynök párosa tetszett.
Sokat nem láttam a Marvel világából, így maga Loki, vagy ez a humanista verziója okozott csalódást. Keményebbnek-kavaróbbnak gondoltam.
Többi karakter szimpatikus, remek színészek, szép fényképezés, történet is ígéretes.

Miles Teg - 2021. 07. 21. 22:04

A Loki olyat mutatott, amire eddig nem volt példa ebben a stílusban. Párbeszédekre épült, a történet nekem erősen másodlagos.
WandaVision ötletes volt, de nekem inkább tűnt egy rövid mellék-ösvénynek, mint folytatható stílusnak.

A Falcon pedig…12 egy tucat. Még egy épkézláb buddy movie sem kerekedett belőle.

Ayrons - 2021. 07. 21. 22:09

Wanda: Tucat MCU lett a végére, amilyen jól indult annyura pocsékra sikeredett a végére.

Sólyom és Tél: Walker, Bucky okés, akciók látványosak voltak, de egy átlagos MCU film volt.

Loki: Minden szempontból kiemelkedő széria lett. Szerethető és jó karakterek, izgalmas sztori, volt egyénisége a szériának.

Jesustomer - 2021. 07. 21. 22:10

A Falcon end the Winter Soilder messze a legjobb volt a 3 közül.
Lehet azért is mert film volt 6 részre vágva, de a wandavision katasztrófa volt az értelmetlenül hosszú évaddal, meg a sehova se vezető de 600 irányt kijelölő utakkal.
A Loki jobban tetszett a Falconnál de nagyobbat is csalódtam, mert nem ezt vártam.
Azt a Lokit akartam amilyen volt az első Thorban és az Avengersben. Ehhez képest kaptunk egy Ragnarok Lokit akit 1 rész alatt felépítettek és még csínytevésre se futotta, igaz Tom még mindig brillíózik a szerepben.
Nem kell mondanom, hogy a FATWS-ben is csalódtam, sokkal többet vártam de a 2 fő karakter hű volt magához, az akciók jók voltak, Buckynak nagyon erős megjelenése volt Wakandában, Sam végre Captain America, tetszett a pajzssal és a feketékről való gondolata, na és a duó közti dinamika se utolsó.
(Viszont Zemo volt a legjobb benne).
Szóval lehet egyedül vagyok (bár eddig rajtam kívül 32en gondolják, hogy ez volt a legjobb) de ez a sorozat magasan vert mindent.
Én már csak annak örülnék a legjobban ha kapnánk egy igazán jó sorozatot amiben kevesebb a rossz szájíz, de talán ezt a Hawkeye-nál megkapjuk.

Tseby - 2021. 07. 22. 01:38

legjobb Marvel sorozat?
Punisher és Daredevil, kár hogy ezek miatt lettek kukázva….

Hádész - 2021. 07. 22. 09:59

Tseby: +1 a Daredevilért.

Ha a Disney+ három sorozata közül kell választani, akkor egyértelműen a Loki a rendes sorozatos felépítésért-tagolásért, a hangulatért, a zenéért, a karakterekért.
A WandaVision is jó, volt karakterfejlődés, de több (mellék)szálat hagyott a levegőben lógni, amiket ki tudja hol, merre, melyik filmben fognak továbbvinni.
A Falcont meg nem is tudom sorozatnak nevezni, egy film volt bármiféle sorozatos dinamikát mellőzve szétszabdalva. A sztori érdekes lett volna, de valahogy döglött volt az egész, itt is bedobáltak egy csomó szálat, amik gyakorlatilag félbemaradtak, vagy még addig sem jutottak el, hogy félbemaradásnak lehessen nevezni.

Mate815 - 2021. 07. 22. 10:09

Mind a három nagyon gyenge volt.
A Wandavison volt a legrosszabb, egyszerűen rettenetes volt, szavak nincsenek rá.
Loki egy értelmetlen katyvasz, a karakternek köze nem volt az eddig megismerthez, gyakorlatilag a saját sorozatában mellékszerep jutott szegény fickónak. Minden nő mindent is jobban tud és csinál mint a férfiak.
Falcon volt a leginkább nézhető a két főszereplő közötti buddy tempó és Baron Zemo miatt de ebben a mezőnyben nem nagy erény legjobbnak lenni.

human - 2021. 07. 22. 13:26

“Az ér, hogy szerintem egyik rosszabb volt, mint a másik..?”

ér, hiszen akkor nem szavazol? rengeteg embert hagyott hidegen az MCU sorozatfelhozatal, ők mindig simán csak átgörgették :)

ibenny - 2021. 07. 22. 17:43

Human: nem is szavaztam. :) Kár, mert akartam szeretni, de nem ment, és sajnos eleve DC-vagyok. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz