login |

7 hozzászólás Ne habozz!

korum - 2021. 07. 23. 15:10

Nekem nagyon bejött, de brutálisan szét lett spoilerezve, tele van a yt meg a net vinnyogó emberekkel, akik sírnak, hogy Smith hogy félrevitte a dolgot, amivel én ugyan nem értek egyet, de ettől még valaki gondolhatja így, de jó volna ha úgy gondolná így, hogy közben nem gyárt spoileres című videókat a youtubera spoleres thumbnailekkel.

m76 - 2021. 07. 23. 22:42

Én sosem voltam He-Man fan, nem láttam egyetlen korábbi témába vágó művet sem, de ez a szörnyűség még engem is kiakasztott. Csak az első részt volt erőm megnézni, és bár alacsonyra tettem a lécet mégis alatta repült át meg se közelítve azt.

Az egész csak arról szólt, hogy hogyan tudják minél gyorsabban eltakarítani az útból He-man-t, ami nem lenne baj, hogy kikerül a képből, ha Kevin Smith nem állította volna válltig, hogy róla fog szólni.

Ami még nagyon zavart, az skeletor hangja. Valami észvesztően pocsék, szinte komikusan rossz a szinkronja.

De a korona az egészen Teela kirohanása a végén, a tapintat nulla jelét mutatja, és csak az a baja, hogy neki senki se mondta el a titkot, egyébként minden és mindenki le van …va. Még a jelen nem levőbe aki nem tudja védeni magát is rúg vagy kettőt mert miért ne.

Mégis milyen elfuserált értékrendet képvisel ez a sorozat?

A száműzés is teljesen értelmetlen és szükségtelen, valószínűleg azt is csak azért tették bele, hogy a mentornak felfogható karaktertől megszabaduljanak. Mert mai világban nem lehet erős női karakternek férfi mentora.

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek kínomban.

sevil - 2021. 07. 24. 09:29

Az első trailer után még úgy tűnt, hogy Netflix bevállal egy férfias sorozatot, ahol főhős pozitív példakép lehet. Sajnos ez nem így lett. Elkészült egy He-man sorozat He-man nélkül. Ahol az egyik női szereplő azon kesereg, hogy mennyi mindenre vihette volna az életben, ha az eredeti sorozatot nem egy férfi árnyékában tölti.

winnie - 2021. 07. 24. 09:46

Egy kis pontosítás: nem a Netflix vállal be sorozatot, hanem a készítő készít olyat, amilyen ő akar, és a terveit pitcheli a Netflixnek, amely vagy bólint rá, vagy sem. És addig jó, amíg olyat készít, és nem mások mondják meg, hogy milyet készítsen. Ha pedig senki nem pitchel másféle sorozatot, akkor a Netflix nem tud mit bevállalni. Nyilván ki tudják adni, hogy csináljon valaki ilyet vagy olyat, de általában olyan sorozatokat érdemes készíteni, amik a kreatívoktól jönnek, hiszen a sajátokhoz jobban kötődnek, mint egy bármunkához.

De ha a Netflix bevállalásánál akarunk maradni, nem ez az egyetlen He-Man sorozat, ami készül, hiszen írtuk korábban többször is, hogy emellett jön a He-Man and The Masters of The Universe is, ami nem folytatás lesz, hanem klasszikus újragondolós reboot.

winnie - 2021. 07. 24. 19:19

egyébként az azért érthető, hogy smith nem lő le egy csavart. ott van egyébként vele egy interjú: https://ew.com/tv/kevin-smith-masters-of-the-universe-revelation-premiere-spoilers/

Making a Masters of the Universe show that pretty much destroys what we’ve known about Masters of the Universe up until this point is a pretty bold move.

KEVIN SMITH: It is to some degree, but you’ve seen part 1, I’ve seen part 2. As much as one can break a toy, you can also put it back together, perhaps in a more interesting way. Our manifest was, “You’re a spiritual sequel to the legacy cartoons in the ’80s that everybody knows.” It wasn’t “reinvent this, blow it apart.” It was literally “keep the story going.” There’s got to be reverence as hell. All these characters still look and sound and feel exactly like the characters from the other show. We just mature them. When we bring in Moss Man and Skeletor kills Moss Man, the whole thing turns on dime. Suddenly, we enter a world of stakes. We don’t think of it as we’re changing everything about Masters of the Universe. It was more about let’s just add stakes. That’s the one thing the old cartoon never really had. You never thought for a second that Skeletor was ever going to kill He-Man. This was about, what happens if they crossed swords? And if somebody could lose a life, something that never would have happened on the old show. We got a body count on this show in the first part, and part 2 as well.

korum - 2021. 07. 24. 20:24

“és csak az a baja, hogy neki senki se mondta el a titkot,”

“Ahol az egyik női szereplő azon kesereg, hogy mennyi mindenre vihette volna az életben, ha az eredeti sorozatot nem egy férfi árnyékában tölti.”

Mondjuk ezek pont olyan dolgok, amik az eredeti sorozatban mentek félre és azért (főleg ha mai szemmel nézed) eléggé érthetlen mindkettő, akár a beteg titkolózás (nem véletlen, hogy az új Superman sorozat is szakított azzel, és milyen jót tett neki…), akár, hogy miért is követi Evil-Lyn Skeletort. (baszki, az a neve, hogy Evil-Lyn. Ennél rosszabb már csak az Első generáció c. magyar akcioófilmsorozat volt rosszabb, ahol a gonoszt Evil-nek hívták magyar kiejtéssel, így: Evil)

Szerintem ez sokkal jobb irány, mintha csináltak volna egy folytatást, amiben semmi érdekes/meglepő nincs, csak pár új rész a régi sorozathoz, ami már 20 éve is kicsit kínos volt (nem nagyon, akkor a folytatást se néztem volna :) )

Tényleg kár, hogy a sok hülye elspoilerezett belőle dolgokat :(

Petya - 2021. 07. 26. 05:31

Kevin Smith: “”You really fucking think Mattel Television, who hired me and paid me money, wants to do a fucking ‘Masters of the Universe’ show without He-Man? Grow the fuck up, man.”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz