login |

Hírpéntek – That Damn Michael Che 2. évad! Barry 4. évad?

2021. 07. 23. 09:25 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Ted Lasso 2. évad, A világ ura: Kinyilatkoztatás 1. évad + Netflix: Túl a vörös kanapén 2. évad, Mintha szerelem lenne 1. évad, Meghatározó filmek a múltból 2. évad + A királyság titkai: Az északi Ashin + Holnapi magyar premier: Láng és a szuperverdák 5. évad (folytatás)
 • Premier: Ted Lasso S2 (2 rész), Masters of the Universe: Revelation S1 (5 rész), Break The Record S1, Mind For Design S1, Secrets of the London Underground S1, The Hatcher Family Dairy S1, Robson And Jim’s Icelandic Fly Fishing Adventure S1, Call The Bailiffs Time to Pay Up S1, Taken Hunting the Sex Traffickers S1, The Cheap Seats S1, Best Laid Plans S1, Love Your Garden Themed Special S2, Secrets Of The Museum S2, Murder Mystery And My Family Case Closed S4 + Finálé: Good Girls S4 (vendégblogger?), Keeping Up With The Joneses Movie Series S1, CMT Campfire Sessions S1, Hot Mess House S2, Roswell: The Final Verdict S1 + Kingdom: Ashin of The North
 • Teljes évados premier: Sky Rojo S2 (Netflix),  Hostel Daze S2 (Amazon), The Movies That Made Us S2 (Netflix), Feels Like Ishq S1 (Netflix)
 • Új magyar szinkron a Netflix-en: Cobra Kai S1
 • Új magyar szinkron az Amazon-on: Them S1
 • Új magyar felirat az Amazon-on: El Cid S1 (plusz teljes lett a Jack Ryan 1-2. évad felirata és szinkronja UPDATE: Tévedtem, a 2×08 még hibádzik)
 • Magyar premier – HBO GO: 10.08 Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 5. évad
 • Magyar premier – HBO: szeptember Jelenetek egy házasságból (Scenes From a Marriage) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 08.02 Varázslatos holmik irodája (The Bureau of Magical Things) 2. évad
 • Az ABC őszi premierdátumai: 09.22 The Goldbergs S9, The Wonder Years, The Conners S4, Home Economics S2, A Million Little Things S4, 09.26 The Rookie S4, 09.27 The Good Doctor S5, 09.30 Station 19 S5, Grey’s Anatomy S18, Big Sky S2, 10.19 Queens S1 + 09.20 Dancing With The Stars, 09.26 Celebrity Wheel of Fortune, Supermarket Sweep, 10.03 America’s Funniest Home Videos, 10.08 Shark Tank, 10.19 The Bachelorette,
 • Korábban már jeleztük többször is, hogy a Disney+ nyárra tervezett magyar startja jó eséllyel csúszni fog (erről még mindig nincs hivatalos hír, a legfrissebb infó 2019. tavaszáról van, ami 2020 év végét jelöl meg K-EU-s startnak), és most lehet, hogy az HBO Max kapcsán is ugyanez lesz a helyzet. A különbség, hogy itt hivatalosan mondták el, hogy egyes európai piacokon a 2021-es indulásból 2022-es lesz, de legalább az év elején. Meglátjuk, hogy nálunk mi a helyzet.
 • COVID: A Westworld 4. évadjának forgatása is leállt min. 2 napra pozitív teszt miatt. (Tényleg jó volt látni, hogy több hónapon át nem voltak igazán forgatás-leállások, de így, hogy egy hét alatt a negyedik kiemelt produkcióéra kerül sor (American Horror Stories, Bridgerton, House of The Dragon), megint valós aggodalom lehet egyes premierek csúszása, illetve a költségek növekedése, ami idő előtti kaszákhoz is vezethet.)
 • COVID: Ha már témánál vagyunk. Sean Penn jelezte, hogy csak akkor folytatja új sorozatának, a Gaslit-nek a forgatását, ha olyanok vannak a stábba, akik teljesen be vannak oltva.
 • COVID: Az elmúlt egy évben nagyjából minden, a vírus miatt elhalasztott/leállított forgatás beindult, nyár elején a Grace and Frankie is, és a napokban a Barry-t is végre elkezdik forgatni. Talán(?) ez tartott a legtovább? Öröm az ürömben a várhatóan 2022-es premier kapcsán, hogy miképp azt jeleztük, jó eséllyel a 3. évadot együtt forgatják a 4. évaddal. Hivatalos infó még nincs, de szerintem meg lehet előlegezni, hogy az HBO berendelte a Barry 4. évadját.
 • Emmy: a nem strukturált reality kategória jelöltjei: Becoming, Below Deck, Indian Matchmaking, RuPaul’s Drag Race Untucked, Selling Sunset
 • Jonathan Majors volt a Loki – 1×04-ben a Time Keeper-ök hangja.
 • Visszatérő szereplőnek lett kiemelve a The Walking Dead: World Beyond 2. évadjára Robert Palmer Watkins, akinek volt neve az S1-ben, de mondjuk azt, hogy egy random katona volt az egyik részben.
 • A The Flight Attendant 2. évadjának egyik forgatási helyszíne Izland lehet.
 • A Cherish The Day 2. évadja új szereplőkkel és sztorival jön, hiszen évados antológia. A főhős egy vegán celebséf lesz, valamint egy egykori profi kosárlabdás, aki egyedül neveli két gyerekét. És akik középiskolában szerelmes párt alkottak, de azóta az élet elsodorta őket egymás mellől.
 • A Hallmark The Real Housewives of the North Pole címmel készít romantikus filmet Kyle Richards főszereplésével.
 • The House című Netflix-es animációs antológia epizódjainak rendezői: Emma de Swaef & Marc James Roels, Niki Lindroth von Bahr és Paloma Baeza.
 • A Love Life 2. évadjához Rachelle Williams csatlakozott társ-showrunnerként.
 • Az HBO Max berendelte a That Damn Michael Che 2. évadját.
 • Az Amazon berendelte a Clarkson’s Farm 2. évadját.
 • Jaren Lewison (Ben) beszél a Never Have I Ever S2 fináléjáról.
 • Amber Stevens-West (Whitney) beszél a Run The World fináléjáról.
 • Vendégszerep: Anna Torv – The Last of Us (visszatérő), Jordan Fisher – High School Musical: The Musical: The Series,
 • Állandó szerep: Alexa Davalos – FBI: Most Wanted S3, Oliver Hudson – The Cleaning Lady (Vincent Piazza helyére), Kaye Singleton, Russell Thomas – The Oval S3,
 • Interjú: Maitreyi Ramakrishnan (Devi – Never Have I Ever), a Schmigadoon! gárdája, Joseph Gordon-Levitt (a Mr. Corman készítője és főszereplője), Christopher Duntsch (a Dr. Death készítője), Patina Miller (Raq – Power Book III: Raising Kanan),
 • Stohl András lesz a TV2-es Nagy Ő felélesztésének műsorvezetője.
 • Új sorozat: The Watcher – Netflix, készítő: Ian Brennan és Ryan Murphy, executive producer: Henry Joost és Ariel Schulman, főszereplő: Naomi Watts és Bobby Cannavale, – valós történet alapján, egy családról, akik álmaik otthonába költözve rémisztő leveleket kapnak egy őket zaklatni kezdő ismeretlentől, aki azt állítja, hogy évtizedek óta figyeli a házat.
 • Új sorozat: Dino Daycare – Netflix, ovis animáció, készítő: Jeff King, egy olyan világról, ahol a dinoszauruszok sosem haltak ki. Középpontjában egy 6 éves fiú, aki segít a Dino óvodában, ahol megmutatja, hogy a kedvesség és mással törődés az erő jele, és a legkeményebb izmunk a szívünk.
 • Az MGM/UA Television megvásárolta Seaid Mollaei és Sagi Muki iráni, illetve izraeli cselgáncsbajnokok életének tévésorozatos adaptációs jogait. Előbbi tartótisztjei fenyegetése ellenére sem adta be a derekát és úgy döntött, kiáll a meccsre barátja ellen.
 • 4 részes true crime dokusorozatot rendelt be a discovery+ Curse of the Chippendales címmel, ami a sötét oldalát mutatja be a 80-as évekbeli férfi táncoscsapatnak. A multimillió dolláros projekt résztvevőiből, előadóiból ugyanis csak egy maradt életben.
 • A CNBC Kevin O’Leary közreműködésével rendelt be Money Court címmel egy 6 részes műsort, amiben a zsűri előtt prezentált, komoly tétekkel bíró pénzügy vitákban fognak döntés hozni.
 • Rise Up, Sing Out címmel rendelt be a Disney Junior egy rövid formátumú animációs sorozatot, ami zenés formában szól majd faji kérdésekről, rasszizmusról és a társadalmi igazságosság komponenseiről.

19 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2021. 07. 23. 09:36

Talán nem anniyra off téma
Meghalt John Cornell.

https://www.c21media.net/news/paul-hogan-shows-cornell-dies/

Ő Paul Hogannel együtt dolgozott és csinálták a Paul Hogan Show-t 1973 és 1984 között. Benny Hill-hez hasonló, de annál kicsit “komolyabb” humort nyomattak. Illetve együtt dolgoztak a Krokodil Dundee filmeken, ami a mai napig boxoffice rekord Ausztráliában és az is lesz egy ideig.

HB - 2021. 07. 23. 09:50

Jack Ryan 2. évad 8. részénél még nem látom a magyar nyelvet, így az még nem teljes. 7. rész kapott most szinkront.

Elérkezdtem én is a The Marvelous Mrs. Maisel 3. évad 2.részéhez és még mindig csehül szólal meg a magyar nyelv, jeleztem nekik én is a problémát…

A Jóbarátok: Újra együtt-nél viszont nekem tetszik ahogyan megoldották, a régebbi felvételeket nem szinkronizálták újra hanem a régebbi felvételeket használták fel.

Hamon - 2021. 07. 23. 10:43

Valaki esetleg nem tud infot a Homeland 8. évadának szinkronos megjelenéséről? Vagy így, hogy már netflixre került felirattal, így bonyolultabb az ügy?

winnie - 2021. 07. 23. 10:54

passz. de szerintem a netflix nem faktor, hacsak nem annyiban, hogy az ottani premier után kell kivárni valamennyit. de mivel a 7. évad az amerikai premier után 2,5 évvel lett itthon szinkronos, ha jól nézem, akkor még azt is mondhatjuk, hogy benne van a fox+ az időben. remélhetőleg nem maguktól nem sietnek.

wickee - 2021. 07. 23. 11:02

Azt, hogy a Disney+ csúszik még el is fogadom, egy teljesen új platform nálunk. De az HBO GO -> HBO Max csúszás felfoghatatlan… Ennek tulajdonképpen csak felületmegújulási és technikai oldalai vannak elvileg, nem? Akkor mégis mi az oka a csúszásnak?

Hamon - 2021. 07. 23. 11:28

Köszönöm az infot winnie

kiskiraly - 2021. 07. 23. 11:42

Oh bakker…

https://www.youtube.com/watch?v=H4LG2so-Kkw
Szokásos Fallon-interjú. Képtelen befogni a száját egy pillanatra az ejtőernyős sztorinál (is).

Amúgy ennyire exklúzívak a Marvel show-k, hogy csak egy title drop van és ennyi. A bővebb interjúk mindig csak Kimmelnél lesznek?

winnie - 2021. 07. 23. 11:58

“Akkor mégis mi az oka a csúszásnak?”

a hivatalos verzió szerint az erős latin-amerikai indulás az ok. az ottani növekedés megtartására, illetve gyorsítására akarnak erőforrásokat fordítani.

juhaszvik - 2021. 07. 23. 12:10

wickee: nem hinném, hogy technikai okai lennének a csúszásoknak, sokkal inkább jogi (de persze ki tudja). Mert ugye mi a technikai feladat: lefordítani a felületet? Nem hangzik olyan dolognak, amit évekig kellene fabrikálni. De ha ennél maradunk, akkor pont a maxos váltás tűnik nagyobb technikai problémának, a már létező felhasználók áthelyezése még plusz egy feladat a fordításon túl, és gyanítom nem ez az egyetlen többletfeladat. A Disney csak kicserél egy nyelvi szöveget, nem hinném, hogy különösebben nagy meló lenne nekik.
De ismétlem: szerintem itt inkább a jogdíjakkal és egyéb régiós megállapodásokkal lehet összefüggésben a kezdés csúszása (már amennyiben lesz csúszás).

juhaszvik - 2021. 07. 23. 12:18

wickee: vagy amit winnie ír. Bár nekem a Disneyről nem egy kkv jut eszembe, aminek nincs pénze a terjeszkedésre. Oké, nyilván sok mindent jelenthet az erőforrás, de én még ilyen érvelést nem hallottam jóval kisebb franchise-októl sem: “azért lassítunk a terjeszkedésen, mert az eddigi terjeszkedéseink annyira jól sikerültek”.

Mammut - 2021. 07. 23. 12:21

kiskiraly:

ó, kösz a linket, EC máris bedobta magát a szívembe, mint minden képregényíró, nem jött szembe valamiért, mikor szerdán néztem a felhozatalt, de most bezsákolom, megnézzük

wickee - 2021. 07. 23. 12:26

Hát nagyon nagy kár, de van abban logika amiket mondtok… Mindenesetre remélem, hogy mielőbb megoldják a “problémát” és tényleg legkésőbb év elején váltanak. Mostanában a Netflix nem igazán elégítette ki az igényeimet, a GO-n több néznivalót találok, jó lenne már ott is 4K-ban nézni amit csak lehet…

heidfeld - 2021. 07. 23. 12:41

Szeretnék érdeklődni, hogy az eyecandy szavazásból lesz-e még valami, mert Yellowstone-kapcsán láttam pár új fotót, első helyre kívánkozó jelöltemről.. Esetleg letudtuk Facebookon, amire a 11 éves unokahúgom mondta, “..Ti, öregek beszélitek meg ott a dolgaitokat?” Kiestem a fotelből, úgy nevetem.
200 forintos tétre, 250 forintnál többet nem fizettek volna, ha Sean Penn-re teszek, aki elsők között követeli mindenki beoltását.. Be vagyok oltva. Magam, szeretteimet is védem vele, de senkitől se követelném meg, akivel dolgozok.
Fordítási, jogi okai is lehetnek Disney, HBo Max késlekedésének? Hbo Go-n is rendkívül sok, mástól vásárol tartalom. És jóval kisebb piac vagyunk, mint mondjuk jó 200-200 milliós spanyol-portugál/brazil/ területek.
Magam részéről inkább Paramount+ lenne a fontosabb.
Múlt hét elején indult Workin’ Moms új évadának forgatása.

winnie - 2021. 07. 23. 12:47

“Szeretnék érdeklődni, hogy az eyecandy szavazásból lesz-e még valami”

lesz

“de senkitől se követelném meg, akivel dolgozok.”

ő sem az teszi, hanem a munkáltatónak üzen, amely megteheti közvetve, mint ahogy sok más helyen meg is teszik. nem direktbe, de erősen javallva.

“Fordítási, jogi okai is lehetnek Disney, HBo Max késlekedésének?”

nem. bármilyen jogi/fordítási kérdés nem frissen felmerült dolog, ami miatt pár hónappal ezelőtti terveken változtatni kell. azok régóta ismertek és nem változnak.

“Magam részéről inkább Paramount+ lenne a fontosabb.”

továbbra sem téma itthon az elkövetkező időszakban, és ahogy írtam, sok értelme nem is lenne a húzócímek, pl. a star trek sorozatok nélkül indítani.

Mammut - 2021. 07. 23. 13:12

“a húzócímek, pl. a star trek sorozatok nélkül indítani.”

De azok Netflixen már el lettek lőve, hiszen még én is a Voyagert nézem újra rajta hébe-hóba. Vagy pont erre gondolsz?

winnie - 2021. 07. 23. 13:39

pláne hogy még a régi star trekek sem lehetnének fent, de arra célzok, hogy az új star trek sorozatok globális jogait is eladta a paramount, a discovery a netflixé, a picard és a lower decks az amazoné, stb.

e-batta - 2021. 07. 24. 11:26

Elolvastam/megnéztem volna a Maitreyi Ramakrishnan interjút, de helyette Annie Murphy-t találtam, aki cseppet sem érdekel. Megkaphatnánk a helyes linket?

kiskiraly - 2021. 07. 25. 00:14

Dallas magyar paródia ’91-ből, magyar szinkronhangokkal.
https://www.youtube.com/watch?v=syP-9_Q1yDk

winnie - 2021. 07. 25. 06:24

e-batta: javítva. előfordul:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz