login |

Emlékeztető: Rillington Place 1. évad

2021. 07. 25. 19:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Anglia lecsap, minisorozat,

Ma. 21:00. Epic Drama. Rillington Place – 1×01 (magyar promó + eredeti hosszabb előzetes)

Megérkezett hozzánk a BBC 2016-os minisorozata Tim Roth és Samantha Morton, valamint Jodie Comer főszereplésével. A valós eseményeken alapuló széria a 40-es és 50-es években Notting Hill-ben történt gyilkosságokról szól. Az eseményeket a gyilkos, a felesége és a szomszédjuk szemszögéből ismerhetjük meg. A sztoriból anno film is készült 10 Rillington Place (itthon: Rillington Place 10) címmel.

A hivatalos, spoileresebb tartalom:

1950-ben Timothy Evanst felakasztották kislánya, Geraldine meggyilkolása miatt. Gyanúsították felesége megölésével is, de Evans az utolsó pillanatig ártatlannak vallotta magát. Évekkel később egy hátborzongató felismerés történt: az igazi gyilkos a szomszédjuk volt, aki ráadásul hat másik nő (köztük a saját felesége) életéért is felelt. A Rillington Place az otthonuk címe volt, a sorozat pedig bemutatja az érintettek életét, valamint rávilágít arra, hogyan tudta Christie ilyen sokáig megúszni a gyilkosságokat, hogyan manipulálta az embereket, és hogyan csapta be mind a bírót, mind az esküdtszéket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz