login |

Hírvasárnap – Bridge and Tunnel 2. évad!

2021. 07. 25. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Rillington Place 1. évad
 • Premier: Music Box: Woodstock 99 S1, Eden: Untamed Planet S1, Darcey & Stacey: Pillow Talk S1, Destination Fear S3, Take Off with Bradley and Holly S1, Born to Be Wild S2, Michael McIntyre’s The Wheel S2, Uprising S1, Australia Debates S1, And We Danced S1, Olympic Highlights with Kevin Hart and Snoop Dogg S1, Our Family Farm Rescue With Adam Henson S1, George Clarke’s Remarkable Renovations S1, Lateish Show With Mo Gilligan S2, The Rap Game UK S3, Pointless S26, Walking Tudor England S1, Hampton Court Behind Closed Doors S1 + Finálé: Charmed S3, Kevin Can F**k Himself S1 (vendégblogger?), True Paranormal: Fact or Faked S1, Adorableness S1
 • Magyar premier – TV4: 07.27 Grantchester bűnei (Grantchester) 5. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 07.31 Láng és a szuperverdák (Blaze and the Monster Machines) 6. évad
 • Magyar premier – Netflix: 08.31 Cseles csajok (Good Girls) 4. évad
 • Emmy: a strukturált reality kategória jelöltjei: Antiques Roadshow, Property Brothers: Forever Home, Queer Eye, Running Wild with Bear Grylls, Shark Tank
 • Tudjátok, hogy tanakodtunk azon, hogy vajon milyen platformra jöhet a The Walking Dead 10. évad utolsó hat része, valamint a 11. évad szinkronosan. Nos, megeresztenék egy új tippet, miszerint a Disney+-ra, illetve annak felnőtt szekciójában, a Star-ra. Hmm? Feltéve, ha nincs valakinek ellentétes infója.
 • A Lucifer 6. évad 09.10-én kerül fel a Netflix-re.
 • A Fear The Walking Dead 7. évadjára vissza fog térni Isabelle-ként Sydney Lemmon, akit két évaddal ezelőtt láthattunk.
 • Ilyen is van: a Netflix megváltoztatta a Heist című dokusorozat magyar címét. A 3 rablásról szóló széria korábban 6 rablás története címen futott, de most már Történetek hihetetlen rablásokról.
 • Nem vagyok képben, de az jól hangzik, hogy “játszható szitkom”. A lényeg, hogy a Terrible Posture Games játékfejlesztő játéka, a 3 Out of 10 tévés adaptációt kap a dj2 Entertainment gyártásában.
 • Simu Liu nem fog szerepelni Jung-ként, a Kim’s Convenience-es karaktereként a Shannon köré írt új sorozatban (kvázi spinoffban) a Strays-ben. Nem kérték meg rá, de ha kérnék, akkor sem menne, ld. a kaszát és az azt követően szópárbajokat.
 • A tervek szerint a Beast Must Die 2. évadja eredeti sztorit hozna, tehát nem adaptáció lenne. A címe A Sword in my Bones, a középpontjában pedig Billy Howle lesz, aki Nigel Strangeways nyomozót alakítja.
 • A Modern Love 2. évadjának forgatási helyszínei: Dublin, Albany, New York City, Schenectady és Troy.
 • Blue’s Clues & You-film készül Matt Stawski rendezésében, Angela Santomero és Liz Maccie forgatókönyve alapján.
 • Az HBO Max 475M dollár bevételt termelt az első negyedévben az USA-ban, ami több, mint amit a Disney+ termelt világszinten. A Disney+-nak háromszor annyi előfizetőre lenne szüksége ahhoz, hogy ezt az eredményt hozza.
 • Készítői szerződés: April Shih – FX Productions, Amanda Seales – Bunim/Murray Productions,
 • A Dan Harmon-féle FOX-os Krapopolis showrunnerje showrunnerje Jordan Young lesz
 • Az Epix berendelte a Bridge and Tunnel 2. évadját.
 • Craig Plestis, a The Masked Singer US készítője beszél a reality tető alá hozásáról a COVID-érában.
 • Molly Bernard írása a The Hollywood Reporter-ben arról, hogy miképp változtatta meg az életét, hogy a Younger-ben egy pánszexuális karaktert játszhatott.
 • A My Little Pony: A New Generation című Netflix-film szinkronhangjai: Vanessa Hudgens, Kimiko Glenn, James Marsden, Sofia Carson, Liza Koshy, Ken Jeong, ELizabeth Perkins, Jane Krakowski, Phil LaMarr, Michael McKean,
 • Az HBO Max-os The Sex Lives of College Girls szereplőgárdája: Sherri Shepherd, Maya Rose, Rob Huebel, Nicole Sullivan, Conor Donnally, Sierra Katow, Mekki Leeper, James Morosini.
 • Interjú: Ken Daurio és Cinco Paul + még egy (a Schmigadoon! készítői), Tim Matheson (doki – Virgin River), Chris Kelly és Sarah Schneider (a The Other Two készítői), Pavel Sztancsev (TV2-vezárigazgató), Chase Anthony (Deon – Bigger),
 • A hazai gyerekcsatornák júniusi közönségarányai alapján a toplista a 4-14 éves korosztály körében: 1. Nicktoons 6,64%, 2. Nickelodeon 5,68%, 3. Nick Jr. 4,04%, 4. JimJam 3,18, 5. Minimax 2,78%, 6. Boomerang 1,94%, 7. Cartoon Network 1,74%, 8. TeenNick 1,46%, 9. Disney Csatorna 1,42, 10. TV2 Kids 0,48% – heti bontás itt.
 • Új sorozat: The Rehearsal – HBO, készítő: Nathan Fielder (nem tudni, hogy szkriptelt vagy a Nathan For You-hoz hasonlóan nemszkriptelt), de benne Fielder esélyt ad embereknek, hogy elpróbálhassák az életük nagy pillanataikat, ezzel kitörve abból a világból esetleg, amiben úgy érzik semmi sem a reményeik szerint alakul.
 • Pilotszkript: The Monster of Florence – nemzetközi (gyártó: StudioCanal), készítő: Nikolaj Arcel és Anders Thomas Jensen, főszereplő: Antonio Banderas – Douglas Preston és Mario Spezi könyve, a The Monster of Florence: A True Story (itthon: A firenzei rémitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, egy újságíróról és egy regényíróról, akik a leghírhedtebb európai sorozatgyilkos ügyében nyomoztak, aki 14 embert ölt meg 1974 és 85 között. A munka közben pedig rengeteg rendőrségi hibára is felfigyeltek.
 • A The Traveling Picture Show Company megvásárolta Mario Tabraue életének a tévésorozatos adaptációs jogait. A tervezett sorozat készítője Adam Penn lenne. A Tiger King-ből is ismert férfi, a a Miami drogbirodalom kubai-amerikai keresztapjának története, aki az Al Pacino-féle Tony Montana-t is ihlette, a kábítószerkereskedéssel foglalkozó fiatal évektől a börtönéveken át egészen a jelenig kerül bemutatásra.
 • A TNT dokusorozatot rendelt be a Don’t F*** With Cats-et gyártó Raw TV-től. A Rich People Problems a kapzsiság, hatalom ás árulás eddig meg nem énekelt történeteit fogja prezentálni, mindezt, ami a vagyonos és híres emberek felszíne alatt húzódik meg. Alapvetően 8 egyedi film fog készülni a témában.
 • A Discovery Who Wants To Be an Astronaut címmel rendelt be versenyreality-t 8 részre, természetesen abból a célból, hogy egy átlagember az űrbe utazhasson és 8 napot egy nemzetközi űrállomáson töltsön.
 • NewsBeat címmel készül drag queenes napi politikai hír és elemző műsor, olyan közreműködőkkel, mint Nina West és Bianca Del Rio, valamint Lady Bunny, Lyle és Delta Work.

11 hozzászólás Ne habozz!

Mikilós - 2021. 07. 25. 09:15

Nem lehet, hogy a The Walking Dead 10. évada inkább a FOX+-ra vagy az HBO GO-ra fog érkezni? Sztem úgy lenne logikusabb. Eleve a FOX+/HBO GO-n más volt kicsit a szinkron mint az RTL Spike-nál. Pl. Alpha hangjánál, az Spike-nál Mezei Kitti volt míg a FOX/HBO valaki más.

winnie - 2021. 07. 25. 09:20

de, lehet, eddig ez volt a papírforma, erre lehetett gondolni, csak ugye nem nagyon jött, és van, ahol a staron megy a thwd. plusz az hbo go nem csinál(t eddig) szinkront, csak átvette, és a fox+ is a 9. évadhoz csinált szinkront, ha minden igaz, a 10. évadhoz már nem.

és, ami a legfontosabb, egyik sem világpremierben utazik, és a 11. évad esetében még világpremierre is van esély, bár más kérdés, hogy az nem lehet a staron, hacsak el sem indul az elkövetkező 2 hétben.

Mz/x - 2021. 07. 25. 09:30

winnie arról lehet valamit tudni, hogy hogy áll a Disney+ hazai indulása? Ha jól emlékszem itt már volt róla szó, hogy a háttérben nagyban folyik a munka.

winnie - 2021. 07. 25. 09:33

Igen. Folyik, ez biztos, több forrásból is hallottam, hogy készülnek a magyar változatok, de ahogy írtam pár hónapja, az is kiderült, hogy a tervezett időponthoz képest csúszás lesz. Hogy ez csak pár hét (és augusztus-szeptemberben belövik), vagy több hónap (év vége-2022), azt nem tudom.

Ayrons - 2021. 07. 25. 09:50

Az HBO Max-nak ennyire bejött a mozi+streaming premier, vagy alapból drágább a díja?

Kissur - 2021. 07. 25. 10:55

A Modern Család mikor került le az HBO GO-ról? Mert tegnap akartam nézni, és nincs már fent.

Kati néni - 2021. 07. 25. 12:01

Az angol címadások sokszor nem elég fantáziadúsak vagy szellemesek, de fordító legyen a talpán, aki a “Heist” címet tömören és kifejezően vissza tudja magyarul adni. Egyszerűen nincs rá olyan rövid magyar megfelelő, amely lefedné a szó jelentéstartományát. A németben is léteznek ilyen szavak, pedig ez a kultúra közelebb áll jóval hozzánk. Például: “Unwetter”, magyaríthatnám ítéletidőnek is, ám ennek nem lenne olyan mellékzöngéje, hogy “az emberek rosszul érzik magukat alatta”, Unwetter lehet amúgy az is, amikor nincs napsütés hosszú napokig, nem is esik, csak felhős az ég, mindenki nyűgös, és a hoz képest alacsonyabb vagy magasabb a hőmérséklet.

winnie - 2021. 07. 25. 14:49

Kati néni: Persze, hogy nincs, és az sem jó cím, hogy “Rablás”, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy arra sem vették a fáradságot, hogy megnézzék, minek adnak címet, hogy a 6 rész nem 6, hanem 3 rablás dolgoz fel. És ha lenne második évad, annak sem kellene 6 rablásnak lennie. ez nem az első olyan Netflixes cím, ami nem stimmel a sorozatra, ami ugye annak tudható be, hogy a címet sokszor más cég adja.

Sulo - 2021. 07. 25. 17:31

Ma este Drag Race España S01 finálé (döntő) is lesz

wolke2 - 2021. 07. 25. 20:13

Tudjátok, hogy tanakodtunk azon, hogy vajon milyen platformra jöhet a The Walking Dead 10. évad utolsó hat része, valamint a 11. évad szinkronosan. Nos, megeresztenék egy új tippet, miszerint a Disney+-ra, illetve annak felnőtt szekciójában, a Star-ra. Hmm? Feltéve, ha nincs valakinek ellentétes infója.

Esetleg a The Strain (A kór) sorozat negyedik évad szinkronos leadásáról nincs valami infó? Allítólag annak idején elkészült, de soha nem került adásba a csatorna megszünése miatt. arra már nem emlékszem hol ment.

winnie - 2021. 07. 25. 21:44

a foxon ment, és fura a dolog, mert ha kész a szinkron (én csak azt tudom, hogy elkezdték készíteni), akkor a fox+-ra mehetne minden további nélkül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz