login |

Hírcsütörtök – The Other One 2. évad!

2021. 07. 29. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Magyar premier: – + Netflix: Transformers: Háború Kibertron bolygójáért 3. évad,
 • Premier: Behind The Music S1, Fboy Island S1 + Finálé: Why Women Kill S2, Dogs with Extraordinary Jobs S1, Family Karma S2, Match Game S5
 • Teljes évados premier: Transformers: War for Cybertron S3 (Netflix), Jellystone S1 (HBO Max), Dr. Death: The Undoctored Story S1 (Peacock), The Prince S1 (HBO Max)
 • Magyar premier – Comedy Central: 08.02 Bob burgerfalodája (Bob’s Burgers) 11. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.22 Feketelista (The Blacklist) 9. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 08.04 Obama: A tökéletes egység keresése (Obama: In Pursuit of a More Perfect Union) 1. évad
 • Emmy: a dráma írói kategória jelöltjei: The Boys – 2×08, The Crown – 4×10, The Handmaid’s Tale – 4×07, Lovecraft Country – 1×01, The Mandalorian – 2×05, The Mandalorian – 2×08, Pose – 3×07-08
 • COVID: A Netflix elsőkent előírta, hogy Amerikában forgó sorozatainak forgatásán az A-zónában (színészek és a velük közvetlen kapcsolatba kerülők) csak teljesen beoltottak lehetnek.
 • A hírek szerint stabil Bob Odenkirk állapota azok után, hogy szívrohamot kapott a Better Call Saul forgatásán.
 • Új sorozat: Rabbit Hole – Paramount+, 8 rész, készítő: John Requa és Glenn Ficarra, főszereplő: Kiefer Sutherland, egy kémről, aki a demokrácia megőrzéséért folyó csatában küzd a hamis információ, megfigyelő állam, és viselkedés manipulálás világában azok ellen, akik ezeket az erőket birtokolják.
 • Ez egy új-zélandi újságcikk arról, hogy fortyognak a tervezett Gyűrűk ura-sorozatban szereplő kaszkadőrök a nem megfelelő munkakörülmények miatt, amit az Amazon cáfol, miszerint abszolút minden biztonsági intézkedést megteremtenek. Akárhogy is ettől még vannak a cikkben nyilatkozó források, mint ahogy az is tény, hogy voltak sérülések, az egyik kaszkadőr, Dayna Grant pedig egy balesete miatt agyműtét elé néz.
 • A Legends of Tomorrow 6. évadjában véget ér John Constantine története, de Matt Ryan, a karaktert alakító színész az S7-re vissza fog térni állandó szereplőként, csak valaki mást fog játszani. Egy 20. század eleji különc tudóst, aki a csapat egyetlen reménye lesz majd.
 • Indy Lewis (Venetia Berens) állandó szereplőnek lett előléptetve az Industry 2. évadjára.
 • Az extrém minigolfos játék, a Holey Moley gyártói az amerikai változatot Amerikában forgatják egy fix helyen, de kiépítettek Ausztráliában egy HUB-ot, ahol a nemzetközi verziókat (francia, német, angol) fogják készíteni, így most már semmi akadálya annak sem, hogy legyen magyar változat is. Ami így egyben egy ausztrál utazással is jár. (A The Circle is így készül, ugye, minden változatot ugyanabban a házban forgatnak.)
 • Az Apple Tv+ kettészedi a Central Park 2. évadját, most pénteken a 2×08-cal lepihen a sorozat.
 • Amerikában most először mozis vetítések keretében is nézhető lesz élőben a WWE Summerslam pankrációs esemény.
 • Az HBO és az HBO Max tábora a II. negyedévben 2,8M előfizetővel bővült.
 • Amerikában a 2-5 évesek között a PAW Patrol a legnépszerűbb sorozat, de nem sokkal marad le tőle az idei újonc, a Baby Shark’s Big Show!.
 • Az eOne gyártói szerződést írt alá Peter Dinklage produkciós cégével.
 • John Morton írja és rendezi a Call My Agent! angol változatának első 2 részét.
 • Az I Know What You Did Last Summer Halloween környékén kerül fel az Amazon Prime Video-ra.
 • A BBC berendelte a The Other One 2. évadját.
 • A Never Have I Ever szereplői beszélnek a 2. évados történésekről.
 • A Variety cikke arról, hogy készült a COVID alatt a virtuális The Late Show.
 • Vendégszerep: David Thewlis – Human Resources (visszatérő), Jeffrey Pierce – The Last of Us (visszatérő), Gus Halper – Fear The Walking Dead (visszatérő),
 • Állandó szerep: Mark McKenna – One Of Us (Peacock), Audrey Grace Marshall, Tyler Wladis, Laura Bell Bundy, Ryan-James Hatanaka, Imogen Cohen – The Fairly OddParents, Robert Joy, Erin Neufer, James Cromwell, Adriane Lenox – Jullia (HBO Max), Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman – And Just Like That (HBO Max),
 • Interjú: Glen Zipper (a Dogs és a Cat People egyik készítője), Michael Yezerski és Ambrose Akinmusire (a Blindspotting zeneszerzői), Eric Daman (a Gossip Girl jelmeztervezője), a Leverage: Redemption szereplői, Helen Hunt (Rainey – Blindspotting),
 • A Virtuózok 7. évadjának nemzetközi zsűrije: Miklósa Erika, Alicja Wegorzewska, Peter Valentovic és Gabriela Bohácová + az elődöntőkben Gabriela Bohácová. a döntőben pedig HAUSE. Az egyszemélyes szuperzsűri Plácido Domingo.
 • Új sorozat: Sprung – IMDB TV, komédia, készítő: Greg Garcia, főszereplők: Garret Dillahunt, Illeana Douglas, Phillip Garcia, pár börtönt megjárt bűnözőről, akik tudásukat a jó ügy érdekében vetik be, és olyanokra csapnak le, akik kihasználnak embereket a világjárvány alatt.
 • A Veritas Entertainment Group megvásárolta John Irving könyvének, a The Hotel New Hampshire-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A könyve egy nem szokványos családról szól, mely egy kis hotelt vezet és a vérfertőzés komoly szerepet kap a sztoriban.
 • Dee Bradley Baker visszatér a Legends of The Hidden Temple rebootjára, mint Olmec hangja.
 • Az ESPN+ Claressa Shields címmel rendelt be 4 részes dokusorozatot, ami az olimpiai bajnok bokszolóról szól, ahogy a profik közé lép át.
 • A Disney+ David Beckham-mel készít egy focis reality-t Save Our Squad címmel. A szívmelengetőnek mondott szériában a focista visszatér Kelet-Londonba, ahol gyerekként rúgta a bőrt, és ott fog mentorálni egy vergődő csapatot.

16 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2021. 07. 29. 10:42

Bob Odenkirkről azt hiszem nem irták specifikusan, hogy szivroham, csak “szivvel kapcsolatos incidens”.

heidfeld - 2021. 07. 29. 11:01

Európai Unión belüli forgatásokra nem írhatná elő, mert határozat van, oltásokkal kapcsolatban. Illetve megpróbálhatják, de akinek előtte aláírt szerződése van – oltást nem kéri – pereskedés esetén könnyen nyerhetne.Egyébként, én Janssen vakcinát kaptam.
Lot-nézőként nem rajongok az ötletért, hogy a színészek, más karakter játszanak. Kétszer sem vált be, harmadjára miért működne? Tudom, a színész jól bevált, de Constantine-t sokan kedvelik – én nagyon nem – , bár CW-n, már nem tudom, mit számít a nézettség?

wintender - 2021. 07. 29. 11:20

Kiváncsi lennék, hogy a Netflix teljes beoltottságos döntése mellett vajon a teszteléseket ettől függetlenül megtartják-e?

Igaz, nem Netflix, de összehasonlításképpen egy itthon forgó sorozatnál 1 forgatási naphoz 3x teszteltek engem statisztaként. (1x 1 nappal előtte, 1x aznap reggel, majd még 1x, mikor kiderült, hogy az egyik színészhez közel leszek az adott jelenetben)
Ha itthoni tesztelési költséggel számolunk, ezért a produkció többet fizetett, mint az én 1 napos statisztálásomért.

Tyberius - 2021. 07. 29. 12:09

“COVID: A Netflix elsőkent előírta, hogy Amerikában forgó sorozatainak forgatásán az A-zónában (színészek és a velük közvetlen kapcsolatba kerülők) csak teljesen beoltottak lehetnek.”

És amikor ilyen híreket olvasok a hányinger kerülget.

JKJ - 2021. 07. 29. 12:25

Tyberius. Kifejtenéd?

Mammut - 2021. 07. 29. 13:13

“COVID: A Netflix elsőkent előírta, hogy Amerikában forgó sorozatainak forgatásán az A-zónában (színészek és a velük közvetlen kapcsolatba kerülők) csak teljesen beoltottak lehetnek.”

Helyes.

Egyrészt azért, mert sosem lesz vége ennek a s**rnak, ha nem teszünk ellene, másrészt mert nem hiányoznak a késlekedések a sorikban sem, márpedig enélkül tuti lesznek, így szimplán rövidre zárják.

kiskiraly - 2021. 07. 29. 13:45
winnie - 2021. 07. 29. 13:49

szerintem nincs mit kifejteni, marmint gondolom arra gondol, hogy nem korrekt valakit kenyszeriteni valamit, ha nem kotelezo, es menetkozben necces ilyesmin valtoztatni, bar tippre arrol van szo, hogy mostantol ez lesz? mas kerdes, hogy a munkaltato gondolom, gyakorolhat ilyen jogot. szoval nem annyira kenyszerrol van szo, csak jelzik, hogy aki veluk akar dolgozni, annak teljesiteni kell a feltetelt.

JKJ - 2021. 07. 29. 14:15

winnie. HA nem lenne mit kifejteni, akkor mag a komment is redundáns. Számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy mire gondolt Tíberius. A miértre is kíváncsi lennék. Ha már vette a fáradtságot, hogy megosztotta a véleményét, akkor fejtse is ki. Aki A-t mond, mondjon B-t is alapon.

Rubber Duck - 2021. 07. 29. 14:20

“Obama: A tökéletes egység keresése (Obama: In Pursuit of a More Perfect Union”

Szerintem ezt eléggé félrefordították, nem ‘tökéletes egység’ hanem ‘egységesebb Unió’ keresése, mármint egy egységesebb Amerika Egyesült Államok keresése.

len90 - 2021. 07. 29. 14:29

@winnie

Igen, az emberek mindig ezt felejtik el, hogy attól, hogy valami állampolgári szinten nem kötelező, attól még a munkáltató előírhatja. És szerintem ez így van rendjén!

Nekem családon belül volt, hogy valaki az egyik nagyon veszélyeztetett szektorban dolgozott, amelynek a dolgozóit soron kívül oltották, a munkahelyen dolgozó ~100 ember közül 1 hülye nem volt hajlandó oltatni magát. A magyar jogok nem tették lehetővé, hogy akár véglegesen, akár a pandémia idejére elküldjé fizetés nélküli szabadságra, pedig rohadtul megérdemelte volna. Fel kellene fogni, hogy nem magunk miatt oltatunk, hanem a közösségért, a nyájimmunitás eléréséig ennek nem lesz vége. Már officially annyi ideje tart ez a szar, mint a spanyol nátha tartott 100 éve, pedig azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány és nekünk most ez ellen a vírus ellen van fegyverünk, de az emberi ostobaság, és az “én jobban tudom mi jó nekem” sosem fog kihalni az emberekből. Előbb fog kihalni az emberiség…

P.S.: A Why Woman Kill igazi fénypontja volt az elmúlt 9 hét csütörtök estéinek, nagyon fog hiányozni! Remélem lesz 3. évad, tudják tartani a színvonalat és nem kell rá 2 évet várni…

winnie - 2021. 07. 29. 14:43

jkj: persze, csak arra gondoltam, hogy van más ellenindok? másról eddig nem olvastam annak kapcsán, hogy valaki _az oltáshoz való hozzáállásától függetlenül_ nem támogatja az arra való kötelezést kívülállóként, tehát nem érintettként.

mert nyilván a fizikai és konkrét meggyőződésbeli (pl. vallási?) okok itt ugyanúgy mentséget jelentenek, mint máshol is.

én a sean penn hírre is úgy reagáltam, hogy meglep, hogy még nincs ilyen előírás. és nem azért, mert egyetértenék vele vagy nem, hanem azért, mert számomra ez tűnik logikusnak bizonyos szegmenseiben az életnek.

wintender - 2021. 07. 29. 15:46

2120-at írunk, a covid már 100 éve tart. 80 évvel ezelőtti tanulmányok kimutatták, hogy a sorozatgyártás lett a fertőzések legnagyobb gócpontja, ezért pár éven belül felfüggesztik az egész világon.
A streaming felületek nem a legyártott mennyiség szerint számláznak már, hanem korsávok vannak, a 100 évnél régebbi sorozatok olcsóbbak.
Éppen az utolsó sorozat megjelenésének 75. évfodulóját siratják az emberek (ami a L&O SVU 43. évadának az első fele volt), amikor elkezdődik egy földalatti szerveződés egy új sorozat gyártására…

(Copyright 2021 wintender)

juhaszvik - 2021. 07. 29. 16:18

heidfeld: az első janssenes, akiről tudok, mármint magamon kívül :) (<- fóbiásan félek a tűszúrástól).

Az oltásellenesség nem racionális, hanem érzelmi alapú, érveknek, vitának nem igazán van létjogosultsága a témában. Fontosabb, hogy az, aki be akarja oltatni magát, be is tudja.

Az amerikai és más országok jogait nem ismerem, de szerintem idehaza ilyen alapon nem válogathatnak a cégek munkaerőt (hogy ki van beoltva és ki nem), az ezzel kapcsolatos adatok pedig titkosak.

Jesustomer - 2021. 07. 29. 17:01

Basszus ne már.. Constatine volt a legjobb karakter a sorozatban.
Oké, Ryant bírom de miért kell mást játszania?

asdf - 2021. 07. 31. 19:05

Én sem értem ezt a nagy hatalmas mindenki saját maga döntheti el, hogy kér-e oltást vagy sem.
USÁ-ban a beoltottak 0,0037%-a került kórházba és/vagy halt meg a Covid kapcsán (160+ millióból 6 ezer sem!), és ugye szinte kizárólag oltaltlanok kerülnek már kórházba meg halnak meg jelenleg a fejlett országokban (és sok helyen hegyekben áll a szabad vakcina). Meddig tart ennek a sok okos embernek összeraknia történetet, hogy 1+1=2? Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy más hülyesége miatt nem az én cégemnek kell viselnie annak a másvalakinek a hülyesége következményét. Oltatlanul akarsz jönni dolgozni, és ez nekem napi 10e dollárba kerül? Akkor nem te nem jössz dolgozni, ennyi. És akkor arról még szó sem esett, hogy mi lesz, ha esetleg a sok oltatlan miatt nyerünk egy omega variánst, ami ellen semmit nem érnek az eddigi oltások és kezdhetjük nulláról az egészet…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz