login |

Westworld: Maeve legjobb pillanatai

2021. 08. 03. 22:00 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video,

Ki tudja, mikor volt a Westworld legutóbbi szezonja (hmm, sokkal távolabbinak tűnt, most meglepett, hogy tavalyi), és ki tudja, mikor lesz a következő (sokáig azt hittem, hogy még soká, mert Jonathan Nolan-ék máson dolgoznak (a William Gibson-féle A periféria adaptációján), de nemrég volt hír arról, hogy le kellett állítani a forgatást, szóval készül!).

De azért, hogy ne feledjük el teljesen az HBO szériáját, a tovább mögött Best of Maeve-videóval lehet felidézni pár emléket.

6 hozzászólás Ne habozz!

bvr - 2021. 08. 04. 04:56

hehe, pont ahogy írod, egyrészt olyan távolinak tűnik a harmadik szezon hogy ha nincs ez a hír teljesen a feledés homályába veszett volna, és ugyanígy fogalmam sem volt hogy már készül mert annyira hidegen hagy (nagy kár érte, és nem gondoltam volna az első de még a második évad után sem hogy így alakul majd)

Divide - 2021. 08. 04. 06:49

Ezt is kár volt a harmadik évaddal agyoncsapni, olyan, mint a Dark.

dexike3 - 2021. 08. 04. 08:47

más irányba akarták elvinni a sorozatot, ez sikerült is neki. csak az a baj sokaknak ez nem jött be. én azért bízom benne, hogy a 3. évad erősebb epizódjait veszik majd alapul a folytatásban.
de azért érdekel William és Bernard sztorija is, mert náluk mutattak pár cliffet a közeli és a távoli jövőből…

Hádész - 2021. 08. 04. 09:23

A harmadik jobban bejött mint a második így, hogy nem erőltették az össze-vissza ugrálunk időben és karakterek között. Ami miatt az első évad zseniális volt, az a második évadban erőltetett és nehezen követhető lett, valahogy nem találták el ugyanúgy, mint először. Legalábbis nekem messze nem állt össze annyira a végére, főleg Bernard sztoriszála, de Dolores is feleslegesen össze volt kuszálva szerintem. Ehhez képest a harmadiknak jót tett a váltás, bár voltak másból fakadó hibái. Ha nem is akkora hype-pal, de várom az évadot.

winnie - 2021. 08. 04. 09:28

szerintem simán arról lehet szó, hogy a készítők elképzelése nem mindenki vágyaival vágott egybe. nem? mármint nem az fordult meg a fejemben először, hogy mondjuk a korábbi minőség (legyen az bármilyen) csökkent volna.

Hádész - 2021. 08. 04. 09:50

Mondom, nekem bejött az irányváltás, a sztori is tetszett, de volt pár hiányossága. Például mindig kihalt utcákon voltak a jelenetek (ez lehet a covid miatt volt így? nem tudom mikor volt a forgatása), és ehhez kapcsolódóan a másik, hogy sehol egy szemtanú, rendőrség, felbolydulás amikor utcán ment az akciózás. Sokszor nagyon megúszós volt a dolog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz