login |

A The Last of Us díszletei

2021. 08. 05. 18:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kandi,

Ugye a Playstation-exluzív játékok egyik legjobbjából sorozat készül az HBO-n, ráadásul a játék készítőjével, és egy nem semmi showrunnerrel, ugyanis a Chernobyl-ért felelős Craig Mazin kezébe helyezték a marsallbotot. A főszerepben Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) és Gabriel Luna (Tommy) lesz. Persze ezt eddig is tudtuk, mint ahogy azt is, hogy bár a játék történetét keltik majd életre, de azért lesznek eltérések, nem csak a már látott események krónikáját mondják tollba.

Korábban már felkerült a netre egy színészes kép, gondoltam idelinkelem. Most pedig azt nézhetjük meg, hogy Calgary miképp alakult át egy posztapok várossá. Ki tudja, talán már jövőre is láthatjuk a végeredményt.

3 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2021. 08. 06. 06:18

A játék nekem ps hiányában kimaradt, de mindig kíváncsi voltam rá, szóval mindenképpen bepróbálom majd a sorozatot.

Numudal - 2021. 08. 09. 12:43

Mammut!

Érdemes, mindenképpen. Nyílván azt az érzést már nem fogja visszaadni amit 2013-ban tudott (Zombi zsáner is tovább lett rágva és a grafika sem annyira fantasztikus mint saját korában volt stb).
Én úgy voltam vele, hogy ps3 után csak akkor veszek következő PS-t ha kijön a második rész. Ezzel elárultam, hogy mennyire tetszett :D :D :D

Féltem amúgy a sorozatot, de nagyon remélem, hogy jó lesz. És nagyon kíváncsi vagyok mit fognak kezdeni a 2. résszel mert azt soroztba fektetni … az szép lenne. (No spoilers)

finnstown76 - 2021. 08. 29. 14:46

Szamomra az egyik legjobban vart sorozat. A jatek elso resze szerintem minden idok legjobb videojateka.
Nagyon remelem hogy nem cseszik el az adaptaciot. Bar ilyen csapattal nehez lesz. Craig Mazin egy zseni.
Peace

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz