login |

Moziba megyünk: Jackass Forever

2021. 08. 05. 17:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, mozifilm, video,

Nem ment már el a világ a Jackass mellett? Vagy ez a franchise örök?

Gondolom, mindenkinek megvan, hogy a “srácok minden őrültséget bevállalnak”-koncepció anno MTV-s sorozatként kezdett, mielőtt bevette a mozit is. Johnny Knoxville és a régi gárda többsége visszatért egy utolsó filmre, amit a COVID alatt forgattak, szóval főleg egymás szívatása és kreatív hülyeségek lesznek a középpontjában, nem pedig a nagy közönségátverések.

A poszterek alatt előzetes.

1 hozzászólás Ne habozz!

Sawyer - 2021. 08. 06. 08:14

Pár hónapja végignéztem a sorozatot és a filmeket (a Bad Grandpák kivételével), szerintem a maga módján zseniális. Vannak olyan “versenyszámok”, amik irritálnak, főleg a sorozatban a dombon lefelé csúszás különböző tárgyakon, bár ez lehet, hogy csak darálva volt sok.
A srácok képesek mindig megújulni, miközben nem térnek el a régi részek hagyományaitól. Szerintem felettük sosem fog eljárni az idő, olyanok, mint a bor, max a testük nem lesz már képes a sok baromság kivitelezésére. Kíváncsi leszek az új arcokra is.
Ryan Dunn motorbalesetben meghalt, Bam Margerát pedig a pia és drogok miatt kivágták a stábból – nekik volt a Jackass előtt két showműsoruk is, az egyikben Bam házasodott (amolyan Győzike-színvonal), a másikban pedig agyba-főbe szívatták Bam szüleit. Na ez a két műsor kurva gáz, de igazából ezekből alakult a Jackass.
Aki bepótolná a lemaradást, az arra figyeljen, hogy a sorozat 3 évados, a filmek pedig sorrenben. 1 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz