login |

Hírpéntek – South Park 27-28-29-30. évad! 14 South Park-film! Zoey’s Extraordinary Playlist-film!

2021. 08. 06. 09:12 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Exek és nyomozók 3. évad, A kegyes gyilkos 2. évad, Mr. Corman 1. évad + Amazon Prime Video: Kint a vízből 1. évad + Netflix: Cserben hagyva 1. évad, Kilenc érzelem 1. évad + Holnapi magyar premier: Lewis – Az oxfordi nyomozó 5. évad, Csoportos Csevegés 2. évad + tévés premier: Malory Towers 1. évad
 • Premier: Mr. Corman S1, I Am S2, Buffering S1, Brat Loves Judy S1, Underground Marvels S2, Ranch To Table S1, For The Love of Kitchens S1, Abandoned: Expedition Shipwreck S1 + Finálé: Physical S1 (vendégblogger?), The Mysterious Benedict Society S1, Obama: In a Pursuit of a More Perfect Union S1, Beyond The Pole S1, Making The Cut S2
 • Teljes évados premier: Madagascar: A Little Wild S4 (Hulu), Hit & Run S1 (Netflix), S.O.Z. Soldiers or Zombies S1 (Amazon), Navarasa S1 (Netflix), Luke Bryan: My Dirt Road Diary S1 (IMDb TV),
 • Új a magyar Netflix-en: For Life S1
 • Új a magyar Amazon-on: Cruel Summer S1
 • Magyar premier – TV4: 08.07 Lewis – Az oxfordi nyomozó (Lewis) 5. évad
 • Magyar premier – Direct One: 08.09 Baron Noir (Baron Noir) 3. évad
 • Magyar premier – Duna: 11.19 Virtuózok 7. évad
 • Emmy: a Quibi-sorozatok több jelölést kaptak (8), mint a Showtime-osok (6). A Reno 911!, a Die Hart és a Mapleworth Murders lett nominált.
 • A Comedy Central berendelte a South Park 27-28-29-30. évadját. És a Paramount+ berendelt 14 South Park-filmet. Ugye korábban is ilyen nagy adagokban kerültek berendelésre a szezonok, s erre mindig a készítői szerződések megkötésekor került sor Matt Stone-nal és Trey Parker-rel. Kerestem számokat, és az egyik korábbi ilyen szerződés 190 milliós dolláros volt – a mostani, ami 6 évre szól (:nyel:) 900 millió dolláros. Nem tudom, hogy volt-e ennél nagyobb az amerikai tévés történelemben.
 • A Roku berendelt egy Zoey’s Extraordinary Playlist-filmet. Ami nyilván lezárásként is funkcionálhat, de nem feltétlenül lenne lezárás, hiszen sikere esetén akár új szezont is kaphat a sorozat.
 • A The Witcher: Blood Origin spinoff sorozat forgatása elkezdődött Izlandon.
 • A Dexter: New Blood 11.07-én érkezik a Showtime-ra
 • A Funimation 09.13-án bemutatja a korábban Netflix Original-ként bemutatott Knights of Sidonia című anime sorozat alapjául is szolgáló manga alapján készített filmet, aminek címe Knights of Sidonia: Love Woven In The Stars.
 • Források szerint Daredevil karaktere már a Hawkeye-ban feltűnt volna, de időpont-egyeztetési gondok miatt ezt nem lehetett összehozni, így oda ment Kingpin, előbbinek pedig maradt (elvileg) a Spider-Man: No Way Home.
 • Dylan McDermott vissza fog térni a Law & Order: Organized Crime 2. évadjára, mint visszatérő szereplő, vagyis már nem állandóként, de persze itt az a hír, hogy visszatér, nem az, hogy lefokozták.
 • A The Simpsons évadkezdése musicales lesz.
 • Limitált sorozatos spinoffot kap a Peacock-on a Days Of our Lives című szappanopera. Az 5 részes széria címe Days of Our Lives: Beyond Salem lesz. A szereplők: Lisa Rinna, Deidre Hall, Drake Hogestyn, Jackée Harry, James Reynolds, Victoria Konefal, Robert Scott Wilson, Billy Flynn, Lamon Archey és Sal Stowers. Az egyetlen hétvége történéseit felölelő sztoriban a párok különféle helyekre utaznak, és a középpontban ellopott gyémántok utáni globális hajsza lesz.
 • Pilotrendezés: Chioke Nassor – Everything’s Trash (Freeform), Sadé Clacken – Rap Sh*t (HBO Max), Tasha Smith – Our Kind Of People (FOX),
 • Justin Hillian, a The Chi showrunnerje beszél a 4. évados fináléról.
 • Valerie Armstrong és Craig DiGregorio, a Kevin Can Fuck Himself készítői beszélnek arról, hogy készítettek párhuzamosan kvázi két sorozatot.
 • Vendégszerep: Michael Rooker, James Remar, Johnathon Schaech, Reid Scott, Hannah Fierman – Creepshow, Rachel Bloom – The Simpsons, Stephanie Beatriz, Ashley Nicole Black, Joel Kim Booster, John Early, Zach Galifianakis – Bob’s Burgers,
 • Állandó szerep: William Fichtner – Joe Exotic (Peacock – Dennis Quaid helyére), Jasmine Armando, Aymen Hamdouchi, Fady El-Sayed – Gangs of London S2, Nico Parker – The Last of Us (HBO), Michael Stuhlbarg, Tim Guinee – The Staircase (HBO Max),
 • Interjú: Mekai Curtis (Kanan – Power Book III: Raising Kanan), a Jeti (Masked Singer US), Misha Green és Steven Canals (a Lovecraft Country, valamint a Pose készítője), Alan Yang (a Master of None egyik készítője), Mae Martin (a Feel Good főszereplője és készítője),
 • A Keresztanyu 2. évadjának tartalomleírása: “Róza mama csempészhálózatát a szétesés fenyegeti, ráadásul kedvenc unokájával, Petrával is összekülönböznek. A titokzatos Makkosszállási Madonna szórólapjai pedig arról árulkodnak, hogy van egy személy Makkosszálláson, aki még a Keresztanyunál is többet tud és lát. A rendőrség tagjainak élete tovább bonyolódik: Tivadar a második évadban is kitartóan küzd a csempészek ellen és próbálja rendbe hozni magánéletét hűtlen feleségével. Zénó karrierje szépen ível majd felfelé, és titkos szerelmi viszonyba kezd. Imi pedig szenved az Ildikó iránt érzett reménytelen szerelemtől. Harangozó Lajos nagy döntést hoz. Oleg kettős játékba kezd. Jóskának ismét felesége, Timike okoz majd fejtörést. Ludmilla pedig szemet vet Pitykére.”
 • Új sorozat: Bring on the Dancing Horses – csatorna nélkül (gyártó: Make Pictures Productions), 10 rész, készítő: Michael Polish, főszereplő-executive producer: Kate Bosworth, modern kori western egy bérgyilkosról, aki igyekszik befejezni a célpontjai listáját, a saját igazságszolgáltatási stílusa révén.
 • Új sorozat: The Gods – csatorna nélkül (gyártó: EbonyLife Studios), készítő: ???, executive producer: Will Smith és Jada Pinkett-Smith, egy pár cambridge-i tanárról, akik a növekvő természeti katasztrófák forrását keresik, de hét elfedett afrikai istenre akadnak. Két áldott, az istenekkel kommunikálni képes gyerek segítéségével próbálják megfejteni mi ébresztette fel az isteneket.
 • Pilotszkript: Providence – Peacock, készítő: Sera Gamble és Neil Reynolds, executive producer: Greg Berlanti – Caroline Kepnes könyve alapján, egy 12 éves fiúról, aki 10 évvel ezelőtt eltűnt 5 osztálytársával – és feltűnik a jelenben mindenféle emlék nélkül a kamaszkoráról. Megpróbálja folytatni az életét, felvenni a kapcsolatot gyerekkori szerelmével, aki sosem adta fel a reményt, hogy még élhet a srác. Azonban a férfi sincs tisztában azzal, hogy távollétében ő (és a társai) szörnyű természetfeletti képességekkel ruházódott fel. És a teste nem engedi fizikailag közel élete szerelméhez, ezért ki kell derítenie, hogy mi okozta ezt, és miért.
 • Craig Revel Horwood és Bruno Tonioli utazós sorozatot készít az ITV-nek. A címe Craig And Bruno’s Great British Adventure.
 • Az Amazon Studios gyártói szerződést írt alá Serena Williams produkciós cégével, és már dolgoznak is egy róla szóló dokusorozaton.
 • A FOX Masquarade Ball címmel rendelt be nemszkriptelt pilotot, ami randis formátum lenne. Fiataloknak nyílik lehetősége kilépni az életükből abba a világba, amikor a romantika még formális volt, a szerelem keresése pedig komoly dolognak számított. Igen, a kosztümös sorozatok koráról van szó, ahol, még álarcot is tartanak maguk elé a résztvevők a maszkabálos fináléban, hogy tényleg a stílusukkal tudják leginkább lenyűgözni a másikat. Mert ebben a világban nem az számított, hogy ki hogy néz ki.

8 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2021. 08. 06. 09:24

A Roku berendelte egy Zoey’s Extraordinary Playlist-filmet.

Ennek elmondhatatlanul örülök, remélem sikeres lesz, és kapunk még plusz részeket.

Shannen - 2021. 08. 06. 09:41

A Physical évadzáróról írok szívesen.

winnie - 2021. 08. 06. 09:51

köszi! szép lassan hozom fel magam vele, kíváncsi vagyok, hogy hova fogják kifuttatni. vagyis azt láttuk az elején, de hogy összességében:)

Mammut - 2021. 08. 06. 12:04

Az a 14 South Park film durva, pláne, ha tényleg külön filmek lesznek és nem csak összefüggő epizódok összevágva.

Beni - 2021. 08. 06. 13:54

Zoey’s Extraordinary playlist… Ez nekem az év híre!! Én azért remélem bizonyos szinten le lesz zárva, még ha esetleg lenne folytatás is.

Adam9456 - 2021. 08. 06. 16:22

Örülök a South Park hírnek, de egyben nekem nem világos, hogy akkor most ősszel megint nem lesz új évad? Helyette akkor 2 film ezek szerint?

winnie - 2021. 08. 06. 17:06

igen. az új szezon csak 2022-ben jön.

mic88 - 2021. 08. 06. 18:50

en azert boldog lennek ha valaki megmentene a Prodigal sont , abban bizom, h valamelyik nap megjelenik itt a hir , h valaki felkarolta :]

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz