login |

Délelőtti videó 3.: Hannah Swensen Mysteries

2021. 08. 09. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: tévéfilm, video, ,

Így is lehet sorozatot feltámasztani. Mármint úgy, ha nem is valódi sorozatról van szó. Ugyanis a 2017 óta új epizóddal nem jelentkező cukrászos-nyomozós Murder She Baked filmek sorozata volt, és most a régi, Alison Sweeney által vezetett gárdát visszahozza a Hallmark Movies & Mysteries. És szerintem reményeik szerint nem csak egy film erejéig. (A Joanne Fluke könyvei (itthon: Hannah Swensen titokzatos esetei – az első kötet, az Egzotikus csók és gyilkosság hivatalos, magyar nyelvű tartalma itt) alapján készített széria itthon elvileg Gyilkos sütik, Hannah kisüti és Pékség nyomozóiroda címen is futott.)

A ma hajnali premier Sweet Revenge azzal nyit, hogy Hannah és Mike élvezi a jegyességet, miközben mindkettejük dolgozik is ezerrel. Azonban a házasságra való előkészületeikbe bekavar egy gyilkosság Hannah edzőtermében, és hősünk persze elkezd amatőrnyomozva besegíteni/bezavarni párjának.

Előzetesek és interjús anyag a tovább mögött. További szereplők: Cameron Mathison és Barbara Niven.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz