login |

Titánok – harmadjára

2021. 08. 13. 17:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kampány,

Gyarapszik a Titans szereplőgárdája, nekem pedig eszembe jutott, hogy ezt is nagyon szerettem az első évadban, mint a The Boys-t (azt mondjuk egy fokkal jobban), és ennek is csak a második évados kezdését láttam, a folytatást nem. Mert gondoltam, minek rohanni, a Netfix-en és az Amazon-on mindig ott lesznek az évadok.

Most pedig itt van a harmadik szezon, amit a tovább mögötti kisebb csoportos plakátokkal is nyom az HBO Max, mert oda ment át a sorozat a bedőlő DC Universe-ről. Nemsokára jön róla a kritikánk!

3 hozzászólás Ne habozz!

Jesustomer - 2021. 08. 13. 19:37

Hanket még értem de Donna miért van ott?

Caligvla - 2021. 08. 13. 19:40

Ennyire inkonzisztens sorozatot még nem láttam, mint ez. A harmadik évad első része gyenge volt, a másodikban volt egy-két jobb jelenet, de annyi, a harmadik viszont az egyik legjobb idei TV-s epizód. Mint a második évad. A Superboy epizód az egyik legjobb szuperhősös cucc volt, az évadzáró meg a legnagyobb csalódás, tele buta és kiábrándító megoldással. Ez a szélsőséges minőség nagyban csökkenti az élvezeti értékét. Főleg, hogy az évadzárók eddig nagyon gyengék voltak, így mindig keserű szájízt hagytak.

Brigante - 2021. 12. 22. 13:47

Caligvla egyet értek, pedig önmagában nekem bejött volna az egész cuccos, de valamit mindig csesznek vele…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz