login |

Hírhétfő – American Horror Stories 2. évad! Showder Klub 27-28. évad!

2021. 08. 16. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Chesapeake Shores 5. évad, Hard Knocks 16. évad + tévés premier: Fekete hétfő 3. évad + Netflix: A tökéletes ütés 1. évad
 • Premier: Heels S1, Chesapeake Shores S5, The Walking Dead S11, The Newsreader S1, The Panthers S1, One Lane Bridge S2, Secrets of Flying First Class S1, Homicide With Ron Iddles S1, Tomorrow’s World Today S04, Disney’s Magic Bake Off S1, The Mysterious Death of Eazy-E S1, Inside The Factory S1, Invisible Monsters. Serial Killers in America S1 + Finálé: The White Lotus S1, Tuca & Bertie S2, Love Island US S3, Modern Marvels S19, Battle on The Beach S1, Shahs of Sunset S9
 • Teljes évados premier: Ladhood S2,
 • Új a magyar Netflix-en: Racket Boys S1
 • Magyar premier – Amazon Prime Video: 10.01 The Walking Dead: World Beyond (The Walking Dead: World Beyond) 2. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 08.30 Survivor 5. évad
 • A Centaurworld szinkronhangjai.
 • Az FX főnöke 2023-as premierdátumban reménykedik a tervezett Alien-sorozat esetében.
 • Matt Stone és Trey Parker, a South Park készítői azért kaphatnak ennyi pénzt (900M dollár, ami több, mint Shonda Rhimes, Greg Berlanti és Ryan Murphy készítői szerződéses gázsija összesen) készítői szerződésük keretében, mert még 2007-ben olyan szerződést kötöttek a Comedy Central-lal, ami a(z akkor még nem igazán körülírható és létező) digitális jogokból származó bevételeket 50-50%-ban osztja meg közöttük és a csatorna között. Mindez azt jelenti, hogy például amikor az HBO Max 550M dollárt fizetett azért, hogy Amerikában a South Park digitális otthona legyen egy ideig, abból a készítők 275M dollárt kaptak. Korábban meg ugye a Hulu-s szerződések révén egyszer 87,5M, egyszer pedig 110M dollárt kaptak. 2025-ben újra indulhat a harc a digitális jogokért.
 • A The Boys 4. évados forgatása a tervek szerint márciusban kezdődik.
 • Sam Reid lesz Lestat az Interview with The Vampire című AMC-sorozatban.
 • Az ABC az eddig parlagon lévő pilotjai közül berendelte sorozatnak a Promised Land-et és passzolta az Epic-et.
 • A The White Lotus 2. évad nem ugyanabban a szállodában lesz és visszatérő személyzettel, csak más vendégekkel, ahogy én véltem, hanem egy másik The White Lotus szállodában, esetlegesen visszatérő vendéggel, vagy vendégekkel.
 • A The Handmaid’s Tale fura helyzetben van, mert miközben minden évad egyre nézettebb és a készítő korábban 10 évados tervről és arról beszélt, hogy minden Elizabeth Moss-tól függ, a Hulu jelezte, hogy el kell kezdeni arról tárgyalni, hogy meddig futhat a széria, hogy mi lesz a végdátuma, ergó az is opció, hogy az S5 lesz a vége. Majd kiderül, és ugye azt érdemes észben tartani, hogy amint befejeződik a sorozat, indulhat a The Testament című folytatáskönyv adaptációja is.
 • Amerikában az ION csatorna szerezte meg a Chicago Fire kábeles utósugárzásának (újabb?) jogait.
 • A wiip független stúdió szerződést kötött a Nordic Entertainment Group-pal, ami révén sorozatai felkerülnek a Viaplay szolgáltatóra.
 • Kaley Cuoco 3 újabb évvel meghosszabbította produkciós cégével a gyártói szerződését a Warner Bros. TV Group-pal.
 • COVID: Két napra le kellett állítani a Sky-os The Midwich Cuckoo forgatását.
 • Heti reboot: Fel akarják éleszteni animációs formában a The Chuckle Brothers című BBC-szitkomot, ami 1987 és 2009 között futott, és ehhez közösségi finanszírozós kampányt is indítottak, de az 12 nappal a vége előtt még mindig csak 19 támogatót kapott, akik a kért 12 ezer fontnak csak a harmadát dobták össze. A cím ChucklesWorld lenne.
 • Az FX berendelte az American Horror Stories 2. évadját. De, ahogy írtuk nemrég, valójában arról van szó, hogy eleve 16 részes berendelést kapott a szezon, legalábbis novemberben Ryan Murphy 16 részt ígért.
 • Az RTLII berendelte a Showder Klub 27. és 28. évadját.
 • A Big Brother US legutóbbi kiesője nyilatkozik, és a műsorvezető, Julie Chen is kommentálta a történteket.
 • Dave Burd, a Dave egyik készítője és főszereplője beszél a 2. évados zárásról. Itt is.
 • Vendégszerep: Ben Platt, Tracee Ellis Ross, Daniel Dae Kim, Lola Kirke, Soko, Jermaine Fowler, Ayo Edebiri, Eric Lange – The Premise, Brenda Vaccaro, Ivan Hernandez, Alexa Swinton, Niall Cunningham, Cathy Ang – And Just Like That…(visszatérők), Clea DuVall, Charlie Plummer – The First Lady (visszatérők),
 • Állandó szerep: Gabrielle Nevaeh Green, Peyton Perrine III, Tiffany Daniels, Thomas Hobson, Caleb Brown – That Girl Lay Lay (Nickelodeon), Rosie Perez, Marina de Tavira, José María Yazpik, Maribel Verdú, Manolo Cardona, Soledad Villamil, Željko Ivanek, Jorge Lopez, Alicia Jaziz, Dario Yazbek Bernal, Alicia Sanz, Jack Duarte, Miranda de la Serna – Now and Then (AppleTv+), Finn Little – Yellowstone S4, Chandler Kinney, Maia Reficco – Pretty Little Liars: Original Sin (HBO Max),
 • Interjú: Mike White (a The White Lotus készítője), a RuPaul’s Drage Race All Stars legutóbbi kiesője, Lindsey Morgan (Micki – Walker), a The Challenge S37 első kiesője, Aaron Martin és Ian Carpenter (a Slasher: Flesh & Blood készítői),
 • A Scripted Productions pitchfórumának (bővebben róla itt) helyezettjei: 3. Kertész Zsanett – Just Love (Budapesten játszódó antológia, melynek középpontjában a szeretet és a boldogság keresése áll), 2. Dombóvári István – Netperces novellák (epizodikus antológia a XXI. századi technológia árnyoldaláról), 1. Pátkai Marcell – Gedeon bácsi és Bácskai Bálint – Álmoshegy (az előbbi egy történelmi dramedy fekete humorral, ami egy fodrászról szól, aki a 70-es években él és a hajvágás mellett csempészkedéssel is foglalkozik, így kénytelen kettős életet élni, munkakörnyezete pedig szinte hidegháborús csatatérré válik, utóbbi pedig egy True Detective-hez hasonló komor világban játszódó thriller, amiben állattetemek megjelenése, majd egy gyilkosság dúlja fel a kisvárost, és sokan úgy gondolják, hogy egy több száz éve alapított rend állhat a történtek hátterében.)
 • Új sorozat: Echoes – Netflix, 7 rész, készítő: Vanessa Gazy, showrunner: Brian Yorkey és Quinton Peeples, főszereplő: Michelle Monaghan és Matt Bomer, pszichológiai thriller egy egypetéjű ikerpárról, akik veszélyes titkot osztanak meg. Gyerekkoruktól kezdve “cserélgették” egymással az életüket, és ezt felnőttként is folytatták, két közös otthonuk van, két közös férjük, gyerekeik, azonban az egész világuk felborul, amikor egyikőjük eltűnik.
 • Új sorozat: Holding – ITV, angol, 4 rész, készítő: Dominic Treadwell-Collins és Karen Cogan, rendező: Kathy Burke, főszereplő: Conleth Hill – Graham Norton könyve alapján, egy barátságos ír rendőrről, aki igyekezett elbújni az emberek elől, eszegetni a komfortkajáit, azonban amikor egy helyi legenda holttestét felfedezik, mégis össze kell szednie magát, megoldania karrierje első komoly ügyét. Mindeközben az általa eddig került helyiekhez is közelebb kerül.
 • Pilotberendelés: Olga Dies Dreaming – Hulu, készítő: Yochitl Gonzalez – saját, megjelenés előtt álló könyve alapján, pilotrendező: Alfonso Gomez-Rejon, két, a New York-i puerto ricoi közösségébe tartozó testvérről, akik elszámolnak a többnyire nem velük foglalkozó, radikális politikai nézeteket valló anyjukkal és csillogó, az őket az elit közé irányító karrierjeikkel a Maria hurrikán után.
 • Harry Herceg és Meghan Markle produkciós cége megkapta első Netflix-es berendelését. A Heart of Invictus egy dokusorozat lesz az Invictus játékokról, amit Orlando von Einsiedel rendez. Ebben életüket megváltoztató sérüléseket elszenvedett, betegségeket elkapó katonákat követnek, akik versengenek, hogy kijussanak a 2022-es hágai Invictus Games-re.
 • Barbie Fashion Battle címmel készül divattervezős realityverseny a Mattel részvételével. Ebben 2, kezdetben hat fős csapat fog egy ikonikus tervező vezetésével versengeni miniatűr Barbie-kollekciók készítésében. A győztes egy Barbie baba-sorozatot is tervezhet majd.
 • Bob Costas visszatért az HBO-ra egy 4 részes interjús sorozattal, aminek a címe Back on The Record with Bob Costas. Mélyinterjúk vannak benne sportolókkal, popkult és szórakoztatóipari arcokkal.

12 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2021. 08. 16. 09:57

Szuper, hogy tavasszal indul a The Boys 4. évadjának forgatása, de mikor lesz látható a 3. évad? Kár, hogy erről még mindig nincs info :(

winnie - 2021. 08. 16. 10:30

a ikor közelíteni kezdünk a dárumhoz, ki fog derülni. még arrébb lehet. az amazon legutóbb októberi premiert jelentett be.

gromit - 2021. 08. 16. 10:51

“NETWORK4: 2021 N/A (Ottilie von Faber-Castell) 1. évad”

próbálom értelmezni, a dátumra nincs még pontos adat, vagy a címre nincs még adat, vagy az a címe hogy “N/A”?

winnie - 2021. 08. 16. 10:52

jogos. címe nincs még, mert csak kulfoldi sajtoban olvastam, hogy megvettek.

debali - 2021. 08. 16. 12:10

Magyar premier: Tv2, szept. 4. – Sztárban sztár leszek! 2. évad
Előválogatókkal indul, és azok szombaton és vasárnap is adásba kerülnek, így akkor gondolom a Dancing with the stars 2. évada majd azután jön, hogy ezek a bikicsunájos részek kifutottak.

Mom - 2021. 08. 16. 14:26

Michelle Monaghan és Matt Bomer nem is hasonlítanak… hogy lesznek így egypetéjű ikerpár?? :D :D

winnie - 2021. 08. 16. 14:34

csak monaghan lesz ikrek:) bomer tippre az egyik férj lesz.

Stewie - 2021. 08. 16. 14:35

Szeptember 5-től kezdődik az Álarcos énekes az RTL-n, a nyomozók most Fluor, Szabó Zsófi, Nagy Ervin és Szandi lesz

castro - 2021. 08. 16. 15:06

A Network 4 csatornákon már tavaly lement az Ottilie von Faber-Castell és idén is ismételték többször, a magyar címe Faber-Castell – Nő a férfiak világában volt. Vagy ez nem ugyanaz? Az egy 2 részes tévéfilm volt ugyanezen a címen.

winnie - 2021. 08. 16. 15:27

koszi, ez elment mellettem.

https://variety.com/2021/tv/global/zdf-enterprises-ottilie-von-faber-castell-1234946025/

ugye amikor valami sorozat eladasarol van szo, akkor a korabbie dealeket is emlitik, es mivel a cim nem volt ismert elottem, igy a felsorolasra azt gondoltam, hogy azok is friss izletek, es nem korabbiak.

Mom - 2021. 08. 16. 15:55

winnie: pedig a mai technológiával ez egy kihagyott ziccer :D :D

Minden esetre ez érdekes alapsztorinak tűnik így elsőre.

Stewie - 2021. 08. 16. 20:58

TV2 berendelte a Szerencsekerék 2.évadát is, ma késő délután jelentette be a csatorna a Sorozatwiki szerint

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz