login |

13 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2021. 08. 18. 10:49

Ez érdrkesebbnek ígérkezik, mint a What If…?!.

David33 - 2021. 08. 18. 13:11

Végre egy oldal ami az eredeti japán szinkronos előzetest tette be. Tudom, lehet ez csak engem zavar. :D Amúgy nagyon várom mert végre látunk a Star Warsból valami olyat ami kicsit másabb mint a megszokott. Ráadásul bezárul a kör is kicsit. Lucas anno a Japán filmekből merített és most Japánok csinálnak belőle anime sorozatot. Az előzetesek alapján nem is akármilyet. Akik igazi anime rajongók azok tuti felismertek jó pár animét a stílusjegyek alapján.

JKJ - 2021. 08. 18. 18:59

There is a … new hope.

Geri Dakogutin - 2021. 09. 21. 13:41

Megosztó lesz, tuti. (még itthon is)
Szerintem rendkívül kínos, asszonypajti alig várja.

Alice - 2021. 09. 22. 00:29

“Mi volt ez a pusztító rettenet?”
Ez most tényleg megtörténik???

walaki - 2021. 09. 22. 19:32

Megnéztem, elsőre elég furcsa, szokni kell, az biztos.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem rossz, de felettébb szokatlan, ilyen még sose volt!

Az első résszel (The Duel), tényleg bezárul a kör! A hangulata és a megvalósítása kifogástalan. A többi részről ez már nem feltétlenül mondható el, azoknál talán kicsit olyan két szék között a padlóra érzésem volt (csak egy kicsit, nem nagyon). Mindenképpen érdekes és eredeti! Ne hagyjátok magatok eltántorítani, nézzétek meg és alkossatok magatok véleményt róla.

King Leonidas - 2021. 09. 23. 12:20

Ezzel a képi világgal én nem tudok mit kezdeni.
Vajon mekkora közös halmaza van akár a világon, de főként kis hazánkban a star wars és az anime rajongóknak?
De mondok mást. Az egyik népszerű torrent oldalon valaki felveti, hogy ennyi erővel akár a magyar népmesék stílusában, Szabó Gyula narrációjával is csinálhatnának SW animációs sorozatot. Na azt kapásból megnézném :D

Shyllard - 2021. 09. 23. 12:33

King Leonidas: Hát szerintem kifejezetten nagy lehet a közös halmaz, spec. énis ebbe tartozok. Nem tartom magam kivételnek, mert a legtöbb popkultúrális médiát követő személynek van valami kapocsa a Star Wars-hoz, illetve ha csak a Netflix egyre növekvő befektetését nézzük az anime műfajába, vélhető, hogy a nyugati elfogadása rendkívül növekszik a stílusnak.
Elég csak megnézned, hogy itthon kb. mennyien mennek MondoCon-ra, vagy hasonló animés talikra és eléggé ledöbbenthet mégis mennyi rajongója van a műfajnak idehaza is. Nagyvilágra meg át térve: Pár hónapja a Boku No America manga volt az első számú képregény Amerikában.
Szóval szerintem Star Wars az az a kategória, amit mindenki ismer, anime meg egyre elfogadottabb, már közel sem kell annyira rejtegetni, hogy rajongó vagy, mint 10-15 éve.

King Leonidas - 2021. 09. 23. 17:37

Shyllard:
Tehát fogtak egy manapság divatos vizualizációt és összegyúrták a világ egyik legnagyobb brand-jével. A történet meg sokadlagos… Akkor mikiegéréknek volna javaslatom a következő projektekre. Lehetne kínai árnyszínházat csinálni SW stílusban (Kína egy végtelen nagy piac, kár lenne kihagyni a lehetőséget), vagy épp gyurma filmet, mint a Sebaj Tóbiás :D

walaki - 2021. 09. 23. 20:27

> Tehát fogtak egy manapság divatos vizualizációt és összegyúrták a világ egyik legnagyobb brand-jével. A történet meg sokadlagos…

Ez sajnos tényleg így történt. De hadd említsek meg egy kivételt, az 5. részt.

Egyébként talán nem véletlen, azt a részt a Prod.I.G. csinálta, az egyetlen stúdió a készítők közül, amelyik tényleg nagynak és említésre méltónak számít. A többi sajnos kis, noném stúdió, egy-egy szerencsésen hájpolt sorozattal, semmi több. Az igazán nagy nevek, mint A-1, Kadokawa, Kyoto Animations, stb. messze elkerülték ezt az alkotást, ez meg is látszik is a minőségen.

SPOILER
Az 5. részben, a Ninth Jedi-ben felvetik, hogy az újraalkotott fénykardok színe attól függ, ki forgatja. Ez teljesen eredeti ötlet, ami pluszt ad a sztorihoz, és nekem nagyon nagyon tetszett. Egyébként szvsz ebben a részben sikerült a legjobban ötvözni az SW-t az animével, ebből szívesen megnéznék egy önálló sorozatot.

winnie - 2021. 09. 24. 08:29

” A történet meg sokadlagos”

ez pont az antalógiákra nem igaz. nyilván lehet, hogy nem jön be az embernek, de amikor valaki, legyen szó íróról vagy animációs stúdióról, csak egy résszel foglalkozik, akkor nyilván a lehető legjobbat hozza ki belőle, hiszen az számára komoly referencia lehet. senki nem fogja a saját jövőbeli karrierjét feláldozni azzal, hogy sokadlagosként kezel a munkáját.

mármint gondolom, hogy a sztorit más írja, mint akik az animációt gyártják, tehát mindkettő számára elsődleges a saját feladata, nem arról van szó, hogy a disney azt mondta, hogy csináljanak valami jó grafikát, a sztori meg mindegy. ennek mi értelme lenne? nyilván minden szinten rohadt jót akarnak létre hozni. hogy ebből mi sikeredett, az persze más kérdés.

King Leonidas - 2021. 09. 24. 11:38

winnie: Tehát számukra nem sokadlagos a történet, hiszen a saját jövőbeli karrierjük függ tőle, de mégse sikerült többet összehozniuk még a legjobb epizódoknál sem mint egy csonka torzót. És akkor még nagyon megengedően és diplomatikusan fogalmaztam.
Ha eltekintek a számomra visszatetsző vizuális megvalósítástól, ez a sorozat akkor sem több mint egy demo, amit a disney döntéshozói elé kellett volna terjeszteni és nem a nagyközönség számára bemutatni.
Vagy az egész arról szól, hogy a fejesek lesöprik magukról a döntéssel járó felelősséget és azt mondják, nesze kedves nézők, vállasszatok ebből ti? Mondjuk, ez az ő szempontjukból egy igen kényelmes megoldás lenne, csak ez egy nem túl szimpatikus jövőképet vetítene előre…

winnie - 2021. 09. 26. 11:19

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz