login |

Délelőtti videó 1.: Foundation

2021. 08. 20. 10:00 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Fogták az Alapítvány elejét és iszonyat látványossá tették egy galaktikus birodalom bukását – valahogy így tudom összefoglalni a tovább mögötti új előzetest, ami az Apple TV+ iszonyat nagyszabású sci-fije Isaac Asimov könyvéből, ahogy az alapoknál is írtuk.

UPDATE: Betettem a magyar feliratos trailert is.

4 hozzászólás Ne habozz!

pehnemer - 2021. 08. 20. 11:17

Érdekes lesz látni a könyvek után, mit kotyvasztanak össze az almások. Az Alapítvány-könyvek hangulata, atmoszférája nem telepszik rá az olvasóra, hagyja szabadon szárnyalni a képzelőerőt, fantáziát. Nem rág szájba, nem tuszkol le torkokon semmit mégis érthető és korszerű.Azért belenézek majd, bár a látvány elég idegen eddig nekem

Sulo - 2021. 08. 20. 11:27

Nem tudom eddig melyik sorozat/epizód volt a legnagyobb költségvetésű de szerintem itt a trónfosztó. Némelyik blockbuster mozinál sokkal jobban kilóg a CGI lóláb.

Nóra - 2021. 08. 20. 13:55

A könyv rajongójaként szkeptikus voltam, de basszus, ez így eléggé város, kíváncsi vagyok, hogy akarják megközelíteni, illetve, ami még fontosabb, folytatni több éven át.

Én is akarok kommentelni... - 2021. 08. 20. 17:18

Én ezen a nyáron olvastam el újra Asimov összes művét (harmadjára), és basszus, Hari színészválasztása nálam telitalálat, pont ilyennek gondoltam hogy kinéz, de majd jóóval később, ebből a színészből nem tudom kinézni a fizikai regénybeli fizikai képességeit. Bár, arra ott a kaszkadőr, és a CGI :)
Bár nekem a kedvencem R. Daneel Olivaw a könyvekből. A végén pedig, 19230 évesen teljesen új távlatok nyíltak meg előtte. Egész sok könyvet olvastam eddig, de ő volt eddig a legemberibb nem ***** a pályafutásom során.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz