login |

Nézzünk animációt: Edens Zero

2021. 08. 26. 14:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: ajánló, anime, kampány, video,

Mai premier a Netflixen ez a hazájában már tavasszal bemutatott anime, ami…, nem tudom, nekem így ránézésre nagyon furcsa. A Hiro Mashima mangája alapján J.C. Staff által készített Edens Zero természetesen magyar felirattal jött.

Egy fiúról szól, aki egy elhagyott vidámparkban él gépek között. Ezt a parkot fedezi fel egy lány és macskája, és találkoznak a főhőssel, aki már száz éve nem látott embert. Később a srác otthon egy robotfelkelés központjává válik, így továbbállni kényszerül, és új barátjainak űrhajójával kezdi átszelni a kozmoszt.

A hivatalos leírás:

Az Edens Zero fedélzetén kalandra indul egy, a gravitációt uralni képes magányos fiú, hogy találkozhasson egy legendás űristennővel.

A plakát alatt, a tovább mögött előzetesek.

6 hozzászólás Ne habozz!

Turbo - 2021. 08. 26. 15:13

Szörnyű a manga, pont mint a FT.

David33 - 2021. 08. 26. 17:36

Azért szörnyűnek semmiképp sem mondanám, pláne a Mangát. Egyszerűen tipikus Shounen (fiatal fiúknak készült) alkotás. Ráadásul mivel Mashima csinálta tele van fanservice-szel tehát csajok lenge öltözetben. A sztorija egyébként érdekes de semmi extra. Azért a Fairy Tail ennél sokkal jobb volt, annál meg ugye a Rave Master volt jobb. Azt kellene már Mashimának befejeznie.

Amúgy mi ez a trend a Netflixnél, hogy csak a fél évadot teszik fel? Az első évad 25 részes de mint pl a Seven Deadly Sins esetében is csak az évad felét rakják fel.

walaki - 2021. 08. 26. 18:29

Jé, ez még csak most jött ki? Elég régóta elérhető már. Én régesrég kaszáltam is pár rész után :-)

Jó pontokat kapott, meg sok pozitív kritikát, ezért bepróbáltam. Az a gondom vele, hogy túl együgyü a sztorija, egy felnőttet nem köt le, viszont túl sok szexuális utalás, poén és fanservice van benne ahhoz (főként a vlogger csaj révén), hogy a gyerekeimnek megmutassam.

Szóval gőzöm sincs, ki lenne a célközönség, hogy milyen korosztálynak szánták: kicsiknek nem való, nagyoknak unalmas.

Egyébként a rajzok jók és viccesek, az animálásra sem lehet panasz, csak a sztori sántít. Mind az alapötlet kicsit bugyuta, mind az epizódok faék egyszerűségűek.

winnie - 2021. 08. 26. 18:55

ld. fent, a japán premier megvolt tavasszal, most volt a globalis via netflix.

walaki - 2021. 08. 26. 19:53

Látom, arra utaltam csak, hogy én nem Japánban élek, mégis könnyedén hozzáférhető volt a széria. Ráadásul magyar nyelvű felirattal, amit lelkes honfitársaink hónapokkal ezelőtt megcsináltak már.

Szóval nekem egyáltalán nem esett le, hogy eddig nem volt globális premierje, minden pont olyan volt, mintha már lett volna, ezért lepődtem meg :-)

Miklós - 2021. 10. 07. 14:15

1.részt megnézése után döbbentem rá hogy ez Fairy tail copy paste egy az egyben. Illet volna ezt fel tüntetni a cikkben. Es mivel anni a Fairy néztem ,erre meg már nincs kedvem . Szoval szerintem ez gyenge anime

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz