login |

Délelőtti videó 1.: What We Do in the Shadows

2021. 09. 02. 10:00 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: video,

Oké, a sok naplóírás után lássuk a tovább mögötti hosszabb előzeteseket és egy rövid magyar feliratost is a vámpíros komédia, a Hétköznapi vámpírok – A sorozat 3. évadjához, így talán még a humor is jobban átjön.

Az egyetlen magyar feliratos:

Az összes fent említett:

A fő trailer tartalékja:

8 hozzászólás Ne habozz!

Jessica Hyde - 2021. 09. 02. 11:46

Szerintem már az első évadot sem kellett volna megcsinálni, az alapfilm aprópénzre váltásának éreztem – igaz, így nyilván több nézőhöz jutott el, és azért megérdemelt aprópénz volt az. A második évad már jó sem volt… de persze megnézem a harmadikat is, hátha…

winnie - 2021. 09. 02. 11:54

*Szerintem már az első évadot sem kellett volna megnéznem. (Na, javítottam. így korrektebb, mert így csak rád vonatkozik, amúgy meg sok embert kizársz a mókából:)

Viccen kívül, a sorozat szerintem maga a tömény zsenialitás, a világban és a koncepcióban szerintem sokkal több lehetőség volt, mint 90/120 perc, nem véletlen, hogy még a kvázi spinoff Wellington Paranormal is elkészült. Nekem imponál, hogy amellett, hogy ökörködnek, behoztak remek karaktereket, építették a jelen mitológiát, sőt, még egy sztori mitológiát is bevontak, szóval nem csak viccekre mennek rá, hanem van ambiciózusabb sztori is jelen. És, bár sosem gondoltam volna, hogy tényező lesz, az elég beszédes, hogy a 2. évadra már a komolyabb díjátadók jelöltjei is jelen van, szóval nem csak közönségsiker (bár ugye a film is kis film volt, a sorozat is kis kábelcsatornán megy, szóval nem tömegdarab), hanem szakmai és kritikai.

De persze simán benne van, ha valakinek nem jön be, vagy csak csalódott, hogy nem üti meg a korábbi szintet, ami abból kiindulva, hogy azért a fő kreatívok is másak, még ha nem is várható, de arra számítani lehetett, hogy másféle lesz a sorozat is.

JKJ - 2021. 09. 02. 13:01

Első nekifutásra egyáltalán nem fogott meg a sorozat. Pontosan azt éreztem, amit Jessica írt. Jóval később újra nekifutottam és akkor már a helyére került. Végig élvezetes maradt. Csak én túl komolyan vettem elsőre :-).

tomi - 2021. 09. 02. 13:05

jkj: a filmmel vagy anélkül?

JKJ - 2021. 09. 02. 14:05

tomi: Elnézést. Pontatlanul fogalmaztam. A filmmel. A film nagyon bejött nekem.

Tom Vajner - 2021. 09. 02. 17:20

Film nélkül kezdtem el, és egyből szerelem. Imádtam. Szerintem is zseniális. Azóta megnéztem miatta a filmet is és az is tetszett. Én nagyon is örülök, hogy elkészült és alig várom a harmadik évadot.

walaki - 2021. 09. 02. 22:41

Én is láttam a filmet, és csak utánna sorozatot. Ritkán egyezik az ízlésünk winnie-vel, de erre szrintem is csak annzit lehet mondani, hogy zseniális! Nagyon várós a 3. évad!

Egyébként akinek bejött, érdemes bepróbálni Waititi többi alkotását is. A Jojo Rabbit is hatalmas, egyszerre vicces, sokkoló, megható, elgondolkodtató és elborzasztó (nem mellesleg ő játsza a filmben Adolf Hitlert). Mindez egyetlen filmeben! A Hunt for Wilder People szintén érdekes, semmi csépelés, semmi akcióhősködés, mégis mindvégig odaszegez a képernyő elé. Az új Suicide Squad-ot ugyan nem láttam még, de arról is csupa jókat írnak.

Jessica Hyde - 2021. 09. 12. 11:27

walaki: köszi az ajánlót, a Jojo Rabbit-ot a trailerek alapján egész biztosan nem néztem volna meg az ajánlásod nélkül, és tényleg, a Hunt for Wilderpeople is nagyon ütős volt!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz