login |

Délelőtti videó 3.: Jaguar

2021. 09. 02. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Ismerős lesz a Netflix új spanyol sorozatának az alapja, aminek természetesen Jaguár a magyar címe?

A főhős egy koncentrációs tábort túlélő nő, aki a 60-as évek Spanyolországában igyekszik felkutatni egy náci menekültet, akit Európa legveszélyesebb emberének tartanak. Gyorsan rádöbben, nem csak ő vadászik nácikra, és hamarosan más igazságot kereső és a II. világháború után az országba menekült nácikra vadászó ügynökökkel is szövetségbe lép.

A tovább mögött dátumbejelentő teaser. Szereplők: Blanca Suárez, Iván Marcos, Francesc Garrido, Adrián Lastra, Óscar Casas.

2 hozzászólás Ne habozz!

Kati neni - 2021. 09. 02. 16:57

Nekem ez kell!
Kar, hogy a spanyolok sokszor nem ismerik a merteket es vagy olyan iranyba viszik el a sorozatot, amely nem illik a bemutatott alapokhoz, vagy a karakterek kezdenek el toluk idegen dolgokat csinalni, esetleg mind2 1xre. Vagy elkezdenek feleslegesen moralizalni, mint a Chicas de Cable-ban vagy a Casa de Papelban. Nevetseges, nem is illik nagyon oda.

winnie - 2021. 09. 02. 17:35

szerintem az írókra jellemző az önmegvalósítás ilyenkor. az első évadoknak a célja még a közönség kedvébe való járás, a siker elérése. amikor már zsebben a siker, akkor viszont szabad a rablás, bármit meg lehet tenni, könnyebben átmehetnek ezek a dolgok a szűrőn, mondhatni senkinek nem célja, hogy felületes legyen, mélységre mennek:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz