login |

A mi kis falunk: kezdett a 6. évad

2021. 09. 10. 15:50 - Írta: Desmond Wallace

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika,

Maguk szórakoznak, vagy ilyen idióták?

Csak júniusban ért véget az 5. évad, és már most megkaptuk a folytatást az RTL Klubtól, ráadásul egyszerre két részt szezonkezdés gyanánt. A 6×01-ben egy “emberrablás” hozta lázba Stokiékat, miközben Teca és János atya érzelmei újra felszínre bukkantak, Gyuri pedig végleg bekötötte Erika fejét.

A 6×02-ben Zsolt került nehéz helyzetbe Nelli apja előtt, a pap depressziós lett, ráadásul még egy bicikliversenyzőnek is eltűnt a milliós járgánya Pajkaszeg határában. Röviden és tömören: A mi kis falunk most sem okozott csalódást. Mivel voltak kellemes meglepetések ebben a két részben, ezért a tovább mögött spoileresen folytatom.

Az első részben felbukkant Gyuri apja, akit Lengyel Tamás alakított, így Bodri György után az idősebbik Bodri Györgyöt is eljátszhatta. Úgy érzem, kimondottan jól sült el ez a váratlan látogatás. Már eddig is hiányoltam Gyuri szüleit, de most legalább megbizonyosodhattunk arról, hogy a srác (szó szerint) kiköpött olyan, mint az apja. A tolókocsis száguldozás is jópofa őrültség volt, Teca és a pap beszélgetése viszont kicsit komolyabb mederbe terelgette az eseményeket.

Ennek a “gyónásnak” a következményeit a 6×02-ben láthattuk, hiszen a papot elhagyta az életkedve, és komolyan fontolóra vette, hogy Teca miatt hátat fordít a hivatásának. A biciklis ökörködés nem annyira hatott meg, de az apósjelölt látogatása Zsoltéknál telitalálat volt. Természetesen Viki érkezése után lett igazán kínos a családi ebéd Zsolt számára, de a pajkaréti kocsmáros semmit sem vett ebből észre.

Ma reggel is kaptam Nellitől ebédet. Mondta, hogy neki mindegy, hogy a maradék a kukában végzi, vagy a gyomromban.

Összességében tehát A mi kis falunk ugyanazt kínálta a nézőknek, mint eddig. A sorozat még mindig működik, és kellemes kikapcsolódást nyújt az embernek. Túl sok újdonságot nem tudok mondani persze, így egy 7/10-es értékeléssel zárnám a mondandómat. Az biztos, hogy én továbbra is ott leszek szombat esténként a képernyő előtt.

2 hozzászólás Ne habozz!

Miles Teg - 2021. 09. 10. 20:39

én is

Dr. Horváthné Dezső Mária - 2021. 09. 11. 12:12

Közel a 70-hez nagyon jó kikapcsolódást nyújt,
Pláne, hogy az rtlmost+ on újra nézhetem.
Marcsi néni

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz