login |

Így kezdődik a La Brea

2021. 09. 14. 22:00 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2021/22, video,

Az NBC kiadta az őszi high concept, “Lost-korszakot idéző” (jelző tőlem) sorozatának az első 5 percét, a tovább mögötti videó tulajdonképpen ez lenne. Aki először olvasna róla, annak ez a poszt a jó alapozás.

5 hozzászólás Ne habozz!

Bandi - 2021. 09. 14. 23:52

Ez annyira gagyi szar volt, hogy még kiröhögni se tudtam. :(

Tyberius - 2021. 09. 15. 00:35

Huh, én nem szoktam fennakadni a gagyi CGI-on, de az a futás a végén, az valami eszméletlen rossz volt. Nem adok neki nagy jövőt, lehet lesz benne pár évad, mint a Manifestben, az hogy én végig kitartsak mellette, hát nemtom… A trailer meg ez az első 5 perc nem tűnt annyira acélosnak….

winnie - 2021. 09. 15. 04:57

mondanám, hogy ütős kezdés, de alapjába véve nem az, mert inkább csak azt látjuk, hogy ketten meghalnak, nem azt, hogy azok egy másik világba kerülnek.

ettől még persze kíváncsi leszek, érzelmileg eléggé magasan indítottak, de amikor néztem, akkor rögtön tudtam, hogy a végén lesznek, akik majd röhögnek. nem is a tényleg elég gáz cgi-n, hanem a szituáción magán, a megvalósításon.

ilyenkor örülök, hogy az efféle sosem izgatott, egy perccel később nem is fogok emlékezni rá, ha leköt, amit látok, és ugye az alapsztori mindenképp olyan, ami leköthet.

ace05 - 2021. 09. 15. 07:56

Címből ítélve azt hittem, hogy ez Nancy Silverton La brea pékségéről fog szólni. (Túl sok Chefs Table-t nézek :D

Enzo - 2021. 09. 15. 11:23

Majdnem mondtam, hogy hogyan lehet úgy sneak peek-et kiadni, hogy még trailer se volt, de aztán rájöttem, hogy egy félperces promót már kaptunk (ezek szerint nem tett rám nagy benyomást) :D

Hát ezt a sneak peeket csak átpörgettem, mert nem szeretem mint műfaj, de az a lassított futás tényleg tré a végén :D Ettől függetlenül adok egy esélyt a sorozatnak, de úgyis a szokásos “országos adós, high concept, 1 évad után kasza” vonal lesz, mint a neXt meg a Debris…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz