login |

Emlékeztető: Superstore – Az agyament műszak 4. évad

2021. 09. 20. 15:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 16:20/19:20. TV2Comedy. Superstore – 4×01 (kritika + évadkritika + eredeti előzetes) – az Amazon Prime Video-s magyar premier után a tévében is, szinkronnal. Napiban!

Ahogy látom, egy fokkal hátrébb sorolta a csatorna a sorozatot, 21:50-kor már a Bob burgerfalodája csatornapremier részei mennek.

Érdekesség, hogy épp ma került fel a sorozat első 5 szezonja a Netflix-re, ami azt jelenti, hogy egy ez is a két platformosak közé tartozik. Meg azt is, hogy így az S5 is magyar premiert kapott, bár egyelőre csak feliratosat (az Amazon-on ugyanis ahhoz az évadhoz még nincs honosítás). A 6. évad is érkezni fog valamikor, itt van egy kötelező idő, amit ki kell várni a tévés finálé után, gondolom ezért sincs még New Amsterdam S3.

3 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2021. 09. 20. 18:19

Par napja belekeztem, azota Lecsuszott a fel elso evad.
MEglepoen aranyos kis sorozat.

Valamint remek emlekezteto hogy nem azert kapott el a kesztetes anno az Office utan hogy tok jo lehet ilyen irdoaban dolgozni, mert valoban tok jo lehet, hanem mert hajlamos vagyok at kepzelni hogy ami egy sorozat vibe-jat kepezi az maga a melo nem pedig a sorozatot jelento karakterek es sztori…. :D
(Varosfejlesztesi osztaly utan is arra gondoltam milyen jo lehet ilyen melot csinalni, meg ugy kb minden sorozatnal ahol szerepel munkahely…)

Scat - 2021. 09. 20. 18:24

Régóta meg akartam már nézni, végre itt a kényelmes lehetőség rá. Az első rész alapján tetszeni fog.

winnie - 2021. 09. 20. 18:35

jee!

én, bár nem lettem fix néző, írtam majdnem minden évad kritikájában, hogy sajnálom, hogy nem ért el itthonra, mert abszolút olyannak éreztem, amit bejöhet a nézők nagyobb részének.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz