login |

Hírhétfő – The Outpost-kasza! Smother 2. évad!

2021. 09. 20. 09:18 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Átadták a 2021-es Emmy-díjakat, itt a posztunk a nyertesekről.
 • Mai magyar premier: A nyomozás 1. évad, A séfek séfe 3. évad, Bakugan: Bunyóbolygó 3. évad (Bakugan: Geogan ébredése) + tévés premier: Superstore 4. évad + Netflix: Superstore 5. évad
 • Premier: Teenage Euthanasia S1, Killers of The Cosmos S1, Fiasco S1, Alaskan Bush People S13, Fully Torqued S1, Muhammad Ali S1, Relative Race S8, Halloween Wars S11, Girl Meets Farm S9, The Circus S6 (őszi), Banged Up Abroad S14, Outgrown S1, Cheap Irish Homes S2, Home Advantage S2, Lighthouses Building The Impossible S1, Race Against The Tide S1 + Finálé: Fantasy Island S1, Dirty Rotten Cleaners S1, Celebrity Family Feud S7
 • Új a magyar Netflix-en: Superstore S1-S5
 • Magyar premier – Jocky TV: 09.25 Exek és nyomozók (Tandem) 4. évad
 • Magyar premier – Comedy Central: 09.24 KAP: On the Road 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 09.24 My Little Pony: Az új nemzedék (My Little Pony: A New Generation)
 • Magyar premier – Netflix: 11.19 Star Trek: Discovery (Star Trek: Discovery) 4. évad
 • Itthon 10.04-től az AMC is elkezdi adni a Megszállottak viadala című sorozatot, vagyis a Killing Eve-et.
 • A Go Away, Unicorn! szinkronhangjai.
 • Két érdekesség a mostani sorozatvásárlások kapcsán: egyrészt az egyik író jelezte, hogy az elmúlt hónapban szinte semmit sem lehet eladni, így jó pár potenciális remek sorozatterv ment a kukába, mert nem kellett platformoknak, másrészt az őszi vásárlások során egyre több a panasz a Ted Lasso-effektre, mert “mindenki” eszképista sorozatot akar, felemelő komédiát, könnyed dramedyt, esetleg fantasyt, horrort, pedig ugye pontosan tudjuk, hogy a néző nem így működik, nem a követve fejlesztés vezet célra, hanem épp az, ha valaki a trendekkel szemben hoz valami frisset.
 • Az Amazon élőszereplős She-Ra sorozatot tervez készíteni, ami teljesen újrakezdés lenne.
 • Nagyjából sikerült mindenkit visszatrombitálni a Manifest 4. évadjára az eredeti szereplőgárdából: Josh Dallas (Ben), Melissa Roxburgh (Michaela) és J.R. Ramirez (Jared) mellett Parveen Kaur (Saanvi), Luna Blaise (Olive) és Holly Taylor (Angelina) is aláírta a szerződését. Athena Karkanis (Grace) és Jack Messina (Cal) nem tér vissza, cserébe Daryl Edwards (Vance) és Ty Doran (a finálés vendégszereplő) állandó szereplővé lett kiemelve. A nagy kérdés Matt Long (Zeke) volt, aki időközben aláírt egy pilotra. Ő elmondta, hogy pár részben benne lesz.
 • Lehet, hogy sokan lemondtak már a Taboo-ról, de Tom Hardy az augusztusi Esquire-ben azt nyilatkozta, hogy nagyon fontos neki, hogy elkészüljön, de egyelőre még mindig nem biztos benne, hogy fog kinézni, mi lesz a szerkezete.
 • A Netflix Tomb Raider-sorozatában szerepelni fog a videójátékból ismert Zip.
 • David Chase elmondta, hogy ha Terence Winter csatlakozik hozzá, akkor nagyon szívesen megírná a The Sopranos előzményfilmjének, a The Many Saints of Newark-nak a folytatását.
 • Az NBCUniversal még mindig azt mondja, hogy amint Greg Daniels valamilyen formában rebootolni akarja a The Office-t, ők ott lesznek mellette.
 • Egyelőre nincs tervbe véve a briteknél, az olaszoknál és a németeknél az HBO Max, hiszen ott disztribúciós szerződése van a Warner-nek a Sky-jal 2025-ig, de voltak rá utalások, hogy megpróbálják ebből kivásárolni magukat.
 • Készítői szerződés: Lauren Ashley Smith – CBS Studios, George Pelecanos – HBO (2 év),
 • Eric Christian Olsen az NCIS: Los Angeles a 13 évad 19. részét írja, amit Daniela Ruah fog rendezni.
 • A The Problem with Jon Stewart 09.30-án indul az Apple Tv+-on. Ami egy csütörtöki nap – ilyen sem volt még!
 • A CW elkaszálta a The Outpost-ot.
 • Berendelésre került az ír Smother 2. évadja.
 • A Netflix berendelte az Untold 2. évadját.
 • A Vulture színfalak mögüli tudósítása az új Gossip Girl forgatásáról.
 • Vendégszerep: Emma Ishta – FBI, P.J. Byrne – Ghosts, Jennifer Ehle, Emily Meade – Dead Ringers (visszatérők),
 • Állandó szerep: Jana Morrison, Samantha Maureen Aucoin – Astrid and Lilly Save the World (Syfy), Jon Bass, Bridget Gao Hollitt – Super Pumped (Showtime),
 • Interjú: Annie Weisman (a Physical készítője), Kristen Schaal (Number Two – The Mysterious Benedicty Society), Jordan Alexander (Julian – Gossip Girl), Fab Five (Queer Eye), Cecily Strong (a Schmigadoon! főszereplője),
 • A Főmenü 2. évadjában már nem Anger Zsolt, hanem Böröcz Zsófia lesz Széll Tamás műsorvezetőtársa.
 • A hazai gyerekcsatornák augusztusi közönségarányai alapján a toplista a 4-14 éves korosztály körében: 1. Nickelodeon 6,6%, 2. Nick Jr. 5,%, 3. Nicktoons 4,0%, 4. Disney Csatorna 3,2%, 5. JimJam 2,87, 6. Boomerang 1,82%, 7. Minimax 1,77%, 8. Cartoon Network 1,65%, 9. TeenNick 1,1%, 10. TV2 Kids 0,8% – heti bontás itt.
 • Új sorozat: My Life with the Walter Boys – Netflix, 10 rész, készítő: Melanie Halsall – Ali Novak YA-könyve alapján, felnövés történet egy 16 éves lányról, akit egy tragikus balesetben elveszti családját, és meg kell próbálnia alkalmazkodni új életéhez egy vidéki, colorado-i településen gyámja mellett, aki 12 vásott kölyköt nevel mellette.
 • Pilotszkript: Dantai – Crunchyroll, animáció, készítő: ??, executive producer: Idris Elba, sötét fantasy, amolyan afrofuturisztikus scifi egy olyan városból, ahol a biotechnológia fejlődése még nagyobb szakadékot kreált a gazdagok és nincstelenek között. Azonban mindkét oldalon felemelkedik egy-egy “sztár”, akik egymás ellen feszülnek a korrupt társadalomban.
 • A The Safran Company és a Hera Pictures megvásárolta Brian McDonald könyvének, az Alice Diamond And The Forty Elephants-nek a tévésorozatos (és filmes) adaptációs jogait. A történet tolvaj nők bandájáról szól, akik London déli részének utcáin garázdálkodtak az 1900-es évek elején, de nem ám szakadt emberekről van szó, hanem finom ruhákban járókról, akik gyanútlan áldozataikat fosztogatták.-
 • Sara Pascoe lett a The Great British Sewing Bee műsorvezetője Joe Lycett helyett.
 • Meghalt John Challis.
 • A Bravo nem tartja meg a The Real Housewives of New York City 13. évad reunionját.

9 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2021. 09. 20. 11:53

Annyira vicces, hogy mindig a trendeket próbálják meglovagolni, pedig már igazán beláthatnák, hogy ez szinte sosem jön össze. Hány sorozat próbált a Lostra hajazni, és szinte mind megbukott. Vagy pár éve a This Is Us-t próbálták replikálni, és egyik sorozat sem vált be. Még az AMLT úgy ahogy siker lett, de azért az se dicsekedhet a számaival.

Kissur - 2021. 09. 20. 15:13

Azért nagy respekt a TV2 Comedynek, hogy már a 4.évadot adják a Superstore-ból.

CrashBoostZoom - 2021. 09. 20. 15:56

“Egyik író” oké de ki is ez és milyen tervet akart Ő eladni? :D Mert attól, hogy Ted Lasso effekt attól az övé még lehetett pocsék. :D

Na mindegy. A felsoroltak közül engem a fantasy felhozatal akár még érdekelhet is, a többi hidegen hagy szóval az akár számomra pozitív dolog is lehet függetlenül attól, hogy mennyi “potenciális remek sorozatterv” ment a kukába. El nem készült sorozatok, évadok vagy azok tervei nem érintenek engem semmilyen formában.

Az Outpost-nál pedig már lehetett egy ideje tudni, hogy ez már bizony a vége lesz. A kasza híre engem nem döbbentett meg túlságosan.

LaCRossE - 2021. 09. 20. 15:57

“Két érdekesség a mostani sorozatvásárlások kapcsán: egyrészt az egyik író jelezte, hogy az elmúlt hónapban szinte semmit sem lehet eladni, így jó pár potenciális remek sorozatterv ment a kukába, mert nem kellett platformoknak, másrészt az őszi vásárlások során egyre több a panasz a Ted Lasso-effektre, mert “mindenki” eszképista sorozatot akar, felemelő komédiát, könnyed dramedyt, esetleg fantasyt, horrort, pedig ugye pontosan tudjuk, hogy a néző nem így működik, nem a követve fejlesztés vezet célra, hanem épp az, ha valaki a trendekkel szemben hoz valami frisset.”

Meg tudod ennek adni a forrását? Meg szeretném osztani valakivel.

winnie - 2021. 09. 20. 16:10

““Egyik író” oké de ki is ez és milyen tervet akart Ő eladni? :D Mert attól, hogy Ted Lasso effekt attól az övé még lehetett pocsék. :D”

a ted lasso effekt a “másik író”.

nem igazán akartam ezt megírni, de két héten belül két ilyen tweet jött, ezért mindenképp érdekes volt.

a dolog nem arról szól, hogy kinek milyen a sorozatötlete, hogy jó vagy rossz, hanem az első megjegyzés arról, hogy szinte semmit nem vettek egy bizonyos időszakban (alá volt támasztva megerősítésekkel, pl. valaki írta, hogy A-listás talenttel ment oda, ami legtöbbször ér pilotszkriptberendelést, de nem volt sok esélye), amit mi is láttunk, mert augusztusban volt pár hét, amikor nagyon kevés berendelős hír jött – tehát ez általános jelenség volt.

a másik pedig a stúdiók felől az írók ügynökei felé érkező kérésekről szól, tehát itt sem arról van szó, hogy az írót dobták volna vissza, egyszerűen csak ez a kommunikáció feléjük.

winnie - 2021. 09. 20. 16:17

LaCRossE: az első az valahol javier grillo marxuach twitterének egyik reakciójának eredeti tweetje volt, amire aztán indult egy elég jó insider írói társalgás több nagy névvel, valamikor augusztus második felében, ennek nincs címe, a második Matthew Belloni insideres hírlevelében volt, amire a https://puck.news/-on lehet feliratkozni.

CrashBoostZoom - 2021. 09. 20. 17:00

Értem én, hogy ez a helyzet de ezen miért problémáznak? Ha ott vannak akkor nagy valószínűséggel tudják hogyan működik a “show business”. A trendek jönnek és mennek. Függetlenül attól, hogy ez jó vagy rossz a nézők érzéseinek vagy nem. Vagy, hogy ez jó sorozatokat eredményez vagy nem. Ha nem lennének trendek akkor nem lenne mivel szembemenni, lebontani a kliséket, hogy aztán újraépítsék azokat.

Ez egy ilyen körforgás. Lehet a tiéd a világ legjobb (legalábbis az ötlet kiagyalója szerint az) sorozatötlete ha arra éppen nincs vagy csak elenyésző igény van éppen az adott időben. A stúdiók vagy a nézők részéről.

Geza Kovacs - 2021. 09. 20. 21:50

Aztán nehogy ez a Taboo-dolog is olyan legyen majd, mint az Indiana Jones-filmek folytatásai. Beszélnek róla, beszélnek róla, aztán Tom Hardy egyszer csak 65-70 éves…

Csigusz - 2021. 09. 21. 11:02

“A Netflix Tomb Raider-sorozatában szerepelni fog a videójátékból ismert Zip.”

Én azt hittem a reboot-ot fogja alapul venni a készülő anime, de erre a karakterre rá kellett keresnem, mert az új trilógiában bizony nincs ilyen. (És ki is derült, hogy ő a jóval korábbi részekben volt.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz