login |

FBI: International: minden, amit tudni kell a sorozatról

2021. 09. 21. 18:20 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2021/22, ajánló, kampány,

Elvileg tripla crossoverrel indít az FBI-kedd Amerikában a CBS, mely keretében bemutatkozik ez az új spinoff – az efféléket mindig szeretem, mert érdekes lesz látni, hogy tudni epizodikus történeteket hozni az átívelős sztorin belül.

Ugye alapból az FBI: International (ami a Law & Order-es és Chicago-s Dick Wolf produkciós cégétől érkezik) itthon nem sokakat érdekelne az FBI-ok, illetve a nem nagyon karakterizáló, erőteljesen procedurális, azaz történetközpontú krimik szerelmesein kívül, de ki tudja így, hogy nem csak magyarországi a forgatási helyszín, hanem konkrétan meg is tették Budapestet a sorozatban a HQ-nak, talán más is oda fog kapcsolni.

Mint látható, a promóanyagokon rajta vagyunk, kíváncsi leszek, hogy mennyi szerepet kap egy random részben Magyarország, illetve arra is, hogy milyen stílusú krimi lesz a sorozat. Azt meg majd lehet pipálgatni, hogy az évad során milyen országokat fognak alakítani a magyar városok. Ugye azt tudjuk, hogy Szeged Madrid lesz az 1×06 környékén, de arról nem jutott el hozzám infó, hogy egyszeri (vagyis kétszeri) volt a kiruccanás oda és más városokat is meglátogatnak, vagy kinevezték a várost másodlagos forgatási helyszínnek. Mert azt mondanom sem kell, hogy nagyon bízom benne, hogy a többi Dick Wolf-sorozathoz hasonlóan sok külső forgatás lesz, nem szorítják stúdióba a sorozatot.

A plakát alatt (csak a közös FBI-plakátból tudtam kivágni az ide vonatkozó harmadot, ami elég béna – ha valaki megtalálja a normális plakátképet, kiabáljon!), nincsen a tovább mögött előzetes, mert nem nagyon találok külön kiadott trailert, csak a fent linkelt előzetes anyagot és a crossover összevont anyagját.

UPDATE: Csak találtam előzetest, és jobb híján ott a 2. részé is, hiszen az az első teljesen saját epizód.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz