login |

7 hozzászólás Ne habozz!

erdőkerülő - 2021. 09. 22. 15:32

Méltatlanul mellőzött, elhallgatott téma!!!

m minnifield - 2021. 09. 22. 18:36

“gondolom a magyar cím kitalálható”

Született nácivadászok?

polovcev - 2021. 09. 22. 22:31

Biztos belenézek, de tényleg érdekes, hogy még mindig a nácik a nagy gonoszok. Azt hinné az ember, hogy a spanyolok inkább dolgoznák fel a Franco érát vagy a polgárháborút.

human - 2021. 09. 23. 03:14

lehet csak túl sokat láttam ezt a poént már, de eléggé lefárasztott ismét, hiszen a streamingre ritkán illik, nem az RTL/TV2 magyarít nekik. Nem, Jaguár.

winnie - 2021. 09. 23. 07:31

szerintem attól, hogy egy alkotó elővesz egy témát, mert éppen az ihleti vagy fel akarja dolgozni, az nem “még mindig” kategória – az ő saját világában “most először”, hacsak nem csinált hasonlókat korábban. az, hogy mások máson dolgoztak, ilyen szempontból irreleváns, nem stipistop:) persze olyan tekintetben “még mindig”, hogy vannak olyan témák, amik mindig jelen lesznek, ez kifogyhatatlan kút, mint sok más ellenségkép.

mondjuk jelen esetben azért eléggé érthető, hiszen a nácik és egyes spanyolajkú népcsoportok (nyilván főleg chile és argentína) kapcsolata mindig is különleges és kiemelt volt, elég sok fikciós és nemfikciós cucchoz szolgáltatott alapanyagot, és itt pont ugye francohoz kapcsolható dolog kerül a képbe tippre, az ő kapcsolatuk eléggé dokumentált.

magiteo - 2021. 09. 23. 12:51

A 6 részes sorozatot az 5. résznél abbahagytam. Teljesen érdektelenné vált. Volt pár izgalmas mozzanat a sori első felében, de összességében nagyon gyenge volt. Pedig a történet, a kor, a spanyol sorozatok nagy rajongója vagyok.
Ennél viszont egy percre sem tudtam beleélni magamat a ’60-as évek elejének hangulatába. Ehhez kevés volt néhány korabeli autó. A szereplők megjelenése, ruházata, frizurája max. nyomokban emlékeztetett a korra. Persze a fő gond az irracionális jelenetek sokaságával volt. Pl. motorcsónakkal üldözik a nácivadászok a jachttal menekülőket, akik sokan vannak, állig fegyverben lőnek rájuk, de az üldözők hajszáluk sem görbül. Sőt, gond nélkül túlélik azt is, hogy fullban nekivezetik a csónakot a jachtnak, és mindenki felrobban…:D. Na, itt hagytam abba. Pontszámmal inkább nem is értékelem.

Neel - 2021. 09. 25. 07:49

Magiteo, nem 8 részes a sorozat? Vagy honnan jött ez a 6 rész?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz