login |

Délelőtti videó 4.: KAP On The Road 1. évad

2021. 09. 23. 11:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: doku, hazai termék, standup, video,

Ööö, ez akkor most mi lesz? Mert alapból azt hittem, hogy a Comedy Central berendelte az On The Road 2. évadját, és most Kovács András Péter lesz az alanya, de a tovább mögötti előzetesben is elmondják, hogy több lesz, mint standupos turnéfilm, és tényleg szkriptelt és/vagy színészes cuccok is vannak benne a videó szerint. Vagy nem?

A hivatalos leírás egyébként ez volt, ha segít: “KAP-ot ötnapos turnéra kíséri egy dokumentumfilmes stáb, egy turnészervező és egy egy fős előzenekar. A minden pillanatában elpuskázott turné malőrjei ritka barátságot szőnek a három útitárs között.”. Tegnap pedig egy hosszabb sajtóközleményt is kiküldtek róla, azt itt lehet elolvasni, hátha tisztábbá válik a kép.

1 hozzászólás Ne habozz!

CC Magyarország - 2021. 09. 24. 11:03

A “Hadházi on the road” és a “KAP on the road” is limitált szériák, más-más megközelítésben készültek: előbbi még tisztán dokumentum-sorozat, utóbbi viszont mockumentary-nak készült.
KAP, László Péter, Szabó Balázs Máté magukat alakítják, míg mások megírt karaktereket.

Mindkét műsort a Dumaszínház/dumatv.hu “rendelte be”, nem a Comedy Central.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz