login |

Survivor – Celebek a civilek ellen! 5. évad: a hatodik kiszavazás – írta Scat

2021. 09. 24. 17:50 - Írta: vendegblogger

23 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika, reality,

A reality féltávhoz érkezett. Lezajlott az egyesülés, ismét felbukkant a rémálmom, a Holtak-szigete, és úgy tűnik, hogy továbbra sem sikerül kilépnie a magyar Survivor játékosoknak az „őszinteség mindenekfelett” kliséből.

A tovább mögött jönnek a spoilerek.

Zsolt távozásáról beszélni kellett a táborban, mert hát ugye nem erről volt szó. Máté és Alexa rögtön fel is hánytorgatta ezt Sabirának. Ezt a többiek ott azért furcsállották, mert állításuk szerint az egész Evelin ötlete volt, ők csak támogatták ebben. Magyarul őt kellett volna számonkérni. Engem viszont annyira nem lepett meg ez, mert őszintén szólva a helyükben én is Sabirára gyanakodtam volna, Evelinből nem néztem volna ki, hogy ő állt emögött. Illetve most sem nézem ki.

Természetesen ebbe végül belekeveredett Zsófi is, akit állítása szerint ok nélkül találnak meg mindig, de aki beszáll egy vitába, annak nem érdemes csodálkoznia. Ebben az egészben az tetszett a legjobban, mikor szokásos módon kiforgatta a szavakat arra, hogy ő akkor nyilván nem normális ember, mire Máték csak annyit mondott neki, hogy ez az ő paranoiája, hiszen ez tőle hangzott el az előbb, nem mások aggatták rá. (Ez pontosan így volt. Lehet, hogy megszokta a kívülállóságot a való életben is, ezért az lett a védekezési technikája, hogy azelőtt azzá teszi magát, mielőtt a többiek tennék ezt. Erre másnap lett is egy példa egyébként.)

A másik szigeten pedig Dani számolt be a szavazás eseményeiről, ahol egyrészt minden celeb meglepődött, hogy miként történhetett az, másrészt pedig Bálint volt az egyetlen, aki egyből Evelinre gyanakodott, hogy Zsoltra tette a civilekkel együtt.

Végül elérkezett az egyesülési játék, amikor a két törzsből egy lesz. Ez azt is jelenti, hogy féltávhoz érkeztünk a műsorban. Ilyenkor ugye új szigetre kerülnek az utolsó pedig a Holtak-szigetére, amiről a legutóbbi évadhoz hasonlóan már mindenki tudta, hogy lesz. Felvetődik a kérdés, hogy ez jó-e így? Csak azért érdekelne, mert azzal, hogy tudják lesz ilyen, tisztában vannak azzal, hogy egyesülés után hiába szavazzák ki őket a tanácson, nem számít, mert akkor is van még esélyük megnyerni a műsort. Csak szerintem lesz ettől kissé komolytalan az egész?

De vissza a játékra. Minden játékosnak jutott egy „akasztófa”, aminek a gerendájára fel kellett állni. Azonban a fejük felett nem kötél volt, hanem egy vízzel teli vödör. A tenyerüket felfelé tartva egy bottal ki kellett támasztaniuk egy, a vödör felett lévő oszlopot. Ha ez rosszul sikerül vagy túlságosan leengedik a botot, a nyakukba borul a víz, és akivel ez történik, az kiesett.

Bevallom, én nem szeretem az ilyen, kitartásra épülő játékokat, mert unalmasak. Az RTL meg az ilyeneket folyton jó hosszan és sokáig mutatja, gondoljatok csak bármelyik törzsi tanácskor lévő párbajra. Elnyújtottak, eseménytelenek, és az aktuális műsorvezető folyton a nyilvánvalóról beszél. „Most valaki első lesz”, aki utolsó lesz az kiesik”, „nagyon kitartó XY”…egyszerűen nézem és én is enervált leszek tőle, nem csak a túlélők.

De hát ez van. Az egész verseny több, mint másfél óráig tartott (képzelem milyen jó lehetett a kiesetteknek a tűző napon ücsörögni, hogy mikor lesz már vége), függetlenül attól, hogy Evelin és Catherine hamar kiestek. Végül egyébként Bálint nyert. Joe még az elején elmondta, hogy a két leghamarabb kieső nem mehet az új törzsbe, aki pedig első lesz, megkapja a védettségi nyakláncot, akire emiatt nem lehet szavazni. Viszont elméletileg, az amulettel ellentétben ezt ellopni sem lehet, ez egy fix védelem.

Végül a két utolsónak felajánlották, hogy mehetnek a Holtak-szigetére, amivel éltek is (még soha, senki sem utasította vissza). A többiek az egyesülést szokás szerint egy lakomával ünnepelhették meg, ám most annyit csavartak a dolgon, hogy kikészítettek egy trónszéket. Aki ebbe beleült és a lakoma alatt végig ott is maradt (tehát nem evett velük, nem zuhanyozhatott”, az kaphatott egy védettségi amulettet. Miközben olvasták az erről szóló levelet, Zsófi szinte rögtön belevetette magát. Ugye ahogy fentebb is írtam, kívülállóvá teszi magát akkor is, amikor lenne lehetősége nem annak lenni.

Ennek az egész eszegetésnek az egyetlen számomra érdekes mozzanata az volt, hogy Zsófi szerint Sabirának is ott kellett volna lennie vele, nem a többiekkel szórakoznia, mert ők egy csapat. Ja, amikor szenvedni kell, akkor azok? Továbbra is végtelenül irritál a számomra kifacsartnak tűnő világlátásával. Sabira természetesen nem szenvedett vele, amihez csak gratulálni tudok.

A készítőknek viszont más volt ebből az érdekes, elkezdtek felvezetni egyfajta Zsófi-Bálint párost egy hevenyészett flörtölésre alapozva. Ez a műsorból is érezhető volt, mert a későbbiekben is ennek mentén próbálták vágni, de ha felnéztek a hivatalos Instagram vagy Facebook oldalra, ott nagyon reklámozzák ezt a dolgot. Egyébként külföldi Survivorben volt olyan, hogy összejöttek játékosok még a műsorban?

Másnap két rosszullét között beszélgettek is erről a többiek (túl sokat ettek éhgyomorra), hogy jó döntés volt-e ez. Mi ér többet? Egy amulett, ami egyszer biztosan megvéd (többször, ha ügyes vagy) vagy kapcsolatokat építeni, hátha így lenne mire alapozni a későbbi szervezkedéseket? Persze oké, Zsófinak nyilván az előbbi, de általánosságban szerintem ez egy érdekes kérdés.

Majd jött a zsákmányszerző játék, aminek a díja egy reggeli volt, kávéval, kakaós csigával, tojással, egyebekkel. Ez a játék már jó volt, izgalmas, de nem kísérlem meg leírni. Volt ügyességi és gyorsasági része is, szóval nem csak az erő számított. Az egész Zsófi és Kabát küzdelméről volt szó, végül utóbbi nyerte meg. Előbbi ezt nem viselte jól, mondván, nagyon hiányzik neki a cukor. Na most tudom, hogy lerí rólam, hogy nem kedvelem őt, de őszintén, nem álszent ez egy kicsit? Napokra kiesett a játékból mielőtt visszatért volna, és gondolom akkor nem koplalt a hotelben, találkozott cukorral, ellentétben a többiekkel, akik három hete alig esznek és akkor sem cukrot. Ezek után számomra nagyon komolytalan volt a nyavalygása.

Közben megérkezett a Holtak-szigetére Evelin és Catherine is. Már most bosszant ez a szál. Amúgy sem szeretem, de Evelin folyton magát dicsérgeti, amikor csak lehet, ami annak tükrében, hogy gyakorlatilag mindent odakészítettek nekik, rémesen idegesítő. Mert hát milyen jó fekhelyet tudtak építeni ők ketten, mikor eleve várta őket ott egy hajóroncs, ami alá mehettek és még deszkák is, ami miatt nem a földön kellett aludniuk. Hát ezeket összerendezni tényleg óriási tehetségre vall…

Mindeközben az új törzsnél (amit a továbbiakban még „kékek” néven fogok emlegetni) celebék azon tanakodnak, Kabát kiket hívjon reggelizni. Mert azt elfelejtettem írni, hogy bár ő nyert, de kettő embert magával vihetett. Ugye csak azért gondolkodtak ezen, mert hát lehet civileket kellene hívnia, hogy kihúzzon belőlük valamit (sajnos a celeb-civil szeparálódás továbbra is fajsúlyos maradt). De Kabát egy őszinte, egyszerű fickó, ezért végül Alexát és Juliskát hívta el. Valljuk be, ezzel kár lett volna fondorlatoskodni, mert mindkét táborból öten vannak, de nekik Máté révén duplaszavazatuk van, magyarul többségben vannak. Zsófi meg senkinek sem adná oda az amulettet, úgyhogy rajta kívül bárkit kirakhatnak.

Természetesen ezt a civilek is érzékelték, azonban nem sikerült egyről a kettőre jutni. Zsófi szerint Kabátnak kellene mennie, azonban Dani közölte, hogy nem tud bízni benne. Na most szerintem itt csúnyán elrontotta. Hiszen oké, tök igaza van, én sem bíznék Zsófiban semennyire, de egy ilyen helyzetben, mikor az a tét, hogy melyik táborból maradnak többen, ha félretenni nem is lehet ezt az ellentétet, legalább magában kellett volna tartania, mert olyan reménytelen volt a helyzetük civilként.

Azonban ez nem sikerült, ezért végül nem jutottak semmire. Ellenben Dani és Rózsa félrehívta Kabátot, ahol előbbi mindenáron szerette volna elérni, hogy Zsófira szavazzanak. Kabát pedig meglepően jól látta, hogy mivel neki amulettje van, ezért ez nem igazán lehetséges. Hiszen gondolni kell arra, hogy esetleg felhasználja, tehát el kell osztani a szavazatokat, amik így annyira elaprózódnának, hogy a civilek összefogva bármelyik celebet kitehetnék, ha ez az egész csak egy átverés lenne Dani részéről.

Végül ebből sem lett semmi, vagyis két szék közt a pad alá sikerült esni. El is érkezett tanács ideje, ahol Dani maga is elmondta Joe-nak, hogy szerinte kissé túltolta a szervezkedést és lehet, hogy ez nem volt olyan jó ötlet. Ugye Kabát említette neki, hogy ők öten, celebek, Niltont akarják elküldeni. Ezért a szavazáskor azt láthattuk, hogy Nilton négy szavazatot kapott (Dani, Rózsa, Zsófi, Sabira), Zsófi egyet (Nilton), míg Dani hatot (Kabát, Juliska, Alexa, Bálint, Máté), mivel Máté felhasználta az amulettjét, így ő kettőt szavazhatott.

Tehát a civilek mind Niltonra tettek, bízva abban, hogy a másik brancs marad az eredeti tervnél és ők is így tesznek, azonban Dani jól láthatóan rálépett párak tyúkszemére, így végül ő esett ki. Vagyis csak esett volna, ha nem lenne Holtak-szigete!

Bevallom, ha választanom kellene, akkor neki szurkolok a legszívesebben és a korábbi évadok alapján még simán nyerhet, hisz akkor is „holtak” győztek végül. Bár a műsor koncepciójának szerintem ez továbbra is ártana, de úgy néz ki, ez már egy magyar sajátosság marad, ahogy az évadonkénti feladók is.

23 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2021. 09. 24. 18:13

hehe, a 20. napról eszembe jutott, hogy az amerikai survivor már a 26. napon véget fog érni. vajon az mennyivel kerülhet többe, mint a magyar.

pár dolog.

“Felvetődik a kérdés, hogy ez jó-e így?”

nem tudom pontosan, mi a rendszer a szigeten, de amellett, hogy onnan vissza is kell jönni, nyilván azért egyszerűbb inkább a játékban maradni. ez a visszajövős dolog egyébként nálam kettős, mert elvileg, aki visszajön, már csak becsületbeli ügyként is sokszor célpont szokott lenni azonnali kiszavazásra, így ha kap is védettséget, utána kicsaphatják. de való igaz, nekem is keserű volt a szám íze, amikor amerikában így nyert valaki. azt hiszem? vagy tévedek? mindenesetre valami olyasmi rémlik, hogy nem is nagyon lehetett kiejteni őt, mert úgy alakultak az események? nem volt sok évadban ilyen, azóta talán el is törölték, de ennél csak a top4-es amerikai változtatásokat utáltam a tűzgyújtással…

a lényeg, hogy aki vissza tud jönni és képes döntőbe jutni, és még a döntőben is megkapja a szavazatokat annak ellenére, hogy a többség azt mondja, hgy nem szavaz rá, mert már kiesett egyszer, az… lehet, hogy megérdemli a győzelmet? nem tudom. nem, de mégis.

“én nem szeretem az ilyen, kitartásra épülő játékokat”

nekem az egyik kedvencem, jó kis dráma lehet olykor, de nyilván ezt azért mondom, mert az amerikaiban ez csak ritkán van, és akkor is van, hogy megcsavarják mondják kaják felajánlásával.

“gyébként külföldi Survivorben volt olyan, hogy összejöttek játékosok még a műsorban?”

biztos volt mindenhol, nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna, nem műsorban, de ugye az amerikai műsorvezető felesége is játékos lett:) más kérdés, hogy bár vannak románcok, de tudják, hogy akik összejönnek, azoknál garantálható, hogy a köv. körben kiszavazzák az egyiket, mert ez egy látható szövetség és elég szoros kapocs. (ezért is volt jó az a szezon, ahol párok voltak, családtagok, 10*2, és bár fixen mindegyik szövetség lehetett, előfordult, hogy az egyiknek ki kellett direktbe szavaznia a másikat, ami elég kemény lehetett.)

winnie - 2021. 09. 24. 18:14

ja, az előző poszthoz: utálom, amikor nincs normális snitt a fáklyaoltásról! ez az amerikaiban is előfordul olykor, hogy a fix kameraszög hiányzik… mintha itt is bénáztak volna valamit egyébként, de legalább a snitt megvolt.

winnie - 2021. 09. 24. 18:16

és még valami: komolyan a kitartás játék vesztesei rögtön kiestek a játékból? remélem, jól értelmezem, de ez nálam all time low dolog, még ha nem is hazai találmány, gondolom, meg lehet, hogy volt már. így kiszavazás játékban kiszórni valakit azért, mert mondjuk… gyenge? vagy nem túl okos? vagy nem túl gyors vagy erős? wtf… ez így nálam nagyon nem járja.

Scat - 2021. 09. 24. 18:20

Sajnos maradt benne jó pár elütés, nézzétek el :)

winnie - 2021. 09. 24. 18:23

egyet kiszúrt a helyesírásellenőrző, a többit elkapom manuálisan:)

Scat - 2021. 09. 24. 18:28

“elvileg, aki visszajön, már csak becsületbeli ügyként is sokszor célpont szokott lenni azonnali kiszavazásra”

Csakhogy az eddigi évadokban aki visszajött, az már az utolsó törzsi tanács után tette. Mikor hárman maradnak, negyediknek visszamehetett egy “holt”, onnantól meg ugye játszanak, míg ketten ne maradnak.
Persze az utolsó nyereményes azavazáson ez számíthatna, de ahogy többször is írtam már (és szerintem még fogom is), aki végig bent tudott maradni, azt általában kevesebben kedvelik. Ezért nyert kétszer is már kiesett játékos.

Egyébként persze, ez is egy képesség, hogy valaki így is meg tudja nyerni, biztos nem egyszerű, de ez tényleg olyan, mint valami gagyi társas egy szerencsekártyával. Mert lehet, hogy tök nehezen szabadultak meg tőle a törzsben, erre mégis visszatérhet és akár mág nyerhet is. Kútba esik mások erőfeszítése. Ezért nem szeretem és tartom rossznak.

“komolyan a kitartás játék vesztesei rögtön kiestek a játékból?”

Komolyan. Jó, szó szerint az hangzott el Joe-tól, hogy az első kettő kieső nem jut tovább az egyesülésre, de ez akkor is azt jelentette. Az, hogy ez gyakorlatilag pár perc után meg is történt, ár csak a hab volt a tortán.

Scat - 2021. 09. 24. 20:10

Survivor_HUN kategóriát a cikknek! :D

dragon1986 - 2021. 09. 24. 21:54

“Zsófi szinte rögtön belevetette magát. Ugye ahogy fentebb is írtam, kívülállóvá teszi magát akkor is, amikor lenne lehetősége nem annak lenni.”

ha meg csatlakozik , nem fogják jobban szeretni. ő már H1tler sokak szemében lényegtelen mit csinál :D

” Előbbi ezt nem viselte jól, mondván, nagyon hiányzik neki a cukor. Na most tudom, hogy lerí rólam, hogy nem kedvelem őt, de őszintén, nem álszent ez egy kicsit? Napokra kiesett a játékból mielőtt visszatért volna, és gondolom akkor nem koplalt a hotelben, találkozott cukorral, ellentétben a többiekkel, akik három hete alig esznek és akkor sem cukrot. Ezek után számomra nagyon komolytalan volt a nyavalygása.”

evett az állítólagos hotelben, de azóta nem sokat és pár órája mindenki degeszre ette magát kivéve ő ergo attól még alacsony lehet a vércukra. lényegtelen ha előtte 10 éven keresztül 11 fogásos menüt kapott ha 1 hétig nem nagyon eszik akkor alacsony lehet a vércukra :D atöbbieknek meg nem mert nem rég ettek. Vércukorszint nem attól függ hogy réges régen mennyit ettél :D

Scat - 2021. 09. 24. 22:30

Milyen “állítólagos” hotelben? Ne szórakozzunk már. Ez tény. Napokig ott volt és normálisan étkezhetett, ellentétben mindenki mással.
(hiába zabáltak be éhgyomorra, el is csapták a hasukat)
Lehet ezt csűrni-csavarni, de ezek a tények.

Ennek fényében pedig a siránkozása csak szereplés volt.

Scat - 2021. 09. 24. 22:58

No, ez a tanács tetszett. Lehetett volna jobban is csinálni, ha tudták volna, hogy Zsófi mire készül, de így sem lett rossz.

Nilton meg nem érdemli meg ezt a sok alpáriságot, elvégre neki van igaza. Nem tudom elhinni, hogy Bálint ezt nem értette meg. Nem lep meg, hogy így lett, de ilyen pofátlannak lenni felesleges. De a sértett egó már csak ilyen. Ezt hozza ki az emberből.

dragon1986 - 2021. 09. 25. 02:15

Most már Cat is rinyál

Gondolom covid miatt voltak karanténban.
Lehet már akkor tesztelni kellett volna kimennyire erős mentálisan és bírja az éhséget. Mondjuk én ha jelentkezek realityben megnézek.min 2 évadot és tesztelném otthon a korlátaimat. Éhséget padlón alvás nyitott ablak ajtó a hidegben stb. Vagy akár a kertben egy sátorban.

Fura hogy nem sokan csinálnak verseny előtt házi feladatot. Nem csak Survivor esetén hanem más valóságshowknal is látszik.

winnie - 2021. 09. 25. 08:08

kategória ON

Scat - 2021. 09. 25. 08:37

Akkor már csak az oldalsáv maradt hátra, winnie :)

PKitty - 2021. 09. 25. 09:56

Bálint egyre jobban el van szállva magától. Amilyen stílusban beszél Rózsával és Niltonnal is… Látszik, hogy feljebbvalónak képzeli magát. Megérdemelné, hogy hamarosan koppanjon egy nagyot és szerintem Zsófi miatt hamarosan a celebek is fognak rá szavazni.
Danit kiszavazását én annyira nem sajnálom, szerintem eddig egész jól elboldogul a holtak szigetén. Evelinnel a kofliktusa is rendeződni látszik és végre nem árnyékolja be a szálát a Zsófival való ellentét.

Mate4182 - 2021. 09. 25. 10:37

Bálint egyre jobban el van szállva magától. Amilyen stílusban beszél Rózsával és Niltonnal is… Látszik, hogy feljebbvalónak képzeli magát. Megérdemelné, hogy hamarosan koppanjon egy nagyot

Ugyanaz tortenik mint a ValoVilagbna. Ott is siman megnyerte volna az egeszet, de az utolag 2 hetre mar nem tartott ki a ,,maszk’’ aztan ott el is Asta magat, kimutatkozott a Valodi enje
Kivancsi voltam ebben a musorban mikor Esik le az alarc…
Gyerekes, rosszindulatu, onzo, vegtelenul bekepzelt, borzalmas ember tipus.
Es nem is az a legnagyobb baj amit a Sabina mondom hogy Emil lett meg jo is. Hanem hogy egyaltalan nem jo, csak az emberek valamiert elkonyvelik jonak, es ha mindenki azt hiszi jo vagy, akkor nem is kell jonak lenned igazan…

Evelyn pedig nem hazudtolja meg az evtizedek ota epitett, imidzset az Alpari, elkenyeztett, csoparaszt suttyo szerepeben, oszinten remeltem hogy villant belole mielott kiesik.
A ,,mi voltunk itt elobb, ti haljatok ehen’’ mentalitas annyira tokeletesen jellemzi azt a lanyt hogy irni se lehetett volna jobb szovegeket neki.
Boldogan fogok nevetni amikor kiesik

Az viszont tenyleg egyenesen ledobbent hogy meg mindig az a kozos megegyezes a fel csapatrnal hogy ez itt egy csapatjatek, ha taktikazol akkor arulo szar vagy, ha egyedi jatekot jatszanal akkor arulo szar vagy es majd mi jol kirakunk mert a vegen mi 5en kezenfogva vesszuk at a fodijjat….
Egy pillanatig se kedvelem Evelynt de o mondta ki a legnagyobb igazsagot: a legtobben meg mindig nem ertik hogy ez az esz Jateka nem a szive

Rékli - 2021. 09. 25. 11:12

Sajnáltam, bogy Dani esett ki, voltak jó meglátásai és megmozdulásai. Sajnos nem látta, hogy Zsófit most máshogy kell kezelni. Ha meg akarja nyerni magának, akkor az ő nyelvét kell beszélni. Nem sikerült, ez lett a veszte. Zsófival eddig csak Sabira ért szót, meg úgy tünik, hogy újabban Bálint. Nagyon ellenszenvesek együtt, Bálint igazi high school bully típus. A VV-ben nem láttam, de elég taplónak és fölényeskedőnek tűnik, főleg Niltonnal és Mátéval. Btw nem tudom ki ez a Juliska, de középiskolában tuti a Bálinthoz hasonló “menőkkel” lógott.

pezsgőferi - 2021. 09. 25. 15:31

Örülök hogy Zsófi kamunyöszögése másnak is feltűnt. 3-4 napja jött vissza a játékba, előtte 2 napig hotelezett nyilván bezabált, fürdött, aludt. Nem csoda hogy olyan könnyen beugrott a székbe, többieknek már kopogott a szeme.
Utána meg elkezd pityeregni hogy a reggelit se ő nyeri. Vicc.

Kár hogy a végére nem fért be Dani kiszavazása utáni tüzes beszélgetés, mert az még ebben a részben volt.
Mindenki szétosztotta Rózsát hogy milyen egy hazug, elárulja a barátait stb. Erre Máté bekérdezi Zsófitól: “miért te nem mondtad el a civileknek amit titokban mondtam neked a duplaszavazat amulettről?”
Zsófi erre: “nekem az kötelességem volt”
Máté: “akkor nem érzed úgy hogy te is elárultál engem?”
Zsófi: “nem”

Gyönyörű, és mikor megkérdezték tőle hogy nem-e akarta kirakni Kabátot akkor azt is letagadta. Igazi kígyó.

Holtak szigetével én se értek egyet, onnan sokkal könnyebb nyerni. Gyakorlatilag nincs konfliktus, nem kell egymást szívatni, lehet barátkozni mindenkivel. Majd valami ügyességi játékban kiesik valaki de nincs harag.

Azt hiszem az előző évadban volt, hogy egy csaj meg egy fiú maradt a végén. A csaj végig küzdött, taktikázott és legyőzte a fiúkat a feladatokban is. Erre visszajött a fiú a holtak szigetéről és a végső szavazáson volt aki azért szavazott rá, mert ott a holtaknál jól elbandáztunk a csaj meg 1x rám szavazott.

Scat - 2021. 09. 25. 19:09

Igen, ezt máshol is olvastam már, hogy Bálint a vv-nek a végére is ilyen lett. Én azoknak csak az elejét szoktam nézni, mert akkor még lehet jókat röhögni, a végére unalmasak lesznek. Bár azt pont tudom, hogy Bálint Robira akadt ki amiatt, mert a főnyeremény feléért simán hajlandó lett volna feladni.
Vajon ha Gáborral meg Tibivel lett volna egy törzsben, őket is elküldte volna az anyjukba mert feladták?

Az engem már meg nem döbbent, de még mindig rettentesen zavaró, hogy szinte mindenki őszintén megsértődik azon, hogyha valaki nem mond igazat vagy nem arra szavaz, akire szerinte lenne jó, hanem a végén önmagát nézi az illető. Rémesen képmutató egy ökörség ez.
Egyetlen embernek tudtam ezt úgy elnézni a magyar Survivorben, hogy kedveltem is érte, aki Feri volt a harmadik évadból. Mert ő anno hiába kérte ezt számon mindenkin, de következetesen tette azt.
Ellentétben például Bálinttal, aki Niltont elhordta mindennek, de Zsófit, aki miatt borult a terve, nem. Együtt sétáltak el az éjszakába…

Ser_Jorah Stark - 2021. 09. 25. 21:09

erti valaki hogy miert Alex lett kiszavazva a legutlso reszben?

ott volt a civilek elott a lehetoseg foleg hogy Zsofi bealdozta azz amulettet, hogy kiejtsenek egy igazan eroset mint Kabat/Balint, erre az eleve hotgyenge Alexet szavazzak ki…
ez addig oke lett volna hogy dontetlenre szamitanak, es pl. Alex-Rozsa parbajon vmivel jobb eselyei vannak Rozsanak, de ha Zsofi felhasznalta a vedettseget akkor ez mar lenyegtelen szempont volt.
igy mar Juliska, Kabat, Balint is sokkal jobb celpont lett volna, hisz az o harmasuk talan a legerosebb szovetseges.

Scat - 2021. 09. 25. 21:26

Azért, mert Zsófi senkinek sem szólt arról, hogy átadja az amulettet, ezt Sabira is megerősítette egy facebookos kérdésre (ott elég aktív és válaszol is).

Emiatt a civilek párbajra számítottak, ahogy írod is. Ahhoz képest, hogy Zsófi milyen jól tud helyezkedni, ezt elég pocsékul sikerült kiviteleznie. Pedig már majdnem láthattuk a magyar Survivor első blindside-ját, de úgy tűnik, arra még várnunk kell.

“Azt hiszem az előző évadban volt, hogy egy csaj meg egy fiú maradt a végén. A csaj végig küzdött, taktikázott és legyőzte a fiúkat a feladatokban is. Erre visszajött a fiú a holtak szigetéről és a végső szavazáson volt aki azért szavazott rá, mert ott a holtaknál jól elbandáztunk a csaj meg 1x rám szavazott.”

Szegény Fanni, pedig neki szurkoltam. De ez a harmadik évadban is így volt, akkor is egy “holt” nyerte meg, Iliász. Bár az is igaz, hogy Feri sokak tyúkszemére rálépett a stílusával, de szerintem neki járt volna a nyeremény, nem egy már kiesettnek. Sőt, mindegyik évadban annak járt volna, aki nem esett ki.

Kíváncsi vagyok, hogy idén is így lesz-e.

Egyébként Máténak nagyon jó dumái vannak Zsófival szemben, ha lenne még hét idézete rovat, folyton felírnám azokat. Így viszont majd csak az összefoglalóba kerülnek be :)

Mate4182 - 2021. 09. 26. 08:13

Balint mostmar biztosra ment hogy lehetoleg 2nel tobb szavazatot semmikepp se kapjon ha el is jutna a dontobe :D
Elkepeszto melysegekig kepes sullyedni ez a csavo es a legrosszabb hogy az amugy full szimpatikus Kabatot is hozza magaval neha.
Pl tegnap ez a Nilton szidas mar megint …
Raadasul ugy hogy emlekszem a Valo Vilagban mekkora hisztit levagott amikor valakit elo adasban vettek elo amikor mindenkepp adasba kerul es nem lehet kivagni. Na, ez a suttyo mar nem eloszor csinalja hogy a kivalasztas elotti felkerdezesek alatt kezd beleallni Niltonba. Mostmar Joenak is feltunt, szerintem azert is szurta kozbe hogy: Niltonnak nem lehet velemenye?
Mire ez a barom: de, de ne valtoztassa…
Mert ha velemenyed van az fix :D Az nem valtozhat.

Kar hogy Zsofi nem emlitette az amulettes dolgot elore, akkor mehetett volna Balint vagy Kabat, bar teljesen mind1 mert ha most jol csinaljak akkor Matet atcsabitjak es egy het alatt mindenkit a holtak szigetere kuldenek… meg is erdemelnek a celebek komolyan

erikcore - 2021. 09. 26. 23:04

Amcsi Survivorben még eljegyzés is volt :)))))

Padrinaggio - 2021. 09. 28. 11:46

“Végül a két utolsónak felajánlották, hogy mehetnek a Holtak-szigetére, amivel éltek is (még soha, senki sem utasította vissza). ”

Sandra amerikai All starban úgy rémlik, de lehet rosszul!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz