login |

Survivor – Celebek a civilek ellen! 5. évad: a hetedik kiszavazás – írta Scat

2021. 09. 27. 17:50 - Írta: vendegblogger

23 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika, reality,

Hát nagyon egyszerű, mert notórius hazudozó, ugyanúgy ahogy te!

A tanács után szokás szerint megtartották a máglya melletti beszélgetést, ahol az álszent önkéntes rendőrünktől hangzik el a fentebbi mondat, miután rákérdeztek, hogy miért pont az lett kiszavazva, aki.

Én szeretem, ha valaki becsületes, és ebben a műsorban is voltak már olyanok, akiket azért bírtam, mert egyenesek voltak, viszont amikor egy ember határozhatja meg, hogy kire szavazzon a csapata, ő pedig ilyenek mentén dönt, az rémesen kiábrándító. Vajon ez csak nálunk van így vagy a külföldi Survivorök is tele vannak az ilyen igazság bajnokaival? A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Igazából tartok is attól, hogy a későbbiekben a celebek annyira összezárnak, hogy Bálint érzései alapján szavazzák majd ki az embereket. Ennek szerencsére ellentmondani látszott az, hogy Máté másnap beszélgetett erről Rózsával és ő úgy volt ezzel az egésszel, hogy Bálintnak nincs igaza. Benne amúgy is ott van még a tüske, mikor a pirosak titkos szavazásán négyen is úgy döntöttek, hogy ő a legmegbízhatatlanabb.

Ez a hűségem, akkor innentől kezdve örökre szól?

Dani pedig közben betoppant a Holtak-szigetére (nappal, pedig este van a tanács, addig hol töltheti az időt?), ahol Evelin felvette a szigetvajda szerepét és közölte vele, hogy a hajóroncs alatt neki már nincs hely, csináljon, amit akar, egy fél ponyvát tud adni összvissz. Ezt később azzal magyarázta, hogy ott már nem kell jópofizni, hisz nem szavazással fognak kiesni, hanem játékban. Ez igaz is, de úgy tűnik ő sem gondol bele abba (Zsófival együtt), hogy a végén kiesett játékosok döntenek arról, ki nyer. Vagyis lehet bunkónak lenni a Holtak-szigetén is, de ha ő jutna vissza (meglepne), akkor az még megbosszulhatja magát. Egyébként Dani végül bejutott a csónak alá.

Ezzel párhuzamosan Zsófi számonkéri Sabirát, hogy miért beszélget Rózsával, hiszen ellene van. Sabira viszont úgy van ezzel, hogy ő egyedül van. Hiába van ott Zsófi, az nem egy életbiztosítás, és meglátása szerint mióta nála van az amulett, rá sem lehet ismerni. Utóbbi pedig erre csak azt tudja mondani, amit mindenre; „ez a te döntésed”.

Következett a védettségi játék. Szóval a lényege az volt, hogy volt egy mérleghinta, aminek az egyik végén egy wok volt, amiben tüzet kellett gyújtaniuk. Az ehhez való gyújtósért a tengerbe kellett futniuk, majd vissza. Nyilván, ha közben vizes lesz, az kellemetlen. A másik végén pedig egy lyukas vödör, amihez kaptak egy bambusz darabot. Azzal kellett tengervizet vinniük a vödörbe addig, míg a hinta át nem billent, majd ott tartani, míg a wokban gyújtott tűz el nem égeti a magasba készített kötelet. Az nyert, akinek elsőre elég.

Jó játék volt, bár Zsófinak akkora előnye lett, hogy hiába vágták feszesre, azt próbálván érzékeltetni, hogy ez nincs is így. Zsófi nyert, vagyis a lakomán szerzett védettségi amulettje mellé megnyerte a védettségi nyakláncot is.

A szigetre visszaérve láthattuk, ahogy Bálint paranoiája tovább fokozódik, miután megtudta Zsófitól, hogy Máté azt mondta a megkevert törzsben egy hete, hogy az ellenfelek közül őt kellene elküldeni. Azt válaszolta azért gondolja így, mert úgy látja, bárkin átgázolna, hogy nyerhessen. Illetve azzal sem értett egyet, hogy Danit szavazták ki, mert túl hirtelen történt, ráadásul épp Bálint miatt. Ez felvetette benne a kérdést, hogy hasonló helyzetben őt megvédenék-e így.

– Máté, ebben aztán volt indulat! (…)
– Féltem, hogy ne legyen túl feminin.

Később Kabáttal együtt arra jutottak, hogy legfeljebb még egy tanácson győzhető meg Máté. Bálintot ez végtelenül bántotta is és nem is értette, hogyan érezheti jól magát olyanokkal, akiket ő egyáltalán nem kedvel? A végén mégiscsak Nilton mondta jól, hogy ő úgy viselkedik ott, mint egy kiskirály?

Eztán jött a zsákmányszerző játék. aminek a nyereménye a végéig nem derült ki. A lényege az volt, hogy korábban kitöltettek a játékosokkal egy kérdőívet (ki a legönzőbb?, ki a leggyengébb?, ilyesmik), majd mikor Joe kérdezett valakitől, neki meg kellett tippelnie, hogy a törzs többsége kit válaszolhatott. Ha jól válaszolt, levághatott egy gyümölcsöt egy valakitől. Mert igen, mindenkinek három gyümölcse volt egy kötélre lógatva, ez szimbolizálta az „életeket”. Akinél mindet levágták, az kiesett. Az nyert, akinek a végén még maradt valami a kötelén.

Nos, mivel a magyar Survivor szenved az őszinteségi szindrómától, ezért természetesen itt is így válaszoltak a kérdésekre. Nem volt félrevezetés, sem „trollkodás”, ami a szívükön, az a szájukon. Persze nem akarok álszent lenni, én így is élveztem (sajnáltam is, hogy ennyire megvágták), de talán többet is ki lehetett volna hozni ebből játékosként. Hozzáteszem Kabát volt az egyetlen, aki szándékosan rossz választ mondott a végén, azért, hogy Bálint nyerjen. Tekintve, hogy utóbbi egója mennyire rosszul kezeli a vereséget, ez szerintem egy meglepően jó döntés volt a részéről, hiszen még vele akar egy csatában lenni, nincs szüksége arra, hogy valami bezavarjon.

– Mindig a tiéd az utolsó szó gondolom otthon is.
– Amúgy igen, mert egyedül élek.
– Helyes!

A játék során Máté és Zsófi jobban is összekülönböztek, mert utóbbi nem viselte jól, ha bármilyen negatív jelző esetén ő volt a válasz, míg előbbi nem hagyta szó nélkül a hisztijét. Idevehetjük azt is, mikor Máté, Zsófi gyümölcsét vágta le, aztán utána bosszúból rögtön az övére ment utóbbi.

Igazából a játéknak a jelzőkön, és az arra adott reakciókon kívül (Bálint sem értette, hogyan láthat benne bárki is rosszat) azért volt értelme, mert pontosan olyan sorrendben estek ki a játékosok, amilyennek ők is ott (mert ezt többször is elmondták) és én nézőként is érzem a sorrendet. Először a civilek estek ki, majd Máté és Alexa, végül pedig ugye Kabát nagyvonalúan átengedte a győzelmet. Mindeközben, ha valaki a celebek közül (Máté) más gyümölcsét is lemerte vágnia civilekén kívül, azt rögtön volt, aki felhánytorgassa. Ugye ők nem darálnak civileket, de mégis, ők nem zárnak össze, de mégis, ott nem Bálint dönt mindenről, de mégis… képmutató az egész. Ez is csak azért zavar, mert látszólag folyton megsértődnek azon, ha valaki ezt megmondja nekik, pedig ugyebár a napnál is világosabb a dolog.

Az most a bűnöm, hogy levágtam egy dinnyét.

A nyeremény egyébként egy tyúk lett. Emlékszem, a harmadik évadban meg sem kellett nyerniük, egyik nap arra ébredtek a Holtak-szigetén, hogy egyszer csak lett ott egy a susnyásban.
Bálint azon nyomban le akarta vágni, de Zsófi kialkudta, hogyha napi négy tojást tojik, akkor megmaradhat. Ha annyit tudna tojni egy nap, akkor szerintem bárki megtartaná, mert az már teljesítmény lenne. A tanácsig egyébként egyetlen tojás jött össze.

Közben a Holtak-szigetén a két lány elcsapta a hasát, minden bajuk van, de ez Catherine-en látszik meg igazán, mert ő mondja is a többieknek, hogy semmi sem marad meg benne. Nekem úgy tűnt, hogy egy hajszálra van attól, hogy feladja (és akkor beérnénk a harmadik évados rekordot, a három feladó játékossal), ám nem így lett, mert következett egy játék, amire már gond nélkül elment.

Ez pedig zsákmányért zajlott, egész pontosan csirkecombokért, meg egy kis szószért. Ugye ez általában így szokott lenni a magyar változatban, egyszer ételért játszanak, máskor a bennmaradásért. Ezúttal egy memóriajátékról volt szó, amiről már a korábbiak alapján tudjuk, hogy Daninak nagyon fekszik. Mindenkinek volt egy víztartálya, amin egy lyukon keresztül folyt ki a víz. Ezt az ujjukkal betömhették. Viszont előttük a füvön rengeteg lefordított fatábla volt, amiket, ha megfordítottak, akkor láthatták, mi a szimbólum és így kellett megtalálni a párokat. Ugye a víz miatt nem lehetett azt tenni, hogy valaki kimegy és mindet felfordítja egyszerre, gazdálkodni kellett az idővel. Ha kifolyt az összes víz, az adott játékos kiesett. Aki a legtöbb párt találta, az nyer. Dani nyert, és a combokat még valakivel megoszthatta a táborban. Catherine-nel szerette volna, de ő olyan rosszul érezte magát, hogy csak Evelin maradt.

Erre nem tettem ígéretet, hogy én örök életemre csakis kizárólag a celebek mellett fogok dönteni.

Eztán ment a celebek között a panaszkodás, elsősorban Máté részéről, hogy ha a játékban őt ejtették ki elsőnek a civilek után, akkor miért is szavazna most velük? Hisz egyszer ő kerül majd sorra. Ebben tök igaza van, de attól, hogy én arról nyavalygok valakinek, hogy egyszer úgyis átvághat, miért kellene bíznom benne, nem fog változni semmi. Az élet kemény, és ha ez ilyen rohadt nyilvánvaló, mint ott a szigeten, akkor megelőző csapást kell mérni, nem pedig lamentálni.

Végül abban maradtak, hogy négyen Rózsára szavaznak, Máté pedig vagy rá, vagy Niltonra. Ugye ő jó viszonyt ápol Rózsával, ezért nem tenne rá szívesen és kétségek között hagyta a többieket. Emiatt Kabát félrehívta Niltont, hogy szavazzon velük. És bár az ügyeletes Forrestünk próbált ismét kétértelműen fogalmazni, hogy lehet velük tart, lehet nem, de addig, addig forszírozta Peti, míg inkább mondott két nevet, hogy azok közül választ egyet. Ez megfelelt Kabátnak, ezért úgy vették, hogy a civileket sikerült megbontani.

Arra kell gondolni, hogy az én előremenetelem szempontjából ez jó-e?

Természetesen ők is összeültek, ám mivel eggyel kevesebben vannak, csak abban bízhattak, hogy az egyik celeb (sejtették, hogy Máté), nem tart majd a többiekkel. Vagyis négyüknek azonosan kell szavaznia, hogy a vége döntetlen legyen, aztán párbaj. Végül Alexa mellett döntöttek.

Majd eljutottunk a tanácsra, ahol Joe kérdezgetett a feleletes játékról, hogy mi a véleményük róla, és ebből parázs vita alakult ki. A civilek kijelentették, hogy a celebek őket akarják „lefejezni”, míg utóbbiak kikérték ezt maguknak és nem értették, miért így gondolják. Az az igazság, hogy én már kezdem azt hinni, hogy ez tényleg érthetetlen számukra, mert a nyilvánvalót ilyen kitartóan nem lehet tagadni.

– Bálint! Niltonnak nem lehet saját véleménye?
– De, abszolút lehet Niltonnak véleménye, csak folyamatosan megváltoztatja.

Őrület, hogy az embereknek változik a véleményük! A fentihez hasonló eszmefuttatásoknak lehettünk tanúi, de igazából újdonság nem hangzott el, úgyhogy kezdődött a szavazás. A szavazatok felolvasása előtt Joe megkérdezte, hogy van-e valakinél amulett és akarja-e használni? Kisebb, számomra fárasztó kérdezz-felelek közjátékot követően Zsófi végül kinyögte, hogy használná a sajátját és Rózsának adná.

Na, ez már majdnem egy igazi blindside volt, mert erre aztán tényleg senki nem számított. Csak azért nem lett végül az, mert Zsófi senkinek sem árulta el, hogy erre készül, ezért a civilek sem tudtak húzni egy váratlan, mondjuk azzal, hogy Bálintot teszik ki tudván, hogy akit a celebek választanak, az úgyis védett lesz. Vagyis maradtak az előre megbeszélt Alexánál.

Ezért a szavazás úgy alakult, hogy Rózsa kapott négyet, amik ugye érvénytelenek lettek (Bálint, Kabát, Juliska, Alexa), Alexa is négyet (Sabira, Zsófi, Nilton, Rózsa), míg Nilton egyet (Máté). Vagyis Alexa esett ki. Illetve, „holt” lett belőle.

Kár, hogy így alakult, mert igazán tökös húzás lett volna, ha Bálintot vagy Kabátot küldik el, de ehhez nyilván nem kellett volna titkolózni. Igazából rejtély, hogy Zsófi ezt miért nem árulta el. Talán majd később kiderül.

23 hozzászólás Ne habozz!

Zizi - 2021. 09. 27. 21:30

Nem láttam egyetlen külföldi Survivor-t sem, de ez a magyar engem kiborít. Ez az állandó álszenteskedés, hogy itt a taktika szitokszó és bárki, aki a maga előrejutásáért tenni mer valamit, az azonnal hazugnak, undorítónak, kígyónak stb. van titulálva… hát kiborít, na!
és emiatt főleg az a nagypofájú Bálint a legutálatosabb, de igazából egy karaktert se találok, akinek szurkolni tudnék, max. azért, hogy végre essen ki.

(amúgy nekem is pont eszembe jutott, hogy ha este esnek ki, akkor hol töltik az éjszakát!?)

katyvaszlipp - 2021. 09. 27. 22:19

Majdnem kihozta a post írója, hogy Zsófi ebben is egy szemét, hogy nem mondta el, hogy bevédi Rózsát.
Jó, hogy közben minden post meg arról szólt, hogy Zsófi az anyáért se adná az amulettet, erre bent tartotta (nyílván önös érdekből, ezt nem vitatom) az általa legjobban utált csajt.
Igazi gonosz ez a Zsófi. :D üldözési mániát ki lehetne kapcsolni egy ilyen színvonalon lévő oldalon szerintem.

Külön bája van, hogy a mai adásban a Zsófi könyöradománya miatt bent maradt, egyébként semmit se teljesítő Rózsa már Zsófit fúrja Máténál, és szidja mint a bokrot.
Ilyen mihaszna ember az idei Survivorban talán csak Gábor volt.

Bálint maga alatt vágja a fát, ugyanazt csinálja mint a VV-ben, egy megbízható, végső győzelemre esélyes karakterből átvált egy visszataszító, utálatos karakterbe.

Scat - 2021. 09. 27. 22:48

Ha Zsófinak voltak érdemei, azt ugyanúgy beleírtam az összefoglalóba. Más kérdés, hogy roppant ritkán szolgáltat erre alkalmat.
Hozzáteszem, a mai rész is csak azt bizonyította, hogy mennyire manipulatív, ami be fog kerülni a következő összefoglalóba is.

Ugyanakkor nagy szerencsénk, hogy a színvonalas hozzászólásoddal emelted az oldal fényét, legyen ez így a továbbiakban is!

Viszont érdekes, hogy Bálinttal kapcsolatban egyetértünk.

MsVaricelle - 2021. 09. 27. 23:12

Csak én éreztem Parvati féle cselszövő vibe.ot Sabiránál, amikor felcsillant a szeme, “hogy akkor kis is szavazhatunk egy erősebb játékost” – amikor Máté mondta neki hogy valszeg nem fog a celebekkel szavazni…kár hogy nem lett belőle semmi.

Szerintem Máté jól lavíroz, remélem eljut a végéig.

Holtak szigete no comment, plusz a fél nappal később sétálunk be oda is vicc…

Bálint meg a tisztelet meg őszinteség jelszavakkal nagyon rossz helyen kopogtat, remélem ilyen Nilton alázás nem lesz több, mert nekem volt kellemetlen.

+1, Niltonról még mindig csodálatos lenne ha kiderülne , hogy tényleg csak adja a hülyét, bár ez nem fog megtörténni sajnos.

Scat - 2021. 09. 27. 23:57

Sajnos (még mindig) csak a legelső évadát láttam az amerikai Survivornek, szóval nekem Parvati neve semmit sem mond.

Sabirában egyébként szerintem ugyanúgy ott van a lehetőség, ahogy Mátéban is. Bízom benne, hogy valamiképp még ők ketten megkavarják a dolgokat.

Nilton amennyire fárasztott az elején, annyira kezdem megkedvelni. A maga egyszerű módján valahogy mindig be tud kavarni Bálintéknak, ez pedig egészen hihetetlen. Nagyon bírnám én is, ha egyszercsak lenne egy olyan húzása, amitő leesne az állam :)

Timi - 2021. 09. 28. 09:39

Én is Niltonon agyaltam, hogy ellavírozgat. Senki nem foglalkozik vele különösképen, elvan és szépen úszkál előre.
Én még mindig team Zsófi vagyok, van egy csomó nála sokkal irritálóbb ember. Mátétól és Alextől a hideg kiráz.

Az viszont teljesen igaz, hogy egymást lehuzodozzák és megsértődnek, ha valakinek levágják a gyümölcsét, kidobját a tábláját, ne adj isten, kiszavazzák. Hát bocsánat, de valakire muszáj!! Értem, hogy mindenkinek Nilton a tökéletes célpont, de az még mindig kevés.

Én egy időben a kinti survivort néztem befelé munkába és ott a játékokon sokkal nagyobb a hangsúly. Izgalmasabbak, összetettebbek. Sokszor elképesztő monumentálisak és látványosak. Itt olyan semmilyen minden játék és a való világ nyekergés a többi.

katyvaszlipp - 2021. 09. 28. 10:22

Nem az a baj, hogy Zsófi ellen írsz, hanem hogy nála mindent felnagyítasz, még a pozitívabb dolgait (kevés van) is valami alantas gonosz dolognak állítod be, másnál meg meg sem jegyzed a lehetőségét.

Mint ember nekem sem szimpatikus Zsófi, valószínűleg az idő nagy részében kerülném ott a társaságát, vitába meg okos enged szamár szenved alapon nem bocsátkoznék vele.

De egyébként meg egy kezemen meg tudom számolni, hogy konkrétan túlélésből, ami a lényege a játéknak, hányan vannak jobbak nála, ha a gondolkodást, taktikázást, fizikai és szellemi erőt nézzük.
Nem sokan tényleg.

Persze ez szubjektív, nekem a Gábor, Tibi féle végtelen egyszerű maszkulin hozzáállás volt visszataszító, vagy az Alex féle mindenkihez húzok, felveszem a műmosolyt, mindenkit sajnálok szeretek féle kétszínűség (inkább több) jobban zavar, taszít.
Vagy a Rózsa féle nulla teljesítmény, egy játékban nem volt még a győzelem közelében sem, megmentik a seggéd, majd következő adásban már hátbaszúr, stb.
Zsófi legnagyobb baklövése volt ez, hogy odaadta neki a védettséget, nem tudom hogy lehetett ennyire naív.

Bálintnál csak az lep meg, hogy ilyen hamar kijött ez az énje, gondolom a kritikák hatására amiket a társaktól kapott. A VV-ben tovább bírta, és már csak a végelszámolás közelében dobta le a szíjat.

Scat - 2021. 09. 28. 10:53

Így, hogy Alexa távozott, én is úgy vélem, hogy pocsékba ment Zsófi amulettje. Bálintot vagy Kabátot kellett volna elküldeniük. Kár, hogy nem beszélt össze a többiekkel erről a tervéről.

Bálinttal kapcsolatban nekem már csak az rémlik, mikor halálosan megsértődött a végén Robira, mert hajlandó lett volna a nyeremény feléért feladni. Azt az alpári tahóskodást máig nem értem.

Bence - 2021. 09. 28. 12:32

Zsófi valszeg nem akarta se Balintot se Kabátot kitenni mivel jó viszonya Bálinttal a saját csapatából meg 2ben nem bízik, és nem akart kockáztatni hogy esetleg Rozsa kikapjon

katyvaszlipp - 2021. 09. 28. 13:59

Jah, Bálintot tuti nem akarta kirakni, gondolom ha megosztja a tervét, akkor a civilek Bálintra tettek volna, vagy Kabátra, mivel erről beszéltek is, hogy az erőseknek tartottakat kellene kirakni.

De az is érthető, hogy nem mondta el, szerintem, az még nagyobb ostobaság lett volna a részéről.
Másrészt meg nem is hitték volna el neki, mivel ugye közmegegyezés volt arról hogy az anyjáért se mondana le az amulettről.

bakurasz - 2021. 09. 29. 16:35

-Hat ha Zsofi nem szerkesztoi utasitasokat kap akkor senki, ebben a lepesben (h nem szol a civileknek) kb annyi logika volt mint Mate dupla szavazataban :D Erdemes Dani legutolso youtube videojat megnezni, hogy milyen reakciot adott erre.

-Meg mindig vicc ez a holtak szigete, annyira csalas h ott nem kell senkit hatbaszurnod, egyutt szenvedtek.. ez nagyon nagy elony majd annak aki visszajut.

-Ez a Dani megint mehet belenyulni a dolgokba annyira nonszensz, megintcsak egy mar kiesett jatekosnak adnak akkora lehetoseget… igy nem lehet jatszani, kipakolsz egy eros versenyzot de aztan meg olyan mintha o is megint tudna szavazni…

bakurasz - 2021. 09. 29. 16:36

-Ja es Scat, csinalok neked mostmar egy lamentalni szamlalot :D

Scat - 2021. 09. 29. 18:31

Csalatkozni fogsz, mert csak egyszer használtam, azt is csak a te kedvedért :)

Az, hogy Dani kiesett játékosként ekkora hatással lehet a tanácsra, túlzás. Ezt is unfairnek tartom.
Viszont mivel a celebek szétrobbantására akarja használni, ezért gyarló módon élvezni fogom.

Alexa csak szerintem van vakon azzal kapcsolatban, hogy a celebek “tisztán játszanak” és Danit “nem is akarták kirakni”?

Mágika - 2021. 09. 30. 08:36

Egészen jó lett ez a Survivor ahhoz képest, hogy az első 2 rész után majdnem abbahagytam :)

Egészen érdekes, hogy mennyire magukra veszik a dolgokat – pl. személyes sértésnek veszik, ha valaki őket akarja kiejteni (leginkább Zsófi és Bálint, de a többiek is), vagy ha akár egy pontot is elvesz tőlük. A gyümölcsös és a cserepes játékban is – pedig pont ez volt a játék.

Most néztem meg ezt a zászlós védettségi játékot, és nekem úgy tűnt, hogy Zsófi a második körben nem tekerte le egészen a kötelet, és lehet, hogy tényleg, ott maradt neki a csomó? Ezeket miért engedik meg?

Mate4182 - 2021. 09. 30. 21:02

Durva hogy az elso par adas alapjan meg mondtam is bnomnek hogy Evelinnek talan kezd benoni a fele Lagya. Tok szimpatikus volt amikor az elso adasok egyikeben szoval tette hogy o nagyon el van am kenyeztetve es orul hogy most a maga ura es most bizonyithat

Hat mostanra kiderult hogy semmit sem valtozott, ugyanaz a gerinctelen rosszindulatu fereg aki par eve egy interjuban buszken meselte hogy amikor Kavet rendel o sose treszi hozza hogy kerem, hanem csak parancsolva koveteli.
EGy legalja, hitvany utolso szutyok, nagyon remelem hogy olvassa ezeket a sorokat amikor a show feedback-je utani szaglaszas erre fujja mint a szemetet.

Ser_Jorah Stark - 2021. 10. 01. 00:27

Balint a viselkedesevel meg a valovillabol is kilogott a vegefele mar, hala az egnek ott a nezok is buntettek annyira hogy egy duplanulla Vivivel nyerettek meg a musort, de amit most megint lemuvelt a csirke szetosztasanal az dobbenet volt plane hogy sunyiban a rud szalamit elfalatoztak.
eleve nem 8 hanem 6 ember kozott kellett szetosztani csak, es neki eszebe jut hogy na Niltont meg ebbol is kiveszi.

karma is a bitch. remelem a holtak szigeterol mar csak a repterre fog tovabbjutni onnan meg haza…

pazar terv volt amit Sabiraek kitalaltak, Zsofinak tatva maradt a szaja, de sztem rohant volna Balinthoz bekopni Matet emiatt jo otlet volt nem beavatni.

Scat - 2021. 10. 01. 00:56

Zsófi biztosan köpött volna, nem is feltétlenül azért, mert Bálintra akartak szavazni, hanem mert őt ki merték hagyni belőle.

Most is addig beszélt, míg az lett a vége, hogy igazából ő az áldozat. Szegény Zsófi, szörnyű lehet 0-24-ben önmagával lennie.

Viszont azzal, ahogy alakult a tanács, nagyon elégedett vagyok. Remélem a Holtak-szigetéről is hamar kipenderül. Ha még Zsófi is követné, az lenne a mámor.

Mate4182 - 2021. 10. 02. 16:07

Jobban nem is alakulhatott volna az elmult par nap bar azt be kell vallanom hogy Kabatert picit faj a szivem. Nehez nem kedvelni azt a csavot :)

Mate vegre valaki aki bele tudja folytani a szot Zsofiba. Kellett mar valaki…
Igy viszont erdekesen all a Merleg mert van

Juliska meg Zsofi
Vs
Mate, Rozsa, Sabira, Nilton
(azert utobbi 4re ki tett volna penzt az elejen?:D)

Scat - 2021. 10. 02. 16:38

Csak Nilton lep meg közülük. Amilyen sutának tűnik a fickó, annyira jól csinál valamit, mert valahogy folyton megússza. Ebben a hirtelen halál játékban is, olyan ráérősen nyomta, hogy alig hittem el, hogy nem ő esett ki :)

Rózsa meg már egyszer kiesett, nem kellene ott lennie, függetlenül attól, hogy nekem nem ellenszenves.

Egyébként ha ilyen hirtelen ki tudnak dobni egy játékost, akkor minek kellett mindkét feladó helyére visszahozni egy már kiszavazottat? Elég lett volna egyet is, a másik helyett meg akkor nem lett volna hirtelen halál játék, a létszám meg ugyanakkora lett volna, mint most.

Mate4182 - 2021. 10. 02. 17:46

Van egy sanszom hogy sokszor csak menet kozben talaljak ki hogy mit hogy kene… nincsenek felkeszulve rengeteg dologra latszolag

Ser_Jorah Stark - 2021. 10. 03. 01:27

megmondom oszinten nekem nem jon be hogy elternek a formatumtol, es tenyleg ad-hoc a szerkesztes.

ilyet hogy Joe a szavazas elott megkerdezi hogy van-e barkinek barmilyen amulettje.
sokkal jobb lett volna ha Balint is leszavahat es utana Rozsa eloveszi hogy most elveszi valaki szavazatat, az az erzesem hogy Joe nem birja elviselni a dramat es a meglepeteseket.:D

ez hogy nincs elrejtve amulett a szigeten amit valaki megtalalhat es titokban is tarthatja a szavazasig ezt nem is ertem.
az elejen volt 1 ilyen, amire konkretan elzavartak a celebeket hogy egyszerre keressek meg a 2x fel amulettet.

meg a lesajnalt Rozsat kell megdicsernem hogy o nem kurtolte szet a Danitol kapott amulettet furcsa is volt.

ez a hirtelen halal is fura volt, lefogadom az volt a terv hogy a 4 vs 3 civil folenyt visszahozzak 3-3-ra, es nem szamoltak azzal hogy a 3 celeb kozul Kabat ultrabena lesz.

a 4 civil helyeben most megprobalnam eltuntetni Juliskat, aztan pedig Zsofit mint “competition beast”, Mate jo ellenfel lehet a vegere mert a celebek kozott nem tul nepszeru, mig ha visszajon egy celeb mint Balint vagy Kabat arra fixen jonne 3-4 szavazat a kiesett celebektol.

Sabiranak pl. egy olyan utolso trio mint Sabira-Mate-Nilton a alomkategoria lenne.
nem is ertem miert akarja barki Niltont kiejteni, o a tokeletes dontos ellenfel, aki ellen meg a civilek is szavaznanak talan, de a celebek biztosan.

Mate4182 - 2021. 10. 03. 16:12

Hat alapvetoen alig van valaki aki 3-4 szavazatnal tobbre szamithatna a dontoben
Kabaton kivul nem is jut eszembe mas
Evelin, Balint, Zsofi pl tuti max 1-2t kapnanak

De pl Niltont szerintem egyre tobben kedvelik meg (nezok kozott 100%) ahogy Rozsa is egyre kevesebb embernek van a bogyeben

Scat - 2021. 10. 03. 16:53

“alig van valaki aki 3-4 szavazatnal tobbre szamithatna a dontoben”

Ez csak most tűnik így. Sokat fog számítani, hogy ki lesz a két döntős.

Vegyük az előző évadot, ahol Dávid folyton keverte a sz*rt, helyezkedett és egész ügyes volt benne, de lebukott, kiszavazták, holt lett belőle. Aztán visszajutott a döntőbe.
Az ellenfele Fanni volt, aki közel sem volt olyan sunyi mint Dávid, mégis ő veszített. És miért? Mert Dávidot hiába utálták többen, a Holtak-szigetén kibékült az emberekkel, míg Fanni ezt nem tehette meg a már kiesettekkel így lett 5-5 az állás, de ugye párbajoztak egyet, így a nyertes elvehette valaki szavazatát, vagyis Dávid nyert, minden értelemeben.

Hiába tűnhet most úgy, hogy mondjuk ha Dani lenne döntős, akkor a celebek nem szavaznának rá, mert “hazudott”, simán lehet, hogy kibékül velük a holtaknál és a maga oldalára állítja őket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz