login |

Home Economics: kezdett a 2. évad

2021. 09. 29. 19:50 - Írta: Necridus

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Az ABC-s komédia első szezonjának nem lettem rajongója, de azért végignéztem, mert kedvelhető sorozatnak tűnt. A folytatás igazából nem is nagyon változtat az eddigieken, úgyhogy egy igen rövid kritikát, inkább csak helyzetjelentőt hoztam. Ugyan kimozdultunk a szokásos helyszínekről, de a stílus ugyanaz maradt, nem kell aggódni – vagy pont emiatt kellene?

Még mindig a három testvér és családjaik állnak a középpontban, akik néha igen gyerekes vitákba keverednek, de összetartanak és szinte mindig együtt vannak, miközben poénos el/beszólásokat dobálnak felénk. A nyitás például nagyon tetszett, ahogy gyanakodnak, mikor nyer ihletet Tom a családban történtek alapján a könyvéhez.

Húsz perces epizódot kaptunk, szóval túl sok minden azért nem történt: a családok kimentek egy meccsre, ahol Tom nagy rajongónak vallotta magát, miközben fogalma sem volt, hova került, Karla Souza karaktere továbbra is a legjobb, a húg oldalán pedig előtérbe került ismét a szabad szellemű gyereknevelés kérdése.

I can’t escape these people.

A vége nagyon jópofa volt, hozott egy kis szívmelengető jelenetet, amiben a család összetart és együtt szórakozik, örül a másiknak. S én, bár továbbra se tudom azt mondani, hogy feltétel nélkül imádom ezt a sorozatot, egy sűrűbb időszakban le is morzsolódna, de kellemes szórakozást nyújt egyelőre. Meglátjuk, az évad végéig kitart-e. Mondjuk akkor, ha ez is olyan rövid lesz, mint a tavalyi, könnyű dolga lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz