login |

A hét alakítása

2021. 10. 03. 19:50 - Írta: Necridus

4 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti kedvenceitek) Örülök, hogy megnőtt az említések száma, mert így már igazán lehet mazsolázni a sorozatok közt alakítás alapján! Most feltűnt például a svéd Young Royals-ból Malte Gardinger-t említettétek, a brit dark-comedy Back to Life-ban szereplő Daisy Haggard-ot, az AppleTV+ nagysikerű The Morning Show-jából Reese Witherspoon-t, valamint Blanca Suárez neve is felmerült a Jaguar-ban nyújtott alakítása miatt.

Többen említették viszont a múlt heti egyértelmű nyerteseket, Jessica Chastain-t és Oscaar Isaac-et a Scenes from a Marriage-beli játékuk miatt, valamint Hannah Waddingham-et, aki bebizonyította, hogy miért kapott Emmy-t a Ted Lasso-ért. A Mr. Corman-ban Hugo Weaving mutatta meg, hogy vendégszereplők is remekelhetnek, viszont a Midnight Mass egész stábja lenyűgözött titeket, többek között Zach Gliford, Hamish Linklater, Samantha Sloyan, Kate Siegel, illetve Rahul Kohli is. Nem semmi!

A bejegyzés lényege ugye nem az, hogy versenyeztessük a színészeket, hanem az, hogy esetleg más is új kedvencet találjon. Úszunk a jó színészek tengerében, de a sorozatokéban is, de így is rengeteg kimarad sokunknak, így kommentjeitekkel promotálhatjátok kedvenceiteket, hogy másnak is felkeltse érdeklődését a sorozat – vagy éppen előrevegye a listájában.

Ezen a héten ki az, aki említésre érdemes játékot nyújtott, aki kellemes meglepetést, magával ragadó színészi teljesítményt nyújtott? Láttatok kiemelkedő sorozatos alakítást a múlt héten? Esetleg olyat, amit már most meg kéne jegyezni a következő JAws-ra?

Az elmúlt hét sorozatepizódjaiban kinek az alakítását láttad a legjobbnak?

4 hozzászólás Ne habozz!

Mikilós - 2021. 10. 03. 20:05

Andie MacDowell és Margaret Qualley – Maid

Basszus most látom, hogy anya és lánya. Hát ez nagyon király.

Atir - 2021. 10. 03. 20:56

Sylvia Hoeks- See
Az a királynő megöl.:) Miatta nézem.

LizaM - 2021. 10. 04. 12:51

Margaret Qualley-nek és anyukájának +1 a Maidért!

Brutális amit alakítanak.

Fearless - 2021. 10. 04. 13:25

Nem tudok dönteni a Jessica Chastain – Oscar Isaac ill. Margaret Qualley – Andie McDowell páros között.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz