login |

Emlékeztető: Jószomszédok 1. évad

2021. 10. 04. 17:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 19:00. Comedy Central. The Neighborhood – 1×01-02 (pilotkritika + finálékritika + szinkronos promó + eredeti hosszú előzetes + szinkronhangok) – napiban!

Az 5 Agymenők és 4 Family Guy-ismétlés előtt egy kis újdonság megint a hazai CC-n – a héten (talán ma este) érkezik az írás a 4. szezon kezdéséről, lehet, hogy itthon is hamar beérjük Amerikát. Egyszerű családi, vagyis kétcsaládi, szóval szomszéd komédiáról van szó, amiben egy fehér család költözik egy feketék által lakott környékre, és máris bőségesen lehet mivel foglalkozni minden epizódban. Mindezt 4 szitkomveteránnal a szülők szerepében.

A hivatalos leírás a kép alatt egészen vicces lett – el fogjuk egyébként engedni valamikor a vígjáték kifejezést? Tudom, szép és magyar, szemben az egyik alternatívéval, de nekem túl avíttas:

A Jószomszédok című vígjátéksorozatban a Johnson család kalandjaiba tekinthetünk be. Kiderül többek között az is, hogy mi történik, amikor a középnyugati államok legbarátságosabb fickója családjával együtt Los Angeles egy olyan környékére költözik, ahol nem mindenki értékeli az új lakókat. Az önfejű szomszédot, Calvin Butler Cedric the Entertainer alakítja, aki óvatos az új jövevényekkel szemben és biztos benne, hogy a furcsa idegenek fel fogják bolygatni a háztömb addigi életét.

2 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2021. 10. 04. 20:00

Én bírom a vígjáték kifejezést, pont azért, mert “saját”. Ezért csípem a honlapot is jobban a weboldalnál, de ízlések és pofonok.

juhaszvik - 2021. 10. 05. 05:17

Van egy olyan érzésem, hogy aki fordította a leírást, az nem hogy a sorozatból nem látott egy másodpercet sem, de se az előzetesre, de még egy random plakátra sem pillantott rá. Hogy lehet egy kertvárosos sorozatban a “háztömb” kifejezést használni?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz