login |

Latin-Amerika a Netflixen: The Five Juanas / La venganza de las Juanas

2021. 10. 06. 14:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány, video,

Ma érkezett a Netflixre Az öt nővér bosszúja című mexikói sorozat, amiben… nők egymást anyajegyeit vizsgálják? Oké, csak viccelek itt az előzetes kezdő pillanataival.

A hivatalos leírás:

Öt egyforma anyajeggyel rendelkező nő útra kel, hogy felfedje múltjának titkait, és leleplezze egy befolyásos politikus hazugságainak tragikus hálóját.

A plakát alatt, a tovább mögött előzetes. Szereplők: Zuria Vega, Carlos Ponce, Renata Notni, Carlos Athié, Oka Giner, Federico Espejo, Pablo Astiazarán, Sofía Engberg, Juanita Arias.

1 hozzászólás Ne habozz!

Kati neni - 2021. 10. 06. 15:12

Huhu, a szereplogarda erdekes, ismerem a zomet mashonnan.

Valoszinuleg ez az elsö olyan original Netflix sorozat, amely egy telenovella adaptacio. Itt meg az az erdekes, hogy 3 vagy 4 eve keszult belole egy korabbi mexikoi verzio, meg egy azelotti is vagy 15 eve, de az az alapötletet inkabb egy ifjusagi sorozat iranyaba vitte el a kesobbi, a cime “Hijas de la Luna” (A hold lanyai).

Az eredeti kolumbiai valtozatot amugy egy legendas ottani szerzo, Bernardo Romero Pereiro irta, akinek mas orszagokban szeretik remake-elni a müveit.
A Las Juanas amugy 1997-es, tele volt Magyaorszagon is ismert szineszekkel, es nagyon ugy nez ki a cim es a trailer alapjan, hogy ez ennek a tortenetnek az adaptacioja, vagy legalabbis az alapötletet ebböl kölcsönzi, csak kicsit komolyabban veszi magat. kevesbe voltam benne biztos, mert a Hijas de la Lunaban csak 4 Juana volt, de most olvasom, hogy kettöböl egyet gyurtak össze.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz