login |

Ghosts: minden, amit tudni kell a sorozatról

2021. 10. 07. 17:50 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: 2021/22, ajánló, kampány, video,

Ez lenne az az új amerikai országos sorozat, aminek a legnagyobb esélye van a hazai sikerre a junkie-k között? Nem tudom, az angol változat sem nagyon futott be itthon (pedig zseniális), de most kiderül, hogy számít-e a származási ország egy angol nyelvű sorozatnál annak ellenére, hogy a formállogika alapján irrelevánsnak kéne lennie. Ja, komédiáról van szó.

A sorozat mellett szól a nemrég 5 éven át országos sorozatban játszó, azaz ismerős arcnak számító főszereplő (Rose McIver), illetve a viszonylag egyszerű és közérthető koncepció, miszerint a főhős pár beköltözik egy házba, ami az ott elhalálozottak szellemeitől hemzseg – a többi csavart nem lőném le, de nem csak helyzetkomikumokkal lehet viccelni.

A tovább mögött, a plakátok alatt rövid és hosszabb előzetesek, valamint részletek.

13 hozzászólás Ne habozz!

Divide - 2021. 10. 07. 18:01

Az eredetiről ennek kapcsán hallottam először, meg is néztem, nekem nagyon tetszett, kicsit fáradt, kicsit beteg angol humor, jólesett. Az ősember szellem volt a kedvencem. :D
Kíváncsi vagyok, amerikai tálalásban mi lesz belőle.

Shyllard - 2021. 10. 07. 18:27

Sajna az eredetijét nagyon untam, pedig a koncepció jó, de ez hátha jobb lesz.

winnie - 2021. 10. 07. 18:41

nekem kellett pár rész, de utána…!

JKJ - 2021. 10. 07. 18:47

A bemutatók alapján jó is lehet. Én be fogom próbálni!

heidfeld - 2021. 10. 07. 19:35

Teljesen megvettek a koncepcióval, előzetesekkel.
Rose McIver miatt, ha bűn rossz lenne, darabig akkor is néznem kellene..

SSY986 - 2021. 10. 07. 19:50

Már 3 évad kint van az angol verzióból és Charlotte Richie egy nemzeti kincs. Én megnézem az amerikai verzió elsö részét, de biztos vagyok így trailer alapján, hogy a színészeket leszámítva 98%-ban ugyan az lesz mint az angol és mivel az 3 évaddal elörébb tart a storyban így nem fog lekötni. Amúgy remélem itt majd jobban megoldják a kémiát, mert Richie és a srác között aki a férjét játsza semmilyen sincsen, szóval itt remélem jobban sikerült a casting.

winnie - 2021. 10. 07. 20:29

SSY986: de…, épp ez a lényeg, hogy ennek az első szezonban több része lesz, mint az angolnak eddig van. azaz, ha akarnák sem tudnák követni, hiszen tudják, hogy mindenképp új anyag kell nekik, és akkor egyszerűbb saját úton elindulni, mint hirtelen a 20. rész körül elkezdeni gondolkodni. arról nem is beszélve, hogy vannak a történetnek olyan aspektusai, amik az angolban is csak később fognak kiderülni, és ezekre nem találhatnak ki példál saját válaszokat.

eleve, mintha írtam is volna róla, a szellemek karakterei mások lesznek, de ilyen sorozatoknál nem szokták az epizodikus sztorik, amik ugye javarészt a szellemekre épülnek, követni az eredetit. nem is nagyon lehetne, ld. részek száma, de a készítőknek sincs általában ilyen ambíciója. lesz karakter persze, akit étvesznek, de ugye pont az a lényeg, hogy számtalan t9rténetet ki lehet találni. a rejtély faktort például átvehetik, és az emberek kapcsán is a sztorik főcsapása lehet hasonló, de anélkül, hogy megnéztem volna, mik lesznek a részekben, engem meglepne ha a 4. rész nem újat hozna, de persze lehet, hogy már a második is azt fog.

winnie - 2021. 10. 07. 20:36

nem emlékszem az angol részekre, de itt van a 2-3-4. rész leírása. ha egyeznek, akkor egy ideig ugródeszkáznak fognak:

1×01-02

Pilot”/”Hello!” – Samantha and Jay throw both caution and money to the wind when they decide to convert a rundown country estate they inherited into a bed & breakfast – only to find it’s inhabited by the many opinionated spirits of deceased residents who now call it home. Also, when Sam thinks she’s crazy because she continues to see the ghosts of Woodstone Manor, she tries to ignore them, making them even more determined to get her to acknowledge they’re real, on the special one-hour series premiere of the new CBS Original comedy GHOSTS, Thursday, Oct. 7 (9:01-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network, and available to stream live and on demand on Paramount+. The one-hour premiere will be seamless with back-to-back episodes.

The departed souls are a close-knit, eclectic group that includes a saucy Prohibition-era lounge singer; a pompous 1700s militiaman; a ’60s hippie fond of hallucinogens; an overly upbeat ’80s scout troop leader; a cod-obsessed Viking explorer from 1009; a slick ’90s finance bro; a sarcastic and witty native from the 1500s; and a society woman and wife of an 1800s robber baron who is Samantha’s ancestor, to name a few. If the spirits were anxious about the commotion a renovation and B&B will create in their home, it’s nothing compared to when they realize Samantha is the first live person who can see and hear them.


1×03

“Viking Funeral” – When Thorfinn’s bones are discovered on the Woodstone property, he asks Sam to conduct the traditional Viking funeral he’s always wanted. However, Sam and Jay are torn when they learn that the bones could be sold to a museum for a lot of much-needed cash. Also, the ghosts conduct an election for a “ghost representative” to bring issues to Sam.


1×04

Dinner Party” – When Sam and Jay invite the nosy neighbors Henry and Margaret (Mark Linn-Baker and Kathryn Greenwood)
to a dinner party to woo them into allowing the bed and breakfast, the ghosts are desperately eager to be included on the guest list

SSY986 - 2021. 10. 08. 06:20

🤣🤣🤣🤣
20 rész az tényleg több mint az angol 3 évadja együtt.
Akkor meglátjuk milyen lesz.

eanna - 2021. 10. 08. 12:56

Egész mások a karakterek az angolban, de szerintem jobb is ez így. Kíváncsian várom ezt a verziót, a potenciál benne van, összehasonlítani talán nem is kell őket :)
(Az angol részemről utolérhetetlen. A kiadott bakis videók is óriásiak. Ha esetleg nem kerültek még ki az oldalon, mindenképp javaslom :))

winnie - 2021. 10. 08. 14:20

a 2. évados már kikerült, de az első és a harmadik nem, akkor be is rakom, hogy az is jöjjön, köszi.

humorpalanta - 2021. 10. 08. 22:53

Nekem az angol verzió nagyon bejött, viszont itt még a szereplők is taszítanak… Ráadásul a “színésznő” is khm… Nem jó a munkájában.

Peppper - 2021. 10. 14. 13:26

Tegnap kezdtem el az eredeti verziot es egybol vegig is neztem. A masodik resztol annyira beszippantott hogy nem birtam abbahagyni. Zsenialisak a szineszek, a poenok, reg szorakoztam ilyen jol sorozaton. Biztos hogy ujra fogom meg nezni!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz