login |

Délelőtti videó 6.: Murder Island

2021. 10. 08. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, reality, video,

Á, imádom, amikor meglepnek. Ugye nyilván jó előre tudok a legtöbb amerikai sorozat, reality és mindenféle műfajú premierről, meg persze a globálisakról is (mindenki várja a The Insiders-t?), de más országokat nem követek, így tegnap amikor láttam, hogy kikerült a netre a Murder Island – 1×01, gőzöm nem volt arról, hogy mi lehet, egy angol true crime dokuszériára tippeltem, de elolvastam a leírását, és 10 perccel később már néztem is!

Nyilván fogok majd kritikát is írni róla, de a lényeg, hogy ez egy nyomozós reality, amiben négy duónak egy neves krimiíró, Ian Rankin által megírt gyilkossági esetet kell felderítenie, amit egy szigeten prezentálnak nekik, nyilván előre elkészítve, színészekkel, stb. Rögtön tudtam, hogy kötelező lesz, a tovább mögötti előzetesekből további infókat is lehet kapni.

1 hozzászólás Ne habozz!

Derry - 2021. 10. 08. 16:11

Itthon Antal Imrének volt a kilencvenes évek végén egy nyomozás vetélkedője ahol két amatőr csatlakozott egy bűntény felderítésében az Antal vezette nyomozó csapathoz. Abban is voltak helyszínek, színészek és külön erre az alkalomra irt sztori. Gyerekként emlékszem hogy az egyik részben Egri Márta volt a gyilkos, a másikban meg Bánfalvi Ági talán az áldozat és volt zongora mű által le buktatott gyilkos is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz