login |

A hét alakítása

2021. 10. 10. 19:50 - Írta: Necridus

7 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti kedvenceitek) Visszaesést mutat az előző hét kitűnő alakítások szempontjából, de azért itt volt ismét  Jessica Chastain és Oscaar Isaac a Scenes from a Marriage-beli játékuk miatt, valamit Sylvia Hoeks-ot is említettétek az AppleTV+ sorozatából, a See-ből. Mellettük egy anya-lánya páros kapott még említést, mgpedig Andie MacDowell és Margaret Qualley, akik a Maid-ben alakítanak eszméletlenül jót.

A bejegyzés lényege ugye nem az, hogy versenyeztessük a színészeket, hanem az, hogy esetleg más is új kedvencet találjon. Úszunk a jó színészek tengerében, de a sorozatokéban is, de így is rengeteg kimarad sokunknak, így kommentjeitekkel promotálhatjátok kedvenceiteket, hogy másnak is felkeltse érdeklődését a sorozat – vagy éppen előrevegye a listájában.

Ezen a héten ki az, aki említésre érdemes játékot nyújtott, aki kellemes meglepetést, magával ragadó színészi teljesítményt nyújtott? Láttatok kiemelkedő sorozatos alakítást a múlt héten? Esetleg olyat, amit már most meg kéne jegyezni a következő JAws-ra?

Az elmúlt hét sorozatepizódjaiban kinek az alakítását láttad a legjobbnak?

7 hozzászólás Ne habozz!

Alain Prosztó - 2021. 10. 10. 21:40

Billy Crudup a Morning Show-ból. Már többször akartam jelölni, de mindig lecsúszok ezekről a posztokról. Hatalmasat játszik az egész évadban eddig, és nem is véletlen, hogy az első szezon után előrébb tolták picit.

Bookworm - 2021. 10. 10. 22:06

Ismét a Chastain-Isaac párost jelölöm.

Claire8310 - 2021. 10. 10. 23:03

Bedobom Lee Pacet a Foundation-ből. Eszméletlen milyen kiállása és karizmája van, és persze még mindig remek színész, itt több karakterben is.

Divide - 2021. 10. 11. 08:08

Csatlakozom, Billy Crudup, zseniális, mit hoz a The Morning Show-ban.
Mondom ezt úgy, hogy a sorozatot épp most kaszáltam, de neki köszönhető, hogy a második évadban egyáltalán eddig is eljutottam. (Sajnos a sztori olyan vékony, hogy már ő is kevés hozzá, hogy elvigye a hátán az egészet.)

Ytsz - 2021. 10. 11. 09:26

Margaret Qualley a Maidből.

totoro - 2021. 10. 11. 12:40

Chastain-Isaac, és nem hiszem, hogy bárki befoghatja őket amíg megy a sorozat.

heidfeld - 2021. 10. 14. 09:12

Conor Leslie – Titans

Kifejezetten jól hozza a fanyar humorú, kifejezetten érdekes karaktert.
Volt szerencsém több sorozatban is látni. Graves vendégszerepe kifejezetten tetszett – Több értelemben is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz