login |

Hírkedd – Dash & Lily-kasza! NCIS: Hawaii és FBI: International teljes évad!

2021. 10. 12. 09:27 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Itt vagyunk 2. évad + Netflix: Az expresszvonat 5. évad, Meghatározó filmek a múltból 3. évad
 • Premier: Peace of Mind with Taraji S2, The Family Chantel S3, Street Outlaws: No Prep Kings S4, We’re Here S2, Trial in The Outback S1, Love Island Australia S3, The Real Housewives Of Cheshire S14, Outback Opal Hunters S7, Scotland’s Sacred Islands With Ben Fogle S1, The Real Housewives Of Melbourne S5 + Finálé: Roswell, New Mexico S3 (vendégblogger?), The L Word: Generation S2 (vendégblogger?), The Big Bake S2
 • Teljes évados premier: Mighty Express S5 (Netflix), The Movies That Made Us S3 (Netflix),
 • Magyar premier – TV2: 10.19 Bűnös Chicago (Chicago PD) 8. évad
 • Magyar premier – AXN: 11.03 Az újonc (The Rookie) 3. évad
 • Magyar premier – HBO: tél Az erényes Gemstone-ék (The Righteous Gemstones) 2. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 10.16 Peppa malac (Peppa The Pig) 6. évad
 • Új a magyar Amazon-on: Kids in The Hall S1-S6
 • A The Neighborhood szinkronhangjai.
 • Teljes évados berendelést kapott a CBS-től az NCIS: Hawaii és az FBI: International.
 • Aktív lett a Rick és Morty 5. évados szinkronja az HBO GO-n.
 • Felmerült egy Stranger Things-spinoff készítése, aminek a középpontjában Eleven karaktere lenne.
 • Az Amazon Prime Video berendelte az I Love Lucy című klasszikus szituációs komédia spanyol adaptációját Natalia Téllez és Daniel Tovar főszereplésével All For Lucy címmel, de ha jól látom, csak latin-amerikai és USA-premier lesz. A középpontban egy 21. századi nő lesz, aki szerelmes akar lenni, de nem akarja feladni individualitását sem. További szereplők: Andrés ‘Andy’ Zuno és Daniel Haddad.
 • Joel McHale (Starman) állandó szereplőnek lett kiemelve a Stargirl 3. évadjára.
 • Eva Amurri a Monarch-ban visszatérő vendégszereplőként IRL-anyja, Susan Sarandon karakterének fiatalkori énjét fogja alakítani.
 • Itt el lehet olvasni, hogy milyen musical utalások voltak a Schmigadoon!-ban, hogy mely dalokat mely korábbi művek ihlették.
 • Büdzsé! Beszédes, hogy anno a The Amazing Race 32 nap alatt forgatott 13 részt, most 21 nap alatt kell 12 részt. Elég komoly tempókülönbség.
 • A Shameless fináléjára mindenképp vissza akarták hozni Fiona karakterét, de egyszerűen időpontot nem sikerült egyeztetni.
 • Az Amazon elindította Nagy-Britanniában is az IMDb TV-t.
 • A Chelmsford 123 című 80-as évekbeli angol komédia 4 részes audiosorozatként kerül felélesztésre.
 • A The Last of Us rendezői (most már teljes a lista): Neil Druckmann, Craig Mazin, Jasmila Zbanic, Ali Abbiasi és Peter Hoar, valamint az első két részt jegyző Kantemir Balagov.
 • A Manifest 4. évad első fele 2022. végén kerül fel a Netflix-re.
 • A Netflix elkaszálta a Dash and Lily-t. (Korábban írtuk, hogy 2. évadot fog kapni a Produkciós Közlöny szerint, de ez egyike azon kevés eseteknek, amik nem váltak valóra. Itt ugye az játszik be, hogy csak az előfizetők látják a bővebb infókat, és előfordulhat, hogy egyes sorozatszezonok talán csak fejlesztésként vannak feltüntetve, esetleg egy tervezett forgatási dátummal. A korábban említett Közlönyös infók alapján ugye például korábban is csak erősen kérdőjelesen írtuk a Big Little Lies esetleges 3. évadjáról, és még ebbe a bizonytalan kategóriába sorolnám a Julie and The Phantoms 2. évadját, amiről túl régen nincs hír, hogy hihessünk az infónak, ráadásul ez fiatalokról szóló sorozat, akik talán ki is nőhetnek a szerepből…)
 • Berendelésre került a The Bay című websorozat 7. évadja.
 • Mike Flanagan és Trevory Macy, a Midnight Mass executive producerei beszélnek a sorozat zárásáról. És Annabeth Gish (Sarah) is nyilatkozik.
 • A Grey’s Anatomy pilotjának oral history-ja.
 • Vendégszerep: Ian Bohen – Superman & Lois (több rész), Aidan Quinn – Law & Order: SVU, Paul Kaye – Beforeigners,
 • Pilotszerep: Jeff Perry – cím nélküli Hilary Swank-dráma (ABC), Akende Munalula, Shacai O’Neal, Lily Keene, Margot Catherine Terry – Coercion (Showtime),
 • Állandó szerep: Taylor Kitsch – Painkiller (Netflix), Bailey Bass – Interview With the Vampire (AMC),
 • Interjú: Cedric The Entertainer (az Emmy-díjátadó műsorvezetője), Steve Dildarian (a Ten Year Old Tom készítője), Zyra Gorecki (Izzy – La Brea), Scott Foley (a The Big Leap főszereplője),
 • A Showder Klub – 27×02 fellépői: Kiss Ádám (műsorvezető), Elek Péter, Mogács Dániel és Hajdú Balázs.
 • Új sorozat: Prisma – Amazon, 8 rész, olasz, készítő: Ludovico Bessegato és Alice Urciuolo, egy Rómától délre lévő kisvárosban és egykor mocsaras, de a fasiszta kor óta lecsapolt környékén játszódó történet, mely hely a modernista építésze és a termékeny mezőgazdaság jellemzi, a középpontban egy egypetéjű felnőtt ikerpárral, akik különféle módokon intéznek kihívást a nemi normák ellen barátaikkal, akik hozzájuk hasonlókat élnek át.
 • Pilotszkript: Take Out – Hulu, akciókomédia, készítő: Randall Park és Michael Golamco, főszereplő: Lana Condor, egy éttermi munkásról, akinek az a titkos küldetése, hogy levadásszon egy gonosz szindikátust, mely meg akarja szerezni a hatalmat New York City fölött.
 • A 101 Studios megvásárolta Janet Reitman New York Times-os How the Death of a Muslim Recruit Revealed a Culture of Brutality in the Marines című cikkének, a a tévésorozatos adaptációs jogait – itt lehet elolvasni. Egy muszlim férfi rejtélyes haláláról, aminek köszönhetően feltárásra került egy tengerészgyalogos kiképzőtábor brutális kultúrája, ami folytonos beavatásokból és zaklatásokból állt. A történet nem csak ezt a szisztémás kultúrát tárja fel, hanem a halálig vezető eseményeket is.
 • Érdekesen hangzik a History most indult új sorozata, a When Big Things Go Wrong, ami a kamerára felvett katasztrofális végeredménnyel járó tervezési hibákat mutat be nagy “tárgyak”, azaz építmények, járművek, miegymások esetében, és jár utána az okoknak.
 • Ha már History, egy újabb spinoff indult el a That Built-sorozatból. A The Engineering That Built the World kiemelkedő mérnöki teljesítményeket mutat be, amik világszinten is meghatározóak voltak, mint például a transzkontinentális vasú, a Panama-csatorna, a Szabadság-szobor vagy a Hoover-gát.
 • Az HBO Max randizós valóságshow-t rendelt be My Mom, Your Dad címmel, aminek az egyik készítője Greg Daniels, a műsorvezetője pedig Yvonne Orji. A koncepció szerint egyedülálló szülőket fognak követni, akiket főiskolás korú gyerekeit “neveztek be” a műsorra, hogy kapjanak egy második esélyt a szerelemre, beköltöznek egy házba, mit sem tudva arról, hogy gyerekeik a szomszédban minden lépéseiket figyelik, és manipulálják azt is, ami történik velük.

18 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2021. 10. 12. 09:46

A Manifest akkor repülni fog az HBO GO-ról, vagy van rá esély, hogy oda is felkerül majd a negyedik évad?

winnie - 2021. 10. 12. 09:57

maradni fog legalább 3 évig a 3 szezon, ez biztosnak tűnik, de mint írtam nemrég hírben, nem tudni. elvileg a warner kivásárolta a szerződések nagy részéből a sorozatot, de akadnak olyan piacok, ahol hamarabb lesz nemzeti premierje a sorozatnak, mint netflixes. szóval passz. kétesélyes, ide belsős infó kell.

wickee - 2021. 10. 12. 10:04

Akkor drukkolni kell, mert Netflixet már lemondtam. HBO GO (meg pláne majd a Max és valamikor a Disney+) és az Apple TV+ bőven kielégítő nekem. :D

debali - 2021. 10. 12. 10:05

Magyar premier: okt. 25. Tv2 – Ninja Warrior Hungary 3. évad, napiban. 1 héttel a Nyerő páros indulása után, kíváncsi vagyok, hogy napi adagban mennyi ideig lesz műsoron.

SzinkronVideók - 2021. 10. 12. 10:48

Összeállítás Dobó Enikő szinkronizálásaiból:
https://youtu.be/1feL8zsmWYA

Scat - 2021. 10. 12. 11:35

Neighborhoodnál tetszik, hogy végre új szinkronhangok vannak. Az egy dolog, hogy folyton ismételnek, de még a hangok is ismétlődnek :D

Csodálom, hogy el tudták engedni Solecki Jankát, és nem ő lett az egyik anyuka. De a gyerekszínészeknél is rendszeresek az ismétlődések.

Biztos van erre észszerű magyarázat, de engem már zavar.

David33 - 2021. 10. 12. 11:55

“Felmerült egy Stranger Things-spinoff készítése, aminek a középpontjában Eleven karaktere lenne.”

Ez most csak nekem magas? Eddig is róla szólt a sorozat, nem? Mármint nem csak róla de ő volt a központi téma.

kiskiraly - 2021. 10. 12. 12:25

Dash & Lily nézős mindenkinek! Jó kis feelgod sori :)

hétkilenced - 2021. 10. 12. 13:01

Végre van Chicago Pd, de vajon a 7. évad hova tűnt? Lehetne Chicago Fire is és Med…
Nagyon rossz műsorrend uralkodik minden csatornán, ahol sorozatokat adnak. Azt megértem, hogy ismétlik különböző idősávokban, de hogy évadokat kevernek, az már nagyon zavaró.
Miért nem lehet sorban adni a részeket, így nem mindig lehet megérteni ki kivel van, mi volt a múltja stb.
Ja, és még az is érthetetlen, ha elkezdenek egy új sorozatot, leadnak kb. 4-5 részt, és vége…várhatsz évtizedekig….hacsak más módon nézed tovább.

winnie - 2021. 10. 12. 13:14

“Ja, és még az is érthetetlen, ha elkezdenek egy új sorozatot, leadnak kb. 4-5 részt, és vége”

nem tudom, hogy hol és mikor és mennyi példa volt erre itthon, főleg, hogy mely sorozatok voltak, amik 1 vagy több évtizeddel később folytatódtak az első 4-5 rész után, de ha előfordul, akkor ez teljes mértékben érthető annak, aki valamennyire konyít a tévésorozatokhoz. mármint a műsorok levétele érthető, az számomra is érthetetlen, ha valamit évtizedekkel később folytatnak a 6. résszel, de tényleg nem emlékszem ilyenre.

abba - 2021. 10. 12. 13:25

A Dash & Lily akár folytatódhatott is volna? Annyira az volt bennem, hogy minisorozat, és annak tökéletes is volt…
Az ilyen “kaszákon” mindig meglepődök.

winnie - 2021. 10. 12. 13:32

igen, bár nem tudom, hogy a könyvek közül mennyit és mennyire dolgoztak bele a sorozatba, de arra emlékszem, hogy több könyv van.

juhaszvik - 2021. 10. 12. 14:37

Scat: számomra nagyon furcsák voltak a magyar hangok a “Jószomszédokban”, legalább is néhány karakter esetében. Beth Beers és Max Greenfield (Johnsonék) sok évados, szinkronizált sorozatban vittek főszereplőket, emiatt hiányoztak a régi hangok a múlt héten. Most már kezdem szokni.

Mate4182 - 2021. 10. 12. 16:07

A Stranger Things mar onmagaban egy Eleven spinoff :D

Konkretan barki/barmi masra tobb ertelme lenne epiteni egy ilyen otletet. Kicsit olyan erzesem van hogy inkabb Mille Bobby Brown nepszerusegere akarnak epiteni ha a sorozat korul Elul a hype.

winnie - 2021. 10. 12. 21:22

david33: a stranger things teljesen ensemble, ő csak a mitológia kulcsa, de a sorozat sokszereplős. ebben csak ő lenne,

Mate4182 - 2021. 10. 13. 19:17

Winnie – az hogy ebben csak o lenne, azt jelenti hogy csak o lenne benne az alap sorozatbol.
En is ugy gondolom hogy ez csak a Strager Things ujrazasa egy 90%os recastinggal :D

Hacsak nem: vagy a nagyon fiatal eveirol fog szolni (ami minimum ongyilkossag tekintve hogy tudjuk hogy telt, es max par evadig mehetne amivel elegge megkotik a sajat kezuk) vagy az idos korara konccentralna ami elismerem mar erdekesebben hangzik.

Zsuzsi - 2021. 10. 14. 19:14

A Roswellről írok szívesen. Csak fel kell hoznom magam, mert kicsit másban vagyok manapság.

winnie - 2021. 10. 15. 07:59

köszi! csak nyugodtan. nálunk is még sorban áll pár dolog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz