login |

Október új sorozatai

2021. 10. 12. 19:20 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: újdonságok

(Szeptemberi újdonságok) Tudom, hogy jókora késéssel, de inkább később, mint sosem, nem? Lássuk, hogy mi újat fogunk nézni októberben!

A lenti (szkriptelt) újdonságok várnak ránk – már amiket már bejelentettek, biztos, hogy lesz még utolsó pillanatos premier

Általában mindhez van/lesz leírásunk és/vagy előzetesünk a sztorival, rájuk lehet keresni, a linkeken vagy az első, nagyobb posztunk a sorozatról informálás céljából, vagy, ha csak később fogunk írni róla, akkor a YouTube-os előzetes, de külön bejegyzés híján is rá lehet keresni a címre, elég nagy eséllyel ad találatot, de nyilván folyamatosan frissíteni fogom a linkeket.

A linkeken tehát az előzetes, esetleg a történet, illetve a magyar címet is jelzem, ha világpremiert kapunk:

10.01 The Ghost and Molly McGee: A Disney Channel szellem+kislányos animációs sorozata.
10.01 Maid: A Netflix elég erős drámája egy bántalmazó kapcsolatából megszökő anyáról. (Egy szobalány vallomása)
10.01 Scaredy Cats: Ifjúsági fantasy komédia a Netflixen, amiben kislányok boszorkánykodnak és macskává válnak. (Félénk kiscicák)
10.03 Ridley Road: A BBC valós alapokra építkező sorozatában a 60-as években épülnek be egy szélsőjobbos csoportba.
10.05 Sort Of: Kanadai millennialos komédia egy fiatal útkereséséről.
10.06 CSI: Vegas: Feltámad a Helyszínelők, visszatér Sara és Grissom, hogy egy új csapat segítségével átívelősen nyomozzanak a CBS-en.
10.06 The Five Juanas: Öt egymást nem ismerő, de minden bizonnyal testvér kel útra, hogy felderítse közös múltját a Netflix mexikói darabjában. (Az öt nővér bosszúja)
10.07 Ghosts: A CBS komédiájában egy pár egy szellemekről hemzsegő új házba költözik, azonban van egy csavar.
10.07 One of Us Is Lying: A Peacock rejtélyközpontú könyvadaptációjában 5-en ülnek be tanulószobára, de csak négyen jönnek ki élve. Valaki hazudik.
10.07 The Billion Dollar Code: A német Netflix megint odavág? A valós történetből kiderül, hogy nyúlta le a Google a Google Earth forráskódját. (A milliárd dolláros forráskód)

10.08 A Tale Dark & Grimm: A Netflix sötét tónusú animációjábak kifacsarodnak ismert mesék Jancsi és Juliska szeme láttára.(Rémséges rémmesék)
10.08 Get Rolling With Otis: Az AppleTv+ ovis animációjában egy kis traktor mutatja be, hogy milyen nagy öröm másoknak segíteni.
10.08 Pretty Smart: A Netflix többkamerás komédiájában egy okos lány beköltözik butácska testvéréhez és annak még butácskább lakótásaihoz. (A látszat néha csal)
10.08 Acapulco
: Az AppleTv+ komédiájában egy kőgazdag mexikói férfi emlékszik vissza, hogy indult el a pályája a 80-as években egy menő szállodában. (Acapulco)
10.10 The Larkins: Az angol ITV 50-es években játszódó nagycsaládos, békebeli, munkásosztályos sorozata.
10.10 Angela Black: Az angol ITV családon belüli erőszakos drámája sötétebb tónussal. (Angela Black)
10.12 Chucky: Horroros kaszabolás a Gyerekjáték kvázi folytatásaként egy gyilkos játékbabával a USA-en és a Syfy-on.
10.13 Dopesick: Michael Keaton és sztárbarátai a Hulu ópiátválsággal foglalkozó drámájában.
10.13 New Gold Mountain: Ausztrál sorozat 1850-ből az aranyláz idején egy kínai bányásztábor eseményeiről.
10.13 Just Beyond
: A Disney+ fantasztikus epizodikus antológia sorozata R.L. Stine művei alapján.
10.14 Guilty Party: A Paramount+ komikus sorozata, amiben Kate Beckinsale rosszhírű újságíróként akarja rendbehozni karrierjét egy fiatal anya felmentésével.
10.14 Aquaman: King of Atlantis: Az HBO Max Aquamanes animációja.
10.15 I Know What You Did Last Summer: Az Amazon kaszabolós tinihorrorja, amiben már fiatalt emlékeztetnek egy évvel korábbi hibájukra. (Tudom, mit tettél tavaly nyáron)
10.15 Day of The Dead: Nevében a George Romero-film új változata, egyébként pedig egy sima zombisorozat a Syfy-on.
10.15 My Name: A Netflix koreai sorozatában egy apja halálát megbosszulni akaró nő rendőr lesz. (A bosszú nevében)
10.15 Puppy Place: Kiskutyás, kisgyerekes Apple Tv+-sorozat. (Kutyuskuckó)
10.15 Karma’s World: Zenés Netflix-animáció egy fekete kislány coming of age története.
10.16 Misifts: The Series: A Netflix holland sorozata pár filmet követ, s benne középiskolások készülnek elő egy iskolai musicalre. (A csodabogarak – A sorozat)
10.16 The Madame Blanc Mysteries: az angol Channel 5 drámája egy nőről, akinek meghal a férje, és összeomlik az élete, mert totális csődöt hagy rá utóbbi. Ezért Franciaországba költözik, utolsó ingóságába és elkezd nyomozni azután, hogy mi történhetett.
10.19 Queens: Az ABC új drámájában negyvenes nők felélesztik egykori hip hop együttesüket.
10.21 The Girl In The Woods: egy lányról, aki elszökik rejtélyes, szekta szerű otthonából, ahol egy olyan ajtót őriznek az erdőben, ami mögött a világra törő szörnyek léteznek.
10.22 Invasion: Globális vetületű földönkívüli inváziós sorozat az Apple Tv+-ra. (Invázió)
10.22 Inside Job: A Netflix animációs munkahelyi komédiája az árnyékkormányból játszódik, ahol minden összeesküvés elmélet igaz. (Konspirációs korporáció)
10.22 More Than Blue: The Series: Koreai Netflix-dráma egy lemezkiadóról és asszisztenséről, akik megpróbálják megkeresni egy nagy sláger eredeti szerzőjét, (Összetört szívek: A sorozat)
10.22 Maya and the Three: Mezoamerikai ihletésű misztikus világban játszódó fantasy animáció a Netflixről, egy harcos hercegnő küldetéséről.(Maya és a három harcos)
10.22 Life’s a Glitch with Julien Bam: Netflix abszurd német komédia egy influenszerről, aki egy párhuzamos dimenzióba kerülve vissza akar térni. (N/A)
10.22 The King’s Affection: Koreai Netflix-sorozat, középkori romantikus történet egy nőről, aki koronaherceg ikertestvérének álcázza magát annak halála után, hogy aztán tanárával összefonódjon a sorsa. (A király szerelme)

10.25 4400: Az egykori scifi CW-s újragondolásában ismét múltban eltűnt emberek bukkannak fel egyszerre a jelenben.
10.27 An Astrological Guide For Broken Hearts: Netflix. Olasz. Romantikus komédia. Tragikomika. Szürreál. Egy harmincas nő és egy asztrológia guru. (Asztrológiai útmutató összetört szíveknek)
10.28 Horror Noire: A Shudder epizodikus horrorantológia fekete alkotók műveit hozza el.
10.28 Star Trek: Prodigy: Star Trek-es animáció, ahogy a Nickelodeon elképzeli, egy ifjoncok által elkötött hajóval és ismert karakterekkel.
10.29 Colin in Black & White: A Netflix az egykori amerikai focist aktivista gyerekkorát dolgozza fel. (Colin Kaepernick: Feketén-fehéren)
10.29 Maradona: Blessed Dream: Az Amazon-ra érkezik az argentin focisztár életétét feldolgozó széria. (N/A)
10.29 Swagger: Az Apple Tv+ kosárlabdás drámája egy iskolás játékos szemszögén keresztük, (N/A)
10.29 The Time It Takes: A Netflix spanyol sorozata egy nőről aki igyekszik kevesebbet gondolkodni exére, hogy végre előrébb haladjon az élete. (Múlt és jövő határán)
10.29 Fairfax: Az Amazon edzőcipős animációja négy középiskolás legjobb barátról és véget nem érő küldetésükről, ami során a Los Angeles-i hypebeast kultúrájának pulzáló szívét keresik. (Fairfax)
10.29 Call My Agent! Bollywood: A francia színészügynökös komédia indai adaptációja a Netflixen.
10.31 The Canterville Ghost: Az Oscar Wilde-féle A canterville-i kísértet modern újragondolása, amiben egy tecmilliárdos szellemkastélyba költözik,

10 hozzászólás Ne habozz!

sebien - 2021. 10. 12. 21:40

10.16 The Madame Blanc Mysteries
10.21 The Girl In The Woods

ennél a kettőnél ugyanaz a leírás.

winnie - 2021. 10. 12. 22:01

köszi, jav

Thomas - 2021. 10. 13. 00:50

Te jó ég, ez sokkal durvább hónap lesz, mint az előzőek és eddig még nem is realizáltam magamban:)

Egyrészt, amit már régóta várok és fel is volt vésve a premierdátuma, az I Know What You Did Last Summer. Abszolút kötelező, remélem, hogy jobban sül el, mint a Scream. Aztán az Invasionről is tudtam, hogy jön hamarosan, az is mindenképpen érdekel. A Day of the Deadről őszintén már el is feledkeztem, és mivel Syfy, nagy reményeket nem fűzök hozzá, de hát azért egy jó kis zombis mókát nem fogok kihagyni. Ha legalább azt a szintet hozná, mint a 2008-as film, már elégedett lennék, de most nézem, hogy azért az 12M-s költségvetésből készült, a Syfynál nem lehet sokkal több az egész évadra. És akkor ott van még a Maradona, amit szintén elhatároztam egyszer, hogy bepróbálok, mert szeretem az életrajzi cuccokat, főleg általam ismert vagy érdekesnek tűnő emberekről.

Csak azt nem tudom, mikor lesz erre mindre idő. Most már az évben nem kérek több érdekes újdonságot!:)

Divide - 2021. 10. 13. 08:24

Szerencsére csak az egyik érdekel (The Madame Blanc Mysteries), apaszthatom a raktáramat és haladhatok a visszatérőkkel. 8)

Mammut - 2021. 10. 13. 08:46

Anyám, borogass! Még az előző hónappal is csúszok, nem győzöm én ezt! :D

Azt hiszem, még tavasszal is ezt a hónapot fogom nézni, mert itt rengeteg várt sorozat van már megint, de október lévén első körben főleg a horror pilotokra fogok ráfeküdni, aztán meglátjuk.

wintender - 2021. 10. 13. 10:49

Leírom, miket tervezek, mert a szeptemberire nem írtam hozzászólást, és zavar. :D

Amibe már belenéztem:
Maid, Pretty Smart – mindkettő kb 5 percig kötött le, Maidet lehet folytatom, másikat tuti nem.

Érdekel még:
One of Us is Lying
The Billion Dollar Code
I Know What You Did Last Summer

Rapguruz88 - 2021. 10. 13. 14:01

Swagger! Kevin Duranttel, ACapulco, ez a kettő érdekel igazán a hónapban…

szk - 2021. 10. 13. 18:35

A The Billion Dollar Code-t csak ajánlani tudom.

stargatelost - 2021. 10. 13. 19:25

Chucky, I Know What You Did Last Summer és az Invasion egyértelműen nézős, de végignézve az érdekesebbnek tűnő trailereket:

Aquaman: King of Atlantis: atyaég, ez nagyon elborult lehet, már az a trónos poén is ült, többet is mutathattak volna.

Inside Job: fú, ez tipikus gyorspoénos cuccnak tűnik, ahol minden ötödik másodpercben droppolnak valamit szóban, vagy képileg. Mindenképp belenézek.

Fairfax: kicsit fura volt elsőre az animáció, de érdekes lehet a mai tinik (Gen Z?) dolgainak ilyen elvont poénos bemutatása. A trailerben azon borultam, amikor kiakadnak, hogy felhívja őket, ahelyett, hogy textelne :D Bele kéne ebbe is nézni.

Shannen - 2021. 10. 14. 11:43

Én mostanra szinte teljesen elúsztam… Nem tudom mi a jó taktika, ha a hetiekkel szinten tartom magam és a teljes évados premierek maradnak esetleg egy-egy hétvégére vagy ha azokat lenyomom pár nap alatt és akkor a hetiekből mondjuk 2-3 adagonként haladok… Na mindegy, nem akarok itt nagyon elmélkedni, a lényeg, hogy októberben megint brutális mennyiség jön/jött és nyilván nem fogok a feléig se eljutni, de azért álljon itt emlékeztetőül magamnak, ha kifogynék a nézendőkből (muhaha):

Maid, Ridley Road, CSI: Vegas (ezt legalább már elkezdtem), The Billion Dollar Code, Acapulco, Angela Black, Dopesick, Invasion, An Astrological Guide For Broken Hearts (a Generation 56k után bizakodok az olasz romkomokban)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz