login |

Hírszerda

2021. 10. 13. 09:20 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: – + Netflix: Violet Evergarden – A film, Japán vége: A remény emberei
 • Premier: Dopesick S1 (3 rész), Chucky S1, Japan Sinks: People of Hopev S1, The Oval S3, House of Payne S8 (őszi), Assisted Living S3 (őszi), Nature and Us A History Through Art S1, Money for Nothing S11, Inside the Zoo S2, Independent Lens S23, Made In Chelsea S22, Who Do You Think You Are UK S18, The Dog House AUS S1, Moving Houses S1, Restoring the Earth The Age of Nature S1, Murdertown S3 + Finálé: Chip ‘n’ Dale: Park Life S1 + Violet Evergarden: The Movie
 • Teljes évados premier: Just Beyond S1 (Disney+),
 • Új a magyar Amazon-on: Pan y Circo S2
 • Magyar premier – TV2Comedy: 10.18 Lee szerint a világ (Not Going Out) 1. évad
 • Magyar premier – Spektrum: 10.20 Brutális digitális 4. évad
 • Magyar premier – ATV: 10.19 Géniusz 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.29 A mitomániás (Mytho / Mythomaniac) 2. évad
 • A TV2Comedy a 4. évadon után ismételni kezdi a Superstore – Az agyament műszakot.
 • A The Barbarian and The Troll szinkronhangjai.
 • Múlt héten kiderült, hogy a Squid Game iránti érdeklődés rekordot fog dönteni a Netflix-en, de arra nem nagyon lehetett számítani, hogy ekkorát: 111 millió előfizetésről indították el a koreai sorozatot, míg az eddigi csúcstartó Bridgerton 82M-s mutatót hozott, míg a korábban dobogós The Witcher és a Lupin 76M-sat. (Itt a teljes toplista az ismert adatokkal. Nem semmi, hogy a legnagyobb érdeklődést generáló új sorozatok közül az első 12-ben 7 idei van.)
 • 2023-ban kezdődhet el a tervezett Peaky Blinders-film forgatása.
 • Mark Harmon (Gibbs) a hétfői NCIS-epizóddal kiszállt a sorozatból.
 • Megkapta a hivatalos berendelést 6 részre a The Tales of The Walking Dead című epizodikus antológia az AMC-től.
 • A 2007-2008-as nagy hollywoodi írósztrájk után ismét egy olyan munkabeszüntetésre van kilátás, ami a teljes iparágat megbéníthatja: az IATSE, a színházi és filmipari munkások szövetsége ugyanis 98 százaléknyi „igen” szavazattal felhatalmazást kapott tagságától egy általános sztrájk meghirdetésére.
 • A Love Life 2. évadjára nem csak Anna Kendrick fog visszatérni (egy kis időre?), hanem Zoë Chao (Sara), Peter Vack (Jim), Sasha Compére (Mallory) és Nick Thune (Magnus) is.
 • A Doctor Who 13. évadja a Flux alcímet fogja viselni és átívelős(ebb) lesz.
 • A Billion Dollar Code című Netflix-sorozat a felületen kapott egy werk dokut is Making The Billion Dollar Code címmel.
 • Showrunner-váltása The Thing About Pam-nél: Jenny Klein veszi át Jessika Borsiczky helyét, aki kreatív nézetkülönbségek miatt távozik.
 • A ViacomCBS-hez tartozó Pluto TV októberben elindul Olaszországban 40 csatornával.
 • Susanne Blakeslee és Daran Norris visszatér szinkronhangként az új animált/élőszereplős The Fairly OddParents-sorozatra, de mellettük új lesz a szereplőgárda.
 • Berendelésre került (premier előtt) a Sisi 2. évadja.
 • A Peacock berendelte a Madagascar: A Little Wild 5. évadját.
 • Ncuti Gatwa (Eric) beszél a Sex Education 3. évadjáról.
 • Clover Hogan, aktivista mesél arról, milyen volt a CBS által lelőtt The Activist című reality-be való castingolásának folyamata – eredetileg húztam a számat a kasza miatt, hiszen jót tehetett volna a sorozat, még ha nem is feltétlenül a jó eszközökkel, és az is több a semminél, de ezt elolvasva…, hát, nem tudom.
 • Vendégszerep: KJ Smith – Power Book III: Raising Kanan (visszatérő), Kristin Booth, Jack Doolan, Frances Turner – The Boys (visszatérők, utóbbi megint), Mark Linn-Baker – Ghosts,
 • Állandó szerep: Kevin Durand – Locke & Key S2-S3, Bellamy Young – Promised Land (ABC),
 • Interjú: Steven D. Binder (az NCIS showrunnerje), Simone Recasner (Gabby – The Big Leap), Yannick Bisson, Helene Joy és Daniel Maslany (Murdoch, Julia és Watts – Murdoch Mysteries), Jon Stewart (a Problem with Jon Stewart műsorvezetője),
 • A Ninja Warrior Hungary 3. évadja nem heti, hanem napi lesz. 120 perces nettő játékidővel, szóval 19:55-től 22:20-ig fog menni.
 • Sorozatberendelés: The Bear – FX, fél órás, készítő-rendező: Christopher Storer, executive producer: Hiro Murai, egy Chicago-ba visszatérő fiatal séfről, aki egy családi éttermet kezd el vezetni. Szereplők: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Abby Elliott, Liza Colón-Zayas.
 • Új sorozat: The Madame Blanc Mysteries – Channel 5 / Acorn TV, 6 rész, angol, készítő és főszereplő: Sally Lindsay, rendező: Dermot Boyd, thriller egy ismert és köztiszteletben álló régiség-kereskedőről, akinek tragikus módon meghal férje, majd felfedezi, hogy az összes pénze köddé vált, az üzletére jelzálog került, és minden ingóságát elveszítette. Így hát a férje temetésére félrerakott kevés pénzből meglép, abba a francia kunyhóba költözik, amit egyedül nem adott el a férje. És miután azt a régi gyűrűt sem találja, amit a férje legutóbb hozott neki, elkezd kutatni a válaszok után.
 • Pilotszkript: For Your Own Good – HBO, készítő: ??, executive producer: Greg Berlanti, Robert Downey Jr. – Samantha Downing könyve alapján, a New England-i Belmont akadémiáról, ami egy presztízs iskola, és nagy verseny folyik benne az év tanára címért, illetve a nemrég elhunyt igazgatónak is szobrot akarnak állítani. Miközben a holttestek és a mérgezések gyarapodnak az iskola falai között.
 • A Peacock Snoop & Marty’s Very Tasty Halloween címmel gasztro versenyreality-t indít Snoop Dogg és Martha Stewaert műsorvezetésével.
 • Meghalt Chris Pearson (Ex on The Beach).
 • 72 címmel dokusorozat készül a kanadai és a szovjet jégkorong csapat 1972-es rivalizálásáról, amely a The Summit Series-re, az egymás között lejátszott 8 meccsre koncentrál majd – az egyik országban pont ekkor vált erőszakossá a belföldi terrorizmus, a másikon pedig KGB-ügynökök és katonák öltek a nézőtéren.

13 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2021. 10. 13. 09:26

Érdekelni, hogy milyen hatása lenne itthon, ha ez bevezetnék.

However, European originals will also be a key component, due to a combination of audience demand and European Union-wide legislation obliging streamers to invest a percentage of their turnover in local productions. Stipulations vary on a territory-by-territory basis from 3.5% in Spain to up to 25% in France.

https://www.screendaily.com/features/how-key-european-tv-drama-execs-are-navigating-the-platform-driven-drama-boom/5164152.article

Végre Netflix is gyártana magyar sorozatot a régióban, és nemcsak a lengyel piacra? :)

kiskiraly - 2021. 10. 13. 09:26

*Érdekelne

ata - 2021. 10. 13. 10:18

Gibbs kiszállt? Nem arról voltak hírek, hogy marad, de csak x részekre évadonként?Ez most meglepett, lehet, hogy megnézem akkor ezt a részt.

eanna - 2021. 10. 13. 10:29

A The Madame Blanc Mysteries elég messze van a thriller-től előzetes alapján, bár asszem winnie, te nem nézel előzeteseket :) elég limonádé krimi kinézete van, a hangulata aranyos.

winnie - 2021. 10. 13. 10:35

ata: arról szólt, hogy marad, de csak x részre a 19. évadban. azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy vissza-vissza fog térni, vagy hogy a sztoriját, ha egyszerre is veszik fel, de elszórják a teljes szezonra, azt a látszatot keltve, hogy azért itt van, de a jelek szerint inkább az volt a terv, hogy most 4 rész alatt kivezetik őt a sorozatból.

winnie - 2021. 10. 13. 10:36

eanna: jogos – a leírás még tavaszról van, csak tegnap láttam, hogy még nem tettem ki. az első snittjeit látom mindig az előzeteseknek, amikor rákattintok, és való igaz, ez a francia muzsika teljesen más hangulatot árasztott.

eanna - 2021. 10. 13. 12:22

Egész más a hangulata valóban :D
Egyébként meg érthető, ha nem tudsz minden egyes leírást ellenőrizni :)

Tyberius - 2021. 10. 13. 12:48

Hm… akkor ezt az NCIS részt én is megnézem. Bár már 9 évad óta nem követem a sorozatot.
Nem sok még mindig futó sorozat van hasonló évadszámmal, pláne nem ugyanazzal a színésszel az elejétől…
Lehetséges, hogy a csúcstartó jelenleg Mariska Hargitay a maga kis 23 szezonjával a Law & Order: Special Victims Unit-ban? Legalábbis ebben a kategóriában (napi szappanok kizárva)

winnie - 2021. 10. 13. 13:26

lehet, hogy érdemes az első résztől, illetve a finálétól megnézni, ha gibbs teljes története érdekel valakit, akár csak az ő jeleneteit. ha csak a búcsú a lényeg (amiben egy vicces örök kérdésére is választ adnak:), akkor persze a 19×04444 is megteszi.

kiskiraly - 2021. 10. 13. 14:20

Mgevolt a premierje a 80 nap alatt a Föld körül-nek Cannes-ban a tévés fesziválon, ahogy az RTL online platformján bemutatkozó Sisinek is.

(szerintem idő kérdése, hogy a Netflix is kidobjon egy teasert legalább az ő adaptációjukhoz)

Sisi előzetese erre lesz:
https://www.youtube.com/watch?v=YnkjCaUr8L8

Mammut - 2021. 10. 13. 14:38

Hm, az új Sisi készítői tuti, hogy látták a Victoria sorozatot, így, első blikkre, nagyon hasonló feelingje van, nem?

Annyi biztos, hogy erősen eltér a régi, könnyedebb Romy Schneider-féle Sissitől.

lesliemagpie - 2021. 10. 13. 21:55

Hát csak így sok értelme nem volt, hogy csak azért rendelték be az új évadot mert ő maradt.

winnie - 2021. 10. 14. 05:11

hát, azért nem mindegy, hogy minimum plusz egy évad vagy sem, sem a nézőknek, sem a stbának. és így legalább kiderülhet, hogy megáll-e a saját lábán nélküle, és ha igen, akkor még több szezon jöhet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz